divendres, 16 d’abril del 2010

FUTBOL 7 FEMENÍ:
DISPUTAT PARTIT ENTRE AFINITATS

KAMENI PODRÀ JUGAR EL DERBI DE DEMÀ, EN SER-LI RETIRADA LA CARTOLINA VERMELLA. POCHETTINO HA FACILITAT LA LLISTA DE CONVOCATS: Kameni, Cristian Álvarez, Chica, Pillud, Dídac, Víctor Ruiz, Pareja, Roncaglia, Forlín, Moisés, Baena, Verdú, Callejón, Coro, Luis García, Ben Sahar, Iván Alonso i Osvaldo










RCDE Infantil-Aleví "B": 3 - Penya Blanc i Blava de Viladecans: 3


En futbol 7 femení, al Camp de f-7 de la Ciutat Esportiva de Sadrià i en el marc de la primera jornada del campionat complementari infantil-aleví de segona Divisió, va tenir lloc un encontre especial: Per una banda, el RCD Espanyol Infantil “B” de José Manuel Reina (campió del grup tercer a la lliga regular) rebent la visita de la Penya Blanc i Blava de Viladecans (segon del grup primer a la lliga regular obtenint l’ascens a Primera Infantil).

El resultat final va ser d’empat a tres gols en un disputat encontre en el que ambdós conjunts van jugar de poder a poder, amb màxima concentració i buscant el triomf. Per part espanyolista va marcar Andrea (2) i Ruth. Per part visitant Alba (2) Míriam.

Per part espanyolista va jugar: Judith, Laia, Cris, Meritxell, Georgina, Chari, Paula, Tania, Marta, Ruth, Celia, Natalia i Andrea.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M