dimarts, 10 de novembre del 2009

GOLEJADA DEL CADET "B" (5-1)

TORNA RAUL TAMUDO A LA CONVOCATÒRIA DE 19 JUGADORS DONADA PER POCHETTINO PER ENFRONTAR-SE DEMÀ EN CORNELLÀ-PRAT AL GETAFE EN LA TORNADA DE LA COPA DEL REI: Cristian Álvarez, Javi Ruiz, Pillud, Nico Pareja, Roncaglia, David García, Chica, Moisés, J. Márquez, De la Peña, Verdú, Luis García, Nakamura, Iván Alonso, Callejón, Ben Sahar, Tamudo, Víctor Ruiz i Baena.

RCDE Cadet “B”: 5 – C.F. Badalona “B”: 1

Triomf decidit en el segon temps
El Cadet B espanyolista va superar a un Badalona, que tot i que va protagonitzar en el primer temps la sorpresa d’empatar l’encontre, els de Dani Poyatos es van marxar al descans amb avantatge mínima i en el segon temps van sentenciar i van acabar golejant al conjunt badaloní.

El domini va correspondre als espanyolistes que van tenir varies ocasions de gol abans d’inaugurar el marcador, com una jugada en la que meta visitant es va avançar a Robert en una pilota dividida molt perillosa, o una centrada des de la dreta de Jaffar que no va arribar a pentinar Robert en mig de l’àrea petita i que en el segon pal Javi Salinas rematar acabant la pilota a còrner.
Per la seva part el conjunt escapulat va tenir una oportunitat en els primers minuts, però Sergi Brassier molt oportú va evitar rebutjant, mals majors.

Rafa Espinosa, culmina amb un xut ras a la sortida del porter una acció de l’atac espanyolista. L’Espanyol cobrava avantatge en el marcador, fins que en el llançament d’un servei de falta que s’estavella a la tanca, el posterior refús acabés amb un tret llunyà que botar davant Brassier i va sorprendre al porter espanyolista.

Però poc li durar l’alegria al conjunt badaloní, ja que Rafa Espinosa un minut abans dels quaranta reglamentaris, marcar el segon pels blanc-i-blaus al rematar d’un tret ras i ajustat a la dreta, una perfecta centrada del ghanès Alex que havia fet una bona internada per la banda esquerra.

En el segon temps l’Espanyol hagués pogut fer el tercer en una rematada al pal, que va acabar fent-se amb la pilota el meta visitant, amb molta fortuna.

Jaffar fer el tercer després de culminar una excel·lent jugada individual superant a varis adversaris amb un potent i col•locat xut des de la frontal que va batre al meta badaloní el qual poc va pogué fer. El quart gol espanyolista va ser obra de Rafa Espinosa al transformar un rigorós penal.

En la recta final de l’encontre, una jugada individual de Javi que acabar amb un xut alt, i nou minuts abans d’acabar l’encontre, una jugada amb varis refusos en el que la bola no volia entrar i finalment en el segon pal, Chus Quintana remata al fons de la porteria fent el definitiu cinquè gol.
Degut a les baixes, jugar de lateral dret el jugador del Infantil “A”, Esteban López.

RCD Espanyol: Sergi Brassier, Esteban, Alex, Oscar, Rubén, Nico, Jaffar, Hernán, Javi Salinas, Rafa Espinosa i Robert.
En el segon temps: Paul, Chus, Marc Gelmà i Javi.

Gols: 1-0: Rafa Espinosa, m. 18; 1-1, m. 32; 2-1: Rafa Espinosa, m. 39; 3-1: Jaffar, m. 52’; 4-1: Rafa Espinosa (pen.); 5-1: Chus, m. 71.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit disputat sota la feble il•luminació del camp tres, en mig d’un temps força ventós i un ambient bastant gèlid.