dimarts, 8 de desembre del 2009

IN EXTREMIS
JUVENIL "B": 2 - EUROPA: 1















RCDE Juvenil “B”: 2 – CE Europa: 1

En el tram final...
El Juvenil B del RCDE va aconseguir vèncer en el seu encontre disputat davant l’Europa diumenge a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, després que el conjunt de Gràcia hagués empatat perillosament l’encontre aprofitant un tediós segon temps dels blanc-i-blaus que amb avantatge mínima en el marcador no acabaren de resoldre l’encontre. Sortosament, Nierga amb col•laboració d’un defensa, establir el marcador final de 2-1 favorable als de Planagumà.

Planagumà alinear junts a Gerard Muñoz i Marc Nierga en la punta de l’atac blanc-i-blau. La primera ocasió del partit va ser per els escapulats, que xutaren fora amb poc angle. La rèplica espanyolista, una rematada forçada de Gerard de cap, desviada.

Avisar Sergi Darder quan en el tretze, deixar anar un potent xut que rebutjar el porter. A la següent arribada dels blanc-i-blaus amb perill, obririen el marcador mitjançant un servei de falta executada per Sergi Darder des de banda esquerra, que remata de cap Gerard Muñoz, ara sí, al fons de la porteria europeista.

L’Espanyol dominava amb comoditat i s’intuïa que podia arribar el segon en qualsevol jugada. Una passada en profunditat de Sergi a Nierga, i aquest llença per sobre el travesser.

L’ocasió per sentenciar el partit
Al minut 35, penal per unes mans dins l’àrea de càstig quan Gerard Muñoz en mig d’un munt de contraris remata i la bola es interceptada per un defensor. La pena màxima l’executa Sergi Darder i es aturada pel porter visitant que es llença per la dreta endevinant la rematada del balear.

En els instants finals del primer temps, un gol és anul•lat als de Gràcia, tot i que ja el col•legiat havia invalidat l’acció abans que l’esfèrica acabés dins la porteria.

Es dormen...
El segon temps, poc per explicar en la seva major part... Un xut d’Eric per sobre el travesser, canvis amb la sortida de Rufo, i Gabri posteriorment. De significatiu una falta llençada per la dreta i el remat amb el cap d’Oscar Arroyo tot sol, es marxa per sobre el travesser.

L’Espanyol perdia pistonada a mida que passaven els minuts, i cada cop més, es tenia la sensació que allò podia acabar malament com els europeistes s’ho comencessin a creure.
Una jugada individual de Marc Nierga, acaba amb un xut forçat molt fluix sense problemes pel meta visitant.

Empat del Europa i la reacció espanyolista
L’encontre es va complicar i de que manera, quan els de Gràcia empaten el partit a falta de nou minuts pel final. I encara hagués pogut ser pitjor, si el col•legiat no hagués tornat a anul•lar un segon gol dels visitants, en mig de les protestes dels europeistes.

Quan semblava ja impossible, i just amb els noranta minuts de joc a punt d’exhaurir-se, Marc Nierga remata amb potència dins l’àrea, colpeja en un defensor la bola, però acaba endinsant-se i tot i ser un gol poc ortodox, val per dos punts i per un triomf que es posar molt coll amunt en el tram final del matx.

En el llarg afegit encara hi hagué lluita i incertesa fins el final, i l’Europa no es rendir fins que sonar el xiulet final del col•legiat.


RCD Espanyol: Eloi Mir, Jaime, Marc Molina, Carles Clerc, Arroyo, Xavi Montcusí, Eric, Sergi Darder, Gerard Muñoz, Marc Nierga i Alex García.

Substitucions: Rufo per Alex García, m. 61; Gabri per Gerard Muñoz, m. 70; Antonio per Eric, m. 89; Jorge per Nierga, m.91

Gols: 1-0: Gerard Muñoz, m. 25: 1-1; m. 80; 2-1: Marc Nierga, m. 89.

Àrbitre: José Antonio Salas Montoro, del comitè tècnic català, delegació del Baix Llobregat.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Temps assolellat. Bona temperatura.

2 comentaris:

yocantera ha dit...

Me alegro que Gerard fuese titular, opino que puede jugar perfectamente junto a Nierga. Tienen cualidades distintas y creo que complementarias. Saludos.

Josep Maria ha dit...

Pues sí, por que Gerard ha sido un buen goleador como cadete, y esta temporada ha tenido muchas menos oportunidades hsta la fecha. Y no andamos tampoco sobrados de gol en el Juvenil B, cuyo mayor hàndicap son los pocos goles conseguidos. Saludos Yocantera.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M