dissabte, 12 de desembre del 2009

ELS DERBIS SON DIFERENTS:
A INTENTAR DE NOU, EL MIRACLE...

Foto d'arxiu. Entrenament del dimarts a Sadrià.



Repetir el miracle

Aquest vespre a partir de les 20:00 hores, tot l’espanyolisme s’agafarà com un clau ardent als darrers miraculosos resultats obtinguts en el coliseum barcelonista per pogué creure és possible que un equip que porta deu gols encaixats en tres encontres davant equips de la zona de descens en dos d’ells i sense que hagi marcat en cap dels darrers quatre, pugui donar la campanada de vèncer o al menys (ja seria un èxit que qualsevol perico signaria ara mateix) empatar davant el líder de la lliga i un dels millors conjunts europeus.

La grandesa del futbol ho va fer possible (1-2), just quan l’Espanyol estava en situació més dolenta (la misèria del futbol també fa possibles 0-4 davant el Racing). Esperem que els jugadors que surtin amb la samarreta blanc-i-blava al Camp Nou, sàpiguen fer-se dignes d’aquests colors i aquest escut, i facin al menys el que estigui al seu abast i es deixin la pell pel club que els hi paga.

Mauricio Pochettino ha convocat per aquest encontre a Kameni, Cristian, Chica, Pillud, Víctor Ruiz, Roncaglia, Pareja, Forlín, Baena, J. Márquez, Verdú, Coro, Luis García, Ben Sahar, Nakamura, Callejón, Iván Alonso i Juanjo Ciércoles. Destaca la presència d’aquest darrer, el migcentre defensiu del RCD Espanyol “B”, juntament amb Baena i Víctor Ruiz que repeteixen convocatòria. Son baixa, Moisés, David García, Raul Tamudo, Ivan de la Peña, i Fernando Marqués.

Per la seva part, el tècnic barcelonista, Josep Guardiola ha convocat a: Valdés, Pinto, Alves, Abidal, Chygrynskiy, Márquez, Maxwell, Puyol, Milito, Piqué, Touré, Keita, Xavi, Iniesta, Busquets, Pedro, Bojan, Henry i Ibrahimovic.

Serà encarregat d’impartir justícia sobre la gespa del Camp Nou (o al menys així ho esperem), el col•legiat del comitè territorial basc, Eduardo Iturralde González, de no gaire bon record pels espanyolistes. L’encontre donarà començament a les 20:00 i serà retransmès en directe per Canal + liga.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M