dissabte, 12 de desembre del 2009

PER LA MÍNIMA, DE PENAL, I ROBAT (1-0)

FC Barcelona: 1 – RCD Espanyol: 0

Prostituïda... (la competició, que diria Dani...)

Intentarem dir-ho en poques paraules i ben clarament per que a bon segur ni vosaltres amics lectors ni qui escriu aquestes línies està per gaires històries a aquestes hores, i més per temes personals, un servidor.

González Iturralde ha escrit un magnífic capítol a la llarga i gloriosa història de robatoris i estafes a la honestedat en la competició, que al llarg del segle i escaig de vida del FC Barcelona atresora amb honor i per satisfacció de la seva parròquia i premsa mantinguda i subvencionada. Des de gols al minut 115, gols amb les mans, penals no xiulats al rival, amnisties, indults, sortejos amb boles calentes, fins a penals imaginaris en les prostituïdes ments dels que arbitren aquesta classe d’encontres; de tot teniu un bon repertori, un bon catàleg, on triar-ne el millor.

Avui tan sols ha xiulat un penal a Baena, per tocar-li la samarreta a Xavi, ha deixat sense mostrar-li la segona groga a Ibrahimovic, (Nené se’n va anar al carrer amb vermella directa la temporada passada), no ha afegit més que tres minuts als noranta quan el Barcelona ha perdut tot el temps del mon (“manda huevos” que diria aquell, tot un Barcelona guanyant d’aquesta manera), i ha alleugerat de manera significativa les cartolines que ha mostrat a un Barcelona brut, mentre no ha tingut cap mirament inclòs acabat l’encontre d’expulsar a un jove Baena, del que sembla acarnissant-se jutges, àrbitres i inclòs el propi Pochettino alineant-lo dia si i dia també en detriment d’un Javi Márquez més fet com a jugador i de millor qualitat tècnica.

També arribat a aquest extrem, hauríem de demanar als jugadors la mateixa professionalitat i esperit de lluita que avui han demostrat en altres encontres on, - en molts d’ells- ha brillat per la seva absència (sense anar més lluny, davant el Racing). Per que està molt bé posar contra les cordes a l’equip del règim futbolístic totalitari que domina la nació, però nostre lliga és contra els Xerez, Rácing, Getafe, Valladolid, etc...

Ah... se m’oblidava... Els partits, robatoris al marge, es guanyen fent gols. Lliçó aquesta que sembla van oblidar d’estudiar nostres nois del primer equip... Del partit, un temps per cada equip. El gol, ja l’ha posat directament Iturralde. Gràcies un cop més a les institucions federatives espanyoles, per que ja no fa falta que ens demostrin que de porcs i de senyors se n’ha de venir de mena; de lladres, senzillament haver passat per l’Escuela Nacional de Árbitros de futbol...

Fitxa Tècnica:
FC Barcelona: Víctor Valdés, Dani Alves, Piqué, Puyol, Xavi, Iniesta, Ibrahimovic, Henry, Pedro, Maxwell, i Touré.
Substitucions: Keita per Pedro, m. 59; Bojan per Ibrahimovic, m. 75; Busquets pr Touré, m. 83.

RCD Espanyol: Kameni, Chica, Luís García, Verdú, Roncaglia, Pareja, Forlín, Corominas, Iván Alonso, Víctor Ruiz, i Baena.
Substitucions: Callejón per Verdú, m. 46; Javi Márquez per Baena, m. 46; Ben Sahar per Corominas, m. 75.

Àrbitre: Eduardo Iturralde González, del Comitè territorial basc. Ha ensenyat targeta groga a Forlín, m. 15, Chica, m. 29, Baena, m. 38, Luis García, m. 39 per part espanyolista. Per part local, ha amonestat Ibrahimovic, m. 30, Piqué, m. 82, Puyol, min. 85.

Gol: 1-0: Ibrahimovic, (pen.), m. 38

Incidències: Camp Nou del FC Barcelona. La delegació espanyolista comptava amb la presència de Ramón Condal, Josep Ramió, Joan Josep Bertomeu, J. M. Moya, Francesc Ciprés i August Newton.

3 comentaris:

Sentimiento Perico ha dit...

A-T-R-A-C-O.

Saludos.

Anònim ha dit...

me gusto ver como perdian tiempo el otro equipo de mi ciudad, me gusto como los vi acojon..., me gusto ver a iturralporta nervioso al final, me gusto ver que son solo un equipo de futbol que sufre cundo hay otro equipo que le pone lo que hay que poner jugando al futbol,pero....NO ME GUSTO: que perdieramos ayer, que no tengamos esa actitud sobre el campo siempre, que no juege de titular Javi Marquez, que seguimos sin marcar un gol, que el cuerpo tecnico debe tratar todos y digo todos los partidos con la misma actitud que el de ayer.
Espero y deseo queel domingo en Cornella vea al espanyol que todos los pericos queremos.
Un saludo Josep M. , que te mejores.
Fernando.

Josep Maria ha dit...

Pues si, Sentimiento Perico, uno más. Que le haremos, es nuestra cruz. Mal si nuestros consejeros se quejan publicamente y mal si callan. Contra este estamento arbitral corrompido poco hay que hacer si no se unen todos los clubs (18) perjudicados.

Hola Fernando. Gracias. Lo que pasa es que contra el Barcelona, Sevilla, Villarreal jugando con diez en estos dos últimos que he citado, es muy fácil motivarse y salir al 200% si no quieres salir goleado... El problema es cuando jugamos contra equipos de la parte baja, no se sale concentrados igualmente, y el equipo tiene que proponer el juego, salir a buscar el gol, abrirse y no esperar atrás. Sin laterales que suban y defiendan bien, sin extremos, sin delanteros que marquen, etc... Damos facilidades a cualquiera. Esperemos que haya un antes y un después de este partido, por que ya se ha acabado la renta que teníamos. Ahora el lobo ya nos llama a la puerta y con muy malas intenciones.
Mientras estemos por encima, Pochettino no tendrá ningún problema, però en cuanto pisemos zona de descenso, difícil lo tendra Mauricio sabiendo que la guillotina danista está siempre afilada en estos casos y solo las dificultades económicas para solventar un contrato de más de una temporada le pueden evitar su ejecución...
Gracias, si hoy con el 3-1 del juvenil ha venido como bálsamo para ahogar estas otras penas. Y lo demás, pues tiempo, y no hay mal que cien años dure, y ya estoy bastante mejor. Gracias. Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M