dijous, 10 de desembre del 2009

REMUNTADA I GOLEJADA DEL
INFANTIL "A", ABANS DEL DERBI DE DISSABTE













RCDE Infantil “A”: 4 – EF Gironés Sabat: 1

Remunten el gol inicial dels gironins
El conjunt de Magrinyà va remuntar el gol inicial dels gironins i va completar un molt bon segon temps, acabant guanyant amb solvència i comoditat a un Gironés Sabat que va posar les coses difícils des del primer moment.

Amb aquest triomf, els espanyolistes encara son líders, ja que el seu màxim rival, el FC Barcelona va guanyar per idèntic resultat a Sant Boi, i per la diferència de gols en el gol-average general, per un sol gol, per tercera setmana consecutiva els blanc-i-blaus encapçalen la classificació.

Aquest dissabte, a la Ciutat Esportiva Gamper, a Sant Joan Despí, ambdós conjunts s’enfrontaran a partir de les dotze del migdia.

Sorprèn el Gironés Sabat...
Als tres minuts de joc, els visitants s’avancen en el marcador gràcies a una rematada a l’escaire.

El primer temps dels espanyolistes va ser bastant fluix i no va tenir la fluïdesa habitual en els jugadors més ofensius de l’equip. La primera aproximació, un centre de Samper que Bochi no arriba al segon pal. Posteriorment, ja molt avançat el primer període, Lauren des de la frontal engalta un potent xut que el meta gironí rebutja enviant a còrner.
Una ocasió de Genís rematant de cap que no dona excessius problemes al porter va completar les poques ocasions de gol que els blanc-i-blaus van gaudir en el primer temps fins que va arribar l’empat en els darrers minuts del primer acte.

Lauren va ser l’autor de l’empat, mitjançant un fort i col•locat tret que acabar a l’escaire esquerra de la porteria visitant. Aquest gol feia justícia al que s’havia vist, per que si be l’Espanyol no havia sigut excessivament superior als gironins, tampoc aquests havien fet mèrits suficients com per marxar-se als vestidors amb una avantatja aconseguida en l’única ocasió de gol que havien disposat.

En el segon període les coses van canviar: L’Espanyol va tenir molta més profunditat, va moure millor la pilota buscant les bandes amb més precisió i desmarc, i ja en els primers minuts, es va reclamar un penal en l’àrea gironina per unes clares mans, que el col•legiat erròniament va considerar no punibles (o no les va veure).

També el Gironés Sabat (com en el primer temps), va arribar en una clara ocasió a la porteria espanyolista amb un xut que aquest cop va sortir fregant el pal esquer.

Les ocasions es van anar succeint (Lauren no arriba a una centrada per l’esquerra, un xut de Torito amb potència, rebutjat pel porter), fins que va arribar el segon gol que capgirava l’avantatge inicial dels gironins; Albert, que havia sortit en el segon temps, li cau la bola en un centre passat i xuta a trencar i tot i que el porter la toca aquesta acaba dins.

L’atac espanyolista s’intensifica i gaudirà el conjunt blanc-i-blau d’ocasions clares com una passada de Genís a Samper que xuta per sobre el travesser, o una oportunitat de Bochi, que fa un gran control i davant la sortida del porter li creua la pilota un pèl massa sortint fregant la base del pal dret.

El porter visitant s’ha d’emprar a fons quan un xut de Solanellas molt ben dirigit, el rebutja a còrner. En una molt bona jugada de Samper que Raul no pot rematar bé al colpejar malament la bola quan estava tot sol. El domini és total i abassegador dels de Magrinyà, que busquen més gols per mantenir el liderat una setmana més.

Raul (que també s’havia incorporat al joc avançat el segon temps), aconseguiria fer el tercer, quan en la boca de gol afusella al porter caçant un refús del porter quan una centrada xut de Bochi no té el premi desitjat, en primera instància.

Fernando, altre dels incorporats en el segon temps, va realitzar una gran jugada individual penetrant per l’esquerra i quan es marxa del darrer defensa i busca angle de tir, xuta, rebutjant amb el peu el porter evitant el quart gol.

Quart gol, que arribaria en els darrers minuts, quan Albert finalitzaria una gran jugada ben trenada per tot l’atac espanyolista.



RCD Espanyol: David Pedro, Esteban, Agustí, Maxi, Pablo, Genís, Solanella, Alfredo, Lauren, Bochi, i Samper.
Substitucions: Albert, Juba, Torito, Marc Roca, Raul, Fernando.

Gols: 0-1; 1-1:Lauren; 2-1: Albert; 3-1: Raul; 4-1: Albert.
Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià, camp tercer.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M