EL JUVENIL "B" FA VALER L'AVANTATGE
DE DOS GOLS DEL PRIMER TEMPS (2-0)

RCDE Juvenil “B”: 2 – AEC Manlleu Juv. “A”: 0

Solucionen en el primer quart de partit
L’Espanyol Juvenil “B” va sumar tres punts davant l’AEC Manlleu en un encontre en el que els nois de Lluis Planagumà van enllestir ràpidament l’encontre amb dos gols de Sergi Darder i d’Eric López. Els osonencs van tenir les seves oportunitats de reduir distàncies (errant una pena màxima) i en el segon temps, el joc va baixar molt en quant a qualitat, convertint-se aquest resultat en definitiu.

L’Espanyol inaugurar el marcador en un jugada en la que Sergi Darder des de dins l’àrea afusellar al meta osonenc poc abans d’arribar al primer quart d’hora de joc. ´
Álex García ho va provar des de la frontal amb un bon xut, però aquest cop el meta visitant en una bona intervenció rebutjar a còrner. La primera acció atacant del Manlleu seria un lliure directe que sortiria a còrner.

Als vint-i-dos minuts, Eric rep en profunditat, retalla la sortida del porter i tot i que en un principi es a punt de perdre l’ocasió, es veu afavorit amb el rebot al cos del porter, i totalment sol a porta buida marca sense majors problemes, deixant el 2-0 que seria el marcador definitiu del partit.

L’Espanyol tingué bones oportunitats per ampliar el marcador com quan Eric fent un bon control cedeix a Chicha que busca amb el seu xut la porteria, passant la bola fregant el pal dret, o en altre ocasió en la que un xut d’Alex acabar estavellant-se al travesser al rematar una centrada des de la dreta. El propi Alex va xutar massa creuat en altre acció d’atac.

Els darrers minuts van ser de domini visitant. I en una jugada a tres minuts del descans, el col•legiat assenyalar penal favorable al conjunt quatribarrat. Germán Parreño llençant-se a la seva dreta endevinar el llançament i amb una gran aturada salvar en primera instància del gol visitant, mentre que un segon remat acabar marxant-se per sobre el travesser.

Abans de la fi del primer temps, altre gran ocasió dels osonencs i de nou Germán Parreño salvant el gol, aquest cop cobrint el pal curt del remat a boca de canó creuat del davanter visitant.

El segon temps va ser molt ensopit; El Manlleu que havia errat les ocasions més clares intentaria escurçar sense èxit distàncies en el marcador, mentre que l’Espanyol intentar dormir l’encontre i mantenir un resultat que ja li anava bé.

Poques ocasions en el segon període. Una falta enverinada centrada per Chicha que bota davant el porter amb molt de perill , una passada en profunditat d’Eric a Nierga a la que
s’anticipa molt ràpid el porter llençant-se als peus del davanter espanyolista, i una centrada d’Eric que remata Nierga de cap en el primer pal estavellant-se en el cos d’un defensor evitant el gol i sortint la bola a còrner.

Per la seva part, el conjunt manlleuenc, tindria una bona ocasió avançat el segon temps, però de nou es trobaria amb un incommensurable Germán Parreño evitant majors problemes pel conjunt espanyolista.
En altre acció, una falta comesa per Blanchart (que va debutar aprofitant que el Juvenil havia ajornat el seu encontre davant el San Francisco a terres mallorquines i en línies generals va tenir un bon debut), quan s’internava el davanter visitant, es executada amb xut creuat que surt per molt poc fora.
Tampoc es que passés gaires angunies en aquest segon temps la cobertura espanyolista, molt segura i amb Germán per si de cas, en darrera instància.

Els darrers tres minuts de joc, el Manlleu jugaria amb deu homes per expulsió del dorsal cinc, que veuria la segona targeta groga.

RCD Espanyol: Germán; Arroyo, Blanchart, Héctor, Carles Clerc, Sergi Darder, Eric, Gabri, Marc Nierga, Chicha i Alex García.
Substitucions: Xavi Montcusí per Arroyo, Quiles per Chicha, Gerard per Nierga, i Antonio per Eric.

Gols: 1-0: Sergi Darder, m.14; 2-0: Eric, m.23.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer. Matí fred, esmortint l’acció solar, la sensació d’ambient gèlid.