dimecres, 14 d’abril del 2010

PREGUNTES IMPERTINENTS (III)


  • Em pregunto si el fabricant de les escales automàtiques del metro de Cornellà Centre (línia 5 blava), o en el seu defecte l’empresa a qui estigui a càrrec el seu manteniment, si son “germans” de les del Olímpic? Ho dic per que ja varis dies que no funcionen i es dona la “casualitat” que només succeeix en dies de partit del RCDE en l’hora prèvia al partit ...

  • Em pregunto si el resultat no hagués estat el gloriós 3-0 davant l’Atlético de Madrid si a la presentació del Còmic de la Història del RCDE, hagués assistit tots els “vips” que ho van fer i si no haguessin hagut assumptes de negocis per tractar de manera urgent a Xile, per part de nostre president?

  • Em pregunto si algú al RCDE (a part del company en el mon d’internet, Santi de “Yo Cantera” especialista en aquestes dades de jugadors cedits del nostre futbol base) coneixia a aquest Sanou Yossouf que cedit per l’Espanyol ens va acabar d’enfonsar en la misèria al nostre filial, a Gavà? No van preveure tal circumstància en el seu moment?

  • Em pregunto si el fet que l’encontre de Primera Catalana Femenina entre l’Espanyol “C” i el Vic-Riuprimer que no es va pogué disputar per incompareixença del rival i que es tenia que haver jugat dissabte a les 20:00 hores tenia quelcom a veure amb la retransmissió posterior en TV que tots sabeu o certament van ser imponderables del conjunt ossonenc que li van impedir viatjar a Sant Adrià i disputar l’encontre?

    Em pregunto, ja posats a discernir sobre el tema, si les altres dues suspensions d’encontres també al vespre de dissabtes a Sadrià (21/11/2009 i 23/01/2010 aquestes, de rivals del Juvenil-Cadet Femení del RCDE –concretament el CF Molins de Rei i la Penya Recreativa Sant Feliu) en jornades en les quals també jugava el FC Barcelona (davant Athletic Club i R. Valladolid a domicili) a la mateixes hores, també era casualitat la impossibilitat d’aquests equips per viatjar a Sadrià? Per que una cosa si que hi ha de clara en tot aquests assumptes; al menys amb els dos precedents anteriors: La FCF va sancionar amb 3-0 la no compareixença d’aquests dos equips mencionats ... Llavors no hi havia arguments de pes per no presentar-se, arguments de força major... Per que no van venir, doncs?...

  • Podrien tornar a designar José Emilio Sánchez Aparicio com a àrbitre de l’encontre de Saragossa de Divisió d’Honor Juvenil d’aquesta darrera jornada? Suposo que no hauran tingut la poca vergonya de que torni a arbitrar un Zaragoza-Barcelona desprès del atracament a mà armada que el conjunt aragonès va patir en el partit d’anada en Sant Joan Despí quan el marcador era d’empat a zero gols en els darrers minuts? Aquest personatge va ser qui va arbitrar el passat derbi entre Espanyol i Barça a las instal·lacions blaugranes amb el títol de la Divisió d’Honor en joc i de nou va arbitrar amb la lliçó ben apressa en les jugades decisives tot i que en la resta de l’encontre no ho va fer-ho malament. Em pregunto, Encara dubta algú de la parcialitat i sectarisme arbitral si fins i tot en juvenils es veuen vergonyosos escàndols per que l’equip del règim sigui el campió?

  • Em pregunto si per casualitat algun indesitjable violent ultra barcelonista es fa amb entrades pel partit de dissabte, si també anirà escortat per les forces d’ordre públic per que pugui ser “protegit” i pugui llençar-nos a tots, els seus “obsequis” com va succeir a Montjuïc la temporada passada, o ja hauran après la lliçó tothom que certs elements no poden entrar en un estadi, portin els colors (i l’alcohol) que portin?

  • Em pregunto si a la Casa Reial espanyola deuen estar contents amb el lloc escollit per la final de la Copa del Rei d’enguany? Suposo deu estar inclòs en el sou la xiulada que a bon segur rebrà el monarca espanyol, coneixent precedents? I posats a pensar... Algun dia veurem l’Estadi del RCDE (malgrat tingui molta menys capacitat) una final o quelcom similar que al menys ens deixi una mica de calerons i de prestigi fora de nostres límits geogràfics?


  • 2 comentaris:

    Pericos Ripollet ha dit...

    Me gustaria poder invitarte al acto que vamos a hacer el proximo dia 22 de abril de presentacion del libro Trio Maravillas, y el Comic del RCD ESpanyol, me gustaria que pudieras facilitarme tu correo para podere dirigirme a ti.

    pericosripollet@hotmail.com

    Muchas Gracias

    Josep Maria ha dit...

    Gracias.
    El correo està a la izquierda clicando debajo del "sobrecito", donde pone: Escriu-me...

    josepmaria@sentimentperico.com

    Saludos.




    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M