dimecres, 27 d’octubre del 2010

EL JÀBAC LETAL, DAVANT L'ALEVÍ "B" (2-4)

RCD Espanyol Aleví “B”: 2 - UFB Jàbac i Terrassa: 4

Màxima efectivitat dels egarencs

L’Aleví de primer any espanyolista va perdre el seu primer encontre a Sadrià i el segon consecutiu al caure davant el Jàbac i Terrassa per un resultat de 2-4 en encontre de futbol-7 disputat el passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.

En un encontre en el que el pes del partit el va portar el conjunt de David Fernández, els taronges van posar els gols, en ràpids contracops que van destrossar la defensa blanc-i-blava. En el primer quart, després d’un partit anivellat, van ser els visitants qui es van avançar en el marcador just després l’Espanyol va tenir una ocasió doble per marcar però la fortuna i l’encert cara a porta no va estar aliats amb els locals.

En el segon quart l’Espanyol ho va intentar i va gaudir en els darrers instants –abans del descans- d’una ocasió en la que l’esfèrica va sortir d’una rematada, llepant el travesser.
Dani Ribelles va gaudir en el començament del tercer temps d’una gran ocasió però el meta terrassenc va salvar l’empat. També Sergi, va rematar a l’esquerra en altre bona ocasió. Una bona jugada trenada entre Miquel i Dani, va acabar amb el xut d’aquest i la pilota es va estavellar al travesser.

Però quan més l’Espanyol atacava i gaudia d’oportunitats per empatar l’encontre, va ser el Jàbac qui es va aprofitar d’un error de marcatge en un llançament de falta des de banda dreta, i al segon pal tot sol, un davanter visitant va marcar de cap el segon gol que posava en franca avantatge als egarencs. Els visitants van sentenciar el matx abans de la finalització del tercer quart, mitjançant un ràpid contracop.

En el darrer quart, Angel va reduir distàncies en un gol protestat per més que possible fora de joc, però molt poc li durar la reacció als espanyolistes ja que el Jàbac va fer el quart en una jugada de varis refusos dins l’àrea petita i finalment un jugador visitant va endinsar l’esfèrica a la porteria espanyolista. Angel, d’un potent xut, aconsegueix un bonic gol que no va servir més que per maquillar el resultat.
En els darrers instants l’Espanyol va gaudir d’una clara ocasió –una pilota treta sota pals per un defensor- per ajustar molt més el resultat, però tot i que l’hagués aprofitat, ja no quedava temps per més.