dimarts, 13 d’abril del 2010

EL FEMENÍ "B" TORNA A PERDRE
EL DERBI DE LA MÀXIMA A SADRIÀ (1-2)
















RCD Espanyol Fem. “B”: 1 – FC Barcelona “B”: 2

Poca intensitat espanyolista per un derbi…
Mal partit del RCD Espanyol Femení “B” davant el FC Barcelona B que malgrat que les blanc-i-blaves estan molt per sobre a la classificació, les barcelonistes semblen tenir-hi agafada la mida. A més, el conjunt de Carlos Gómez encadena la segona derrota consecutiva tot i que continua segon amb força avantatja.

El conjunt espanyolista tenia la important absència (amb la selecció espanyola sub17) d’Alexia Putelles. La jugadora de Mollet es peça molt important en aquest equip, però seria una excusa massa fàcil refugiar-se amb aquest detall. El Barcelona va ser millor, va córrer més, va anar més a totes les pilotes dividides i es va defensar amb molt criteri. L’Espanyol va estar molt imprecís en tot el partit i mai va donar sensació de pogué revertir la situació ni tan sols amb superioritat numèrica sobre el terreny de joc. Diguem-ne que les barcelonistes van estar molt més endollades en el partit, després que un Espanyol B que ha mantingut al màxim nivell la lluita amb el Sant Gabriel pel liderat, hagi perdut pistonada i s’hagi deixat anar conscient o inconscientment, donant la batalla per perduda...

I va ser una llàstima, per que els espectadors pericos allà presents esperàvem quelcom més tractant-se d’un derbi, i al final va decebre l’actuació de les nostres. Futbol es futbol que diu el clàssic, i no van tenir un bon dia les espanyolistes. Potser les coses haguessin canviat si una molt bona arrancada de Carla Gómez per la dreta, col•locant-li un centre a mida a Marta Yañez, i el seu remat hagués acabat dins en el primer quart d’hora... però el remat de la golejadora espanyolista se’n va anar desviada fora. Abans un centre xut d’Elena va ser blocat per la meta barcelonista.

I en el minut 21, el Barcelona es va avançar després que una jugada de Núria habilitant a Míriam Rivera, acabés amb el remat d’Anna dins l’àrea petita batent a Natàlia Pinto. Posteriorment un xut de Núria es blocat per Natàlia. L’Espanyol B no pot trencar el sistema defensiu visitant i les imprecisions a l’hora de construir joc estan a l’ordre del dia. Marta Yañez tindrà una nova oportunitat quan el seu tret bombejat s’enverina i acaba sent tret entre la mà de la meta visitant i la creueta de la porteria. La darrera acció del primer temps, una passada de Núria a Leila i aquesta xuta fora.

En el segon temps, Carlos Gómez fa sortir a Laura Carriba d’entrada. L’Espanyol ho intenta però amb poques idees. La jugadora Marta García veu en poca estona dues targetes grogues i deixa al FC Barcelona amb deu jugadores. Elena tampoc està encertada a l’hora d’executar el lliure directe i el seu tret col•locat però fluix es interceptat per Mimi.

La millor ocasió del segon període, una rematada a càrrec de Brenda Pérez que de xut creuat rebutja la portera blaugrana. Els minuts passen i l’Espanyol B no mostra en el joc la seva superioritat numèrica. I el que es pitjor, el Barcelona B en un contracop amb jugada individual de la davantera centre Olga, es marxa de dues defensores espanyolistes i de remat creuat a l’esquerra de Natàlia eleva a dos gols la diferència plasmada en el marcador...

L’Espanyol arriba fins línia de tres quarts, si es vol sobre la frontal, però aquí es topa amb un ordenat Barcelona que dedicat a destruir ja amb deu i dos gols d’avantatge, deixa que els minuts passin davant la inoperància atacant de les espanyolistes molt espesses.

En les acaballes del partit, una pilota llarga per Eli Sivera, i aquesta controla, i davant la sortida de la portera barcelonista li eleva per sobre molt bé. Però el gol arribava ja massa tard i poc temps quedava ja...

Al final, triomf barcelonista, que s’emporta els sis punts en joc en aquesta lliga tot i que encara es troben vuit punts les espanyolistes per sobra en la classificació, a falta de tres jornades per finalitzar el campionat.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol “B”: Natàlia, Lara, Linda, Andrea Pereira, Sara García, Brenda, Carla, Leticia, Marta Yañez, Silvia Vila, i Elena Fernández.
Suplents: Laura Carriba, Eli Sivera, Juliana i Anna Cris.

FC Barcelona “B”: Mimi, Sara, Paula, Marta, Leila, Zaira, Rivera, Núria, Olga, Anna, Lizárraga.
Suplents: Nerea, Ripoll, Sheila, Noemí, i Mazueco.

Àrbitre: Daniel Gracia Álvarez, de la delegació de Barcelona. Va expulsar per doble amonestació a la dorsal quatre del FC Barcelona, Marta (53’ i 62’). Van veure cartolina groga també, Lara, m. 4 i Anna, m. 80.

Gols: 0-1: Anna, m. 21; 0-2: Olga, m. 77 ;1-2: Eli Sivera, m. +90.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Jornada 23ena. del campionat de Primera Nacional Femenina.




CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.D. SANT GABRIEL

63

23

21

0

2

128

22

2

R.C.D. ESPANYOL "B"

57

23

19

0

4

105

23

3

F.C. BARCELONA "B"

49

23

16

1

6

84

29

4

GIRONA F.C.

49

23

16

1

6

74

40

5

U.E. LLEIDA

45

23

15

0

8

58

41

6

CERDANYOLA DEL VALLÈS F.C.

40

23

12

4

7

76

50

7

C.E. EUROPA

36

23

11

3

9

50

33

8

U.E. VIC

32

23

10

2

11

42

48

9

U.E. L'ESTARTIT "B"

31

23

10

1

12

58

78

10

SPORTING ATL. CIUTAT PALMA

27

23

8

3

11

67

57

11

A.E. CORNELLÀ DEL TERRI

19

23

6

1

16

28

62

12

U.D. POLVORITENSE

12

23

3

3

17

49

134

13

U.D. COLLERENSE "B"

12

23

4

0

19

28

94

14

CLUB ATLÉTICO PAGUERA

1

23

0

1

22

17

154


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Verdaderamente el partido fué lamentable, ni la baja de Alexia puede justificar el resultado.
Cuando jugamos contra el Barça siempre pasa lo mismo y esto es debido que hay demasiadas simpatías/afinidades (casi todas las nuestras son simpatizantes del otro equipo)con los colores del vecino.

Josep Maria ha dit...

Efectivamente el partido fue malo; el nivel exhibido durante buena parte del campeonato no fue mostrado por el filial femenino en esta ocasión... Como tampoco en Cornellà del Terri donde perdió 1-0 ante un conjunto de la parte baja y que no era el FCB ni nada que se le pareciera. En el fútbol hay rachas, malos momentos, estadísticas que se repiten, etc... Lo que ya no puedo suponer ni quiero pensar es que nadie que sale a un terreno de juego no de todo lo mejor de sí mismo para intentar ganar. Por que si pensamos que los/las futbolistas son egoistas... ¿que mejor ocasión para demostrar su calidad y categoría que ante el FCB? Para dar el salto al primer equipo por ejemplo. O si es cierto que muchas tienen esas afinidades que el señor Anónimo se refiere, para que las fiche ese mismo equipo, demostrándoles que se han equivocado de prescindir de ellas. Por que lo que si que es claro y evidente y totalmente real, es que muchas de ellas tienen pasado azulgrana, como también lo tenían otras grandes estrellas del RCD Espanyol sin que eso tenga que significar que no lo den todo por estos colores y este escudo. Otra cosa es que físicamente, psicológicamente, el equipo de Carlos Gómez haya llegado ya más gastado, más fundido después de un campeonato espectacular en el que se ha codeado con el líder, un Sant Gabriel que tiene un planter de jugadoras de gran calidad y muchas de las cuales han jugado en Superliga.
Saludos al señor anónimo y siga visitando Sadrià para ver futbol femenino. Siempre no será adverso el resultado y a buen seguro el juego será mucho mejor por parte de unas jugadoras que tienen un muy buen porvenir dentro del futbol femenino (espanyolista esperemos si la sección continua claro está)...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M