dimarts, 8 de desembre del 2009

TAULES ENTRE ESPANYOL I LLEIDA
EN EL DUEL PEL LIDERAT DE LA PREFERENT CADET











RCDE Cadet “B”: 0 – UE Lleida: 0


Taules en la Ciutat Esportiva en l’encontre que ha enfrontat als dos primers classificats del grup segon de Preferent Cadet. Espanyolistes i lleidatans han lluitat per fer-se amb un triomf en un encontre molt igualat en el que l’empat a zero final ha deixat les coses tal com estaven a la classificació.

La primera ocasió espanyolista va ser als pocs minuts de començar amb una pilota que cau a Jaffar dins l’àrea, i a la mitja volta remata el davanter espanyolista sent interceptat per un jugador del Lleida sortint a còrner.

El partit va ser molt disputat però les defenses es van imposar clarament a les davanteres. Tots dos equips van intentar fer-se amb el control del joc, però aquest va ser altern i sense la profunditat necessària per crear clares ocasions de gol.

El Lleida va tenir una ocasió al primer quart d’hora, però la cobertura espanyolista resolgué bé l’acció emprant-se a fons evitant la rematada del davanter visitant.
La UE Lleida portava força perill per la banda esquerra on el dorsal 11 desbordar un parell de vegades arribant fins línia de fons, i en una d’aquestes jugades, la centrada es passejar per l’àrea sense que el dorsal 9 pogués rematar per molt poc, acabant la jugada amb una remata de Rafa que s’estavella en la defensa.

El Lleida tindria la seva oportunitat al llançament d’un servei de falta que rebutja el meta espanyolista.

En el segon temps, l’Espanyol tindrà moltes més ocasions, i a mida que avanci l’encontre estarà molt més sencer que el rival que acusarà una forta davallada en quant a joc i domini del partit en la recta final del partit.

Hernán serà qui primer ho provi en el segon temps, però el seu xut sec i potent acaba a les mans del porter. Jaffar ho intenta en una rematada que s’estavella en les cames d’un defensor i posteriorment de nou la rematada del davanter espanyolista tornarà a topar-se amb un defensor pel mig. El meta lleidatà està molt més ràpid i s’anticipa a Jaffar en una pilota dividida.

En la recta final del matx, l’Espanyol es bolca sobre la porteria lleidatana, i el conjunt de Dani Poyatos tindrà les millor ocasions tancant al seu rival dins el seu propi camp. Així, un contracop des de línia defensiva conduït per Adrián que cedeix llarg a Marc Gelmà en la línia medul•lar, i el mitja punta espanyolista passa en profunditat a Jaffar , però li guanya la partida un defensor visitant.

En els darrers minuts, un servei de falta en la lateral dreta de l’àrea de càstig, l’executa Sergio al segon pal i Rubén incorporat a l’atac i entrant sense oposició al salt, remata de cap fora a la dreta del meta, malbaratant una excel•lent oportunitat.
La darrera acció espanyolista ha estat una jugada a l’espai per Chus que havia sortit al segon temps, però s’anticipa la defensa visitant molt expeditiva.

Resultat just davant el líder de la categoria que encara no havia perdut cap punt en els deu encontres que s’havien disputat.



RCD Espanyol: Pau, Lucas del Campo, Adrián, Rubén, Alex, Paul, Hernán, Nico, Javi Salinas, Rafa Espinosa i Jaffar.
Substitucions: Sergi per Pau, m. 41; Robert per Nico, m. 41; Marc Gelmà per Rafa, m. 53; Coll per Adrián i Chus per Javi Salinas, m. 61; Germán Collado i Sergio per Lucas i Hernán, m. 71.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer. Partit disputat dissabte al migdia.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M