dilluns, 7 de desembre del 2009

MASSA SANT ANDREU PER UN ESPANYOL "B"
QUE NO APROFITA LES SEVES OPCIONS














RCD Espanyol “B”: 0 - UE Sant Andreu: 1

Massa Sant Andreu per un Espanyol B amb moltes baixes
El RCD Espanyol B va perdre el seu encontre disputat ahir migdia a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià davant un potent Sant Andreu que tot i no avassallar a l’equip de circumstàncies que Oscar Perarnau pogué alinear, si que es va mostrar molt més equip, dominant més el joc en la zona ample, creant més ocasions, però amb un detall que hagués pogut variar el resultat; no va matar l’encontre i l’Espanyol B disposar de tres ocasions en la recta final del partit que, malauradament no va saber aprofitar.

El primer quart d’hora va ser de domini altern, amb la possessió més estones en favor dels visitants. L’Espanyol es va defendre bé. Cal felicitar-se per la tornada a l’onze inicial de Guillem Savall després de les inacabables lesions que ha sofert.

És a partir dels vint minuts de joc quan el Sant Andreu comença a tancar al seu camp primer, i posteriorment a la seva pròpia àrea a un Espanyol que havia sortit a veure-les venir, bastant poruc fruït de les circumstàncies que està travessant l’equip, i a mantenir clarament l’empat inicial.

Això es va fer més evident quan la UE Sant Andreu va posar setge a la porteria de Víctor Ibáñez de manera clara. Un llançament de lliure directe a càrrec de Lanzarote s’estavella al travesser (a la dreta de Víctor), amb el meta espanyolista ja superat. Posteriorment un xut de Luso es marxa fora fregant el pal esquer. L’Espanyol embotellat dins la seva pròpia parcel·la se les desitja per pogué contrarestar el potencial dels visitants. Un embolic dins l’àrea a punt és de costar molt car, però els defensors espanyolistes es defensen lluitant al màxim.

En els darrers minuts del primer temps, quan sembla que el pitjor ja ha passat, una rematada creuada es salvada per Víctor que toca lo just per enviar a còrner.

El segon temps s’inicia amb els mateixos paràmetres: Un Espanyol tancat, intentant mantenir l’empat i un Sant Andreu que busca el gol si no amb la mateixa insistència que en la segona meitat del primer temps, si amb suficiència per esperar que la fruita acabi caient madura pel seu propi pes. Un servei de falta de nou a càrrec de Lanzarote és blocat per Víctor.

El col·legiat ha estat a punt que se li escapés l’encontre de les mans en una “tangana” en la que s’han embolicat jugadors d’ambdós conjunts en moments de tensió a conseqüència de varies entrades amb força duresa.

L’Espanyol ha tingut malgrat tot, l’ocasió d’or per decantar l’encontre al seu haver: Una falta llençada per banda dreta per Max i al segon pal, Enric entrant rematant amb el peu li creua massa a Morales, sortint la pilota fora pel pal llarg.

Una gran ocasió (la primera del partit en favor dels espanyolistes) que s’ha pagat molt cara tenint en compte que instants després hem passat al gol dels quatribarrats com a conseqüència d’un servei de cantonada botat per la dreta, en el que Mayor rematxa la bola al fons de la porteria de Víctor Ibáñez.

Mancaven 22 minuts més l’afegit i tot i que semblava que l’encontre estava ja decidit, els espanyolistes tragueren forces suficients com per buscar l’empat i mostraren els seus millors minuts de joc amb dues ocasions clares de gol amb Marc Pedraza de protagonista, i amb idèntic frustrant desenllaç: Una en la que Marc no penetra fins més endins, i xuta fluix a les mans del porter i una segona quan rep en profunditat i davant la mitja sortida de Morales, eleva massa creuada la bola.

Un llançament final de falta amb remat de cap d’Enric per sobre el travesser serà la darrera ocasió d’un Espanyol que ha plantat cara al líder, però que s’ha mostrat inferior en masses fases del partit, i quan ha cregut en les seves pròpies possibilitats, no ha tingut la fortuna del gol al seu costa.



Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol B: Víctor Ibáñez, Aitor, Yago, Guille Savall, Oscar Reyes, Tito, Creus, Juanjo, Enric, Pedraza i Max.
Substitucions: Molina per Tito, i Tai per Creus, m. 68; Chuli per Max, m. 77.

UE Sant Andreu: Morales, Luso, Moyano, Xavi Moro, Lanzarote, Abraham, Amarilla, Aday, Mayor, Miguelez, Dani Martí.
Substitucions: Keko per David Miguelez, m.87; Grima per Luso, m. 77; Piera per Aday, m. 85.

Àrbitre: Miguel Ángel Ruiz García, del col·legi valencià. Targetes grogues a Yago, m. 64, Tai, m. 71, Juanjo, m. 89 per part espanyolista i a Xavi Moro, m. 20, Mayor, m. 55, Dani, m. 62, Lanzarote, m. 64 per part quatribarrada.

Gol: 0-1: Mayor, m. 68

Incidències:
Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Presència d’un abundant nombre de seguidors del conjunt quatribarrat. En la llotja, el màxim accionista del RCD Espanyol, President Sánchez Llibre, entre altres consellers del RCDE. Temps assolellat, temperatura força superior al normal per aquesta època.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M