dijous, 15 d’abril del 2010

LA RFEF ACCEDEIX A LA PETICIÓ DEL FCB
D'AJORNAR EL DARRER ENCONTRE DE LLIGA JUVENIL

La RFEF ha decidit (segons publica el seu web oficial) que l’encontre de la darrera jornada - Real Zaragoza vs FC Barcelona - en que es juga el títol de lliga de la Divisió d’Honor de Juvenils en el seu grup tercer, es disputi el dijous 22 del corrent a les 17:00 hores, accedint a la petició del FC Barcelona al•legant que te baixes de jugadors convocats amb la Selecció Espanyola Sub19... en comptes del diumenge a les dotze com el calendari així ho obliga.

Fins aquí, assumible, ja que es pot entendre com a perjudicada l’entitat blaugrana (curiosa aquesta reclamació d'un club que diu que només mira per la formació dels jugadors i no pel resultats en el futbol base). Però el que ja no em quadra, és que l’Espanyol (que té a Cristian Tello del Juvenil també en el combinat espanyol sub-19 i al jugador del B, Oscar Sielva), tingui que jugar el diumenge a la hora establerta davant el Cornellà, sense el concurs del extrem internacional i amb l’avantatge dels barcelonistes que ja sabran el resultat dels espanyolistes, quan el reglament de competició deixa ben clar que l'horari en aquests casos ha de ser unificat.

Un cop més, la RFEF amb el beneplàcit dels dirigents espanyolistes escombren cap el conjunt culé, que recordem-ho, es líder encara i màxim candidat a fer-se amb el títol de lliga, després d’un injust arbitratge en el que en el minut 90 del darrer derbi disputat diumenge passat i amb empat a un gols, va deixar de sancionar un penal de llibre comès sobre el jugador espanyolista, Víctor Álvarez.

S’haurà de conèixer la posició del club espanyolista al respecte, però com no hi ha mal que per bé no vingui, s’estalviaran en cas que el FC Barcelona s’alci amb el triomf final, els "viatges i despeses" de disputar la Copa de Campions de Divisió d’Honor... Total... que valor té tot plegat oi, senyor Morales?... estalvi de despeses... Es clar, pels blaugranes sí que compta aquest títol, pel que es veu...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si la Junta Directiva o els representants del futbol base no fan res (que no ho farán)haurien de plegar.
Estic d'acord amb tú Josep Mª, unas despeses menys que tindrá el Sr. Morales (aixis li cuadrará el pressupost)
Hipopótamo




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M