dimarts, 8 de desembre del 2009

GOLEJADA D'ESCÀNDOL
A UN MOLT FEBLE CIUTADELLA.
A L'ESPERA DEL DERBI DE DIUMENGE
















RCDE Juvenil “A”: 10 – Penya Esportiva Ciutadella: 0

Hat trick d’Alex i Dani Nieto. Doblets de Tello i Álvaro
El RCD Espanyol Juvenil ha resolt amb solvència l’anterior compromís abans que el diumenge afronti el derbi amb el liderat en joc, derrotant per un espectacular 10-0 al cuer de la categoria, la Penya Esportiva Ciutadella, equip que ha donat moltes facilitats i que des del primer minut s’ha mostrat totalment impotent per evitar la golejada.

Encara no s’havia complert el primer minut de joc que una passada en profunditat per Alex, controla i es marxa molt ràpid i de xut ras superava al porter David. Ja no se li podien posar les coses millor al conjunt de Ramon Guerrero que ha format amb el trident (Álvaro-Dani Nieto-Alex) amb resultats molt positius ja que el poder ofensiu de l’equip en les darreres jornades queda més que patent amb els registres anotadors.

L’Espanyol ha cercat el gol que donés la tranquil•litat i ha gaudit de fins a tres clares ocasions: Una mitja volta d’Alex dins l’àrea amb un bon control, però el remat molt dolent als núvols, una passada de Molina a Dani Nieto que engalta un potent xut que surt fregant el travesser i una gran jugada d’Alex que li dona en safata el gol a Álvaro Vázquez, però el davanter espanyolista erra xutant molt fluix, fàcil pel porter. També Molina ho ha provat amb un xut potent però alt.

Una preciosa jugada entre Alex i Álvaro, amb una paret en línia de tres quarts, acaba amb la darrera passada a Alez que es marxa del darrer defensor i encarant a David, xuta amb una bona rematada fent el segon.

La Penya Ciutadella (que ja se’n va dur la temporada passada sis gols de Sadrià), s’ha mostrat com el pitjor dels equips que han passat per Sadrià, i ha refrendat clarament la dolenta classificació que té. S’ha vist en tot moment per frenar els continuats atacs dels espanyolistes que volien agradar, i marcar més gols. Així, un xut de Dani Nieto creuat ha obligat a David a emprar-se a fons.

La única ocasió en aquest primer temps del equip menorquí, ha estat una jugada per banda dreta amb un perillós centre que ha estat rebutjat dins l’àrea petita per Albert Blázquez.

Ha estat un miratge: Els de Ciutadella no sol no podien passar del mig del camp, si no que quan s’obrien i deixaven forats els hi entraven per tot arreu els jugadors espanyolistes. Álvaro Vázquez que ha buscat amb insistència el gol després de les errades inicials, ha provat sorprendre, però el seu xut s’ha marxat per sobre. Una bona jugada del propi Alvaro ha tingut una dolenta culminació errant Alex una rematada fluixa a la centrada del seu company.

Torn per Dani Nieto que engaltant un xut creuat a l’escaire ha fet pujar el tercer al marcador al minut 38 de joc. Tan sols dos minuts després ha estat Alex qui reben una bona passada i controlant davant David, ha retallat la sortida del porter i abans de perdre l’angle necessari ha rematat ras a plaer aconseguint el hat-trick.

En el darrer minut del primer període, una centrada del capità Marc Caballé al segon pal i Dani Nieto, de cap, remata creuat lluny del abast del porter fent el cinquè.

En el segon temps i amb el triomf en la butxaca, Guerrero ha donat entrada a Blanchart en la lateral dreta, col•locant a l’esquerra a Albert Blázquez. Oportunitats per a Juli, Gabri i Tello.

El ritme ha baixat sensiblement en el primer quart d’hora del segon període, sent el Ciutadella qui ha gaudit d’una ocasió, amb un xut que ha superat Michel, (un espectador més), però desviat, sent Blanchart qui ha allunyat l’esfèrica rebutjant.

L’Espanyol ha tornat a posar una marxa de més, i Alvaro ha rematat a la base del pal esquer en una jugada que mereixia molt millor sort.

Tello s’ha erigit en protagonista després de realitzar un gran segon temps, i aconseguir el sisè gol del partit culminant amb un xut creuat a la dreta de David. Posteriorment ha estat Macía qui ha salvat al seu equip rebutjant quan el meta ja estava batut la perillosa centrada i evitant un posterior remat.

Sense solució de continuïtat, Tello, per la dreta, arribant a línia de fons centra i Dani Nieto només té que tocar la bola per elevar el setè gol al compte dels blanc-i-blaus.

El tècnic visitant ha donat entrada a Nacho (el porter suplent) en comptes de David, però ja no ha pogut tenir pitjor estrena, ja que al minut de sortir i col•locar-se sota pals, ha encaixat l’equip balear el vuitè gol en aprofitar Tello una passada de Blanchart, creuant-li l’esfèrica ala sortida del porter.

El novè, una bona assistència de Tello a Álvaro que per fi ha pogut mullar, creuant-li la bola lluny de l’abast del porter per la seva esquerra. El desè i darrer gol, ha portat de nou la signatura d’Alvaro Vázquez que ha rematat de cap un servei de cantonada.

Ara, diumenge, l’equip de Ramon Guerrero rebrà la visita del FC Barcelona, empatat a punts en la classificació, però amb un partit més disputat. Serà aquí, a Sadrià, quan l’equip espanyolista haurà de donar el do de pit, i esperem no hagi gastat tots els gols, i encara li quedin uns quants ...

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Michel, Albert, Víctor Álvarez, Álvaro Vega, Jordi Amat, Pau, Dani Nieto, Molina, Álvaro Vázquez, Caballé, i Alex.
Substitucions: Blanchart per Víctor Álvarez, m. 46; Juli per Vega, m. 54; Gabri per Caballé, m. 54; Tello per Álex, m. 60.

Penya Esp. Ciutadella: David, Mingorance, Sergio, Nandez, Taltavull, Enrich, Aitor, Xavi, Merca, Eric i Sales.
Substitucions: Macía per Mingorance, m. 46; Marc per Nández, m. 46; Nacho per David, m. 70; Rafael per Eric, m. 74

Àrbitre: José Francisco Pérez Bueno, comitè territorial català, delegació del Maresme. Cap problema en un encontre fàcil d’arbitrar.


Gols: 1-0: Alex, m. 1; 2-0: Alex, m. 24; 3-0, Dani Nieto, m. 38; 4-0 Alex, m. 40; 5-0: Dani Nieto, m. 45; 6-0: Tello, m. 63; 7-0: Dani Nieto, m. 65; 8-0: Tello, . 71; 9-0: Álvaro Vázquez, m. 78; 10-0: Álvaro Vázquez, m. 82.

Incidències: Partit corresponent a la tretzena jornada del grup tercer de Divisió d’Honor Juvenil. Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Poc públic, que això sí, s'ho ha passat força bé i més tenint en compta els moments delicats que travessa el RCDE amb l’escassetat de gols i moments feliços en les darreres jornades.

Mentre es desenvolupava l’encontre, en el camp dos, anava finalitzant l’entrenament del primer equip.



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.


.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

31

12

10

1

1

46

11

2

F.C. BARCELONA

31

13

10

1

2

29

10

3

U.D. CORNELLÀ

27

12

8

3

1

21

6

4

REAL ZARAGOZA

24

12

7

3

2

25

13

5

U.E. LLEIDA

23

13

6

5

2

17

13

6

GIRONA F.C.

19

12

6

1

5

22

20

7

C.D. SAN FRANCISCO

18

12

5

3

4

10

10

8

REAL MALLORCA

17

13

5

2

6

15

17

9

C.D. FERRIOLENSE

17

13

5

2

6

13

17

10

C.E. L'HOSPITALET

13

12

3

4

5

17

17

11

C.F. TERRASSA

12

12

3

3

6

14

21

12

DAMM C.F.

12

13

3

3

7

18

26

13

UD. AT. GRAMANET

11

12

3

2

7

12

20

14

C.D. POBLENSE

11

13

3

2

8

9

24

15

STADIUM CASABLANCA

8

13

1

5

7

6

19

16

PENYA ESP. CIUTADELLA

5

13

1

2

10

11

41




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M