UN BARÇA SUPERIOR S'EMPORTA
EL TRIOMF EN EL DERBI ALEVÍ

RCDE Aleví “A”: 0 – FC Barcelona “A”: 2

El RCD Espanyol va perdre dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià, el derbi d’alevins de la Divisió d’Honor en un encontre dominat de principi a fi pel conjunt barcelonista que es mostrar molt superior, al menys per el que respecta a aquest encontre.

Ja als dos minuts de joc, el davanter centre barcelonista en errada defensiva local, es va trobar tot sol davant el meta Ayoub, però sortosament pels interessos espanyolistes, errar clarament en el seu intent de vaselina, sortint la pilota per sobre el travesser.

Només tres minuts després, el mateix jugador, (dorsal 9), deixar anar un fort tret que obligar a Ayoub a realitzar l’aturada del partit enviant amb la punta dels dits l’esfèrica a còrner per sobre el travesser en una excel•lent intervenció. El porter espanyolista va ser el millor jugador del conjunt espanyolista i amb les seves aturades evitar un resultat major.

El domini barcelonista va ser bastant intents, però els espanyolistes semblava que se’n sortien prou bé al menys per aguantar el resultat. Però, al minut tretze, una penetració del dorsal 10 per l’esquerra de l’atac culé, acaba amb una centrada que Mariano en el seu intent per rebutjar la bola, acaba introduint-la dins la porteria espanyolista. Un gol en jugada desgraciada valia als blaugranes per avançar-se en el marcador i d’aquesta manera jugar a plaer davant un Espanyol que obligatòriament tenia que obrir-se en busca de l’empat provocant més forats en el sistema defensiu.

L’Espanyol va deixar d’estar assetjat en el darrer tram d’aquest primer període, però no va gaudir de cap ocasió de gol, tret d’un llançament de falta que en segona instància rematar al segon pal en posició segons el col•legiat de fora de joc anotant el gol. Des de la nostra posició, al lloc contrari ens és impossible donar una opinió de la decisió arbitral.
La darrera jugada del primer temps, una internada barcelonista en la que Ayoub molt valent es llença als peus del dorsal 10 evitant el gol.

El segon temps més del mateix: Domini barcelonista a ràfegues intens, altres fases menys intens, i oportunitats sempre a la mateixa porteria. Així, al quart d’hora del segon temps, Ayoub torna a salvar el gol després que el davanter barcelonista es quedés tot sol, i xutar a la dreta del meta marroquí del RCD Espanyol, evitant el gol en una aturada en dos temps. Només dos minuts després, una pilota bombejada s’enverina a mida que s’acosta a la meta, però de nou molt segur per alt, el meta espanyolista es fa amb molta seguretat amb la pilota.

Als vint-i-tres minuts del segon temps, el Barcelona deixa pràcticament sentenciat el matx amb un segon gol, després que el dorsal 9 superés al darrer defensor espanyolista i rematés a plaer davant un Ayoub totalment venut.

Faltant dos minuts per la fi de l’encontre, l’àrbitre impedir que la emoció tornés a l’encontre, al no xiular un clar penal a favor de l’Espanyol en una acció dins l’àrea en la que el davanter espanyolista es derribat, assenyalant lliure indirecte dins l’àrea... O era penal o no era rés, però mai falta. El llançament es va dur a terme a càrrec de Ferran per sobre el travesser.

Encara en temps d’afegit el FC Barcelona pogué fer el tercer en un llançament que passar fregant el travesser. Final del partit 0-2, just per joc i ocasions de gol, però un cop més el col•legiat va sortir en defensa del mateix club de sempre, i màxim quan en aquesta ocasió no ho necessitaven, atès el resultat, el temps que mancava i la superioritat exhibida. Però aquests colors sempre tiren molt per aquests senyors del xiulet...