dijous, 28 d’octubre del 2010

FUTBOL-7: ALTRE GOLEJADA DEL BENJAMÍ "A"...

CE Mercantil: 0 - RCD Espanyol Aleví “A”: 5 (6)

Quart triomf del conjunt de Miguel Ángel Samprón davant CE Mercantil en Arraona Merinalls. Els espanyolistes continuen amb pas ferm –la temporada passada van acabar la lliga invictes- en aquest grup segon de Primera d’Alevins, comptant per victòries tots els encontres disputats.
A Sabadell, l’Espanyol es va imposar amb gols de Fode en dues ocasions, Marc Llinares, Josep, Albert i Jairo.


RCD Espanyol Benjamí “A”: 5 (10) – CF Parets: 0







El Benjamí “A” espanyolista va tornar a golejar, aquest cop al Parets (10-0) en la seva visita a la Ciutat Esportiva de Sadrià en partit disputat el passat dissabte.
Kilian en quatre ocasions, Arnau en dues, i Máxim, Amadou, Adri i Joel, van ser els autors dels gols espanyolistes.

Aquest llarg cap de setmana, dos encontres pel Benjamí “A”: Dissabte, al Antoni Serra de Barberà del Vallès, (09:00) encontre de lliga corresponent a la sisena jornada davant l’Escola de Futbol Barberà Andalucia, líder d’aquest grup tercer de Primera Divisió de Benjamins. Dilluns, l’encontre ajornat en el seu dia degut a la participació en el torneig de la Moraleja, i corresponent a la segona jornada de lliga, davant el Vilassar de Mar, al Xevi Ramón, a les 10:00 del matí.


CE Mercantil: 1 - Benjamí “B”: 4

Bon triomf del Benjamí “B” davant el Benjamí “A” del Mercantil en encontre disputat a Sabadell a les noves instal•lacions d’Arraona-Merinalls.

El conjunt de Josep Maria Roma compta també els seus encontres per victòries, i encapçala darrera el Manresa amb els mateixos punts, la classificació del grup segon de Primera Divisió de Benjamins.

Davant el Mercantil, van valer els dos gols de Ruben, i els de Gerard i Raul, per endur-se de Sabadell els quatre punts en joc.



Penya Barcelonista Villaverde-Penitents:0 – RCDE Prebenjamí “A”:5 (8)

Per últim, el Prebenjamí no va tenir problemes per endur-se el triomf de les instal•lacions Mpals. de Penitents-Sant Genís, davant la Penya Barcelonista Villaverde-Penitents per un contundent 0-8. El conjunt perico ha disputat tres encontres i en els tres ha vençut amb suficient solvència davant conjunts benjamins, ja que l’equip blanc-i-blau milita al grup 7è de Tercera de Benjamins.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M