dimarts, 26 d’octubre del 2010

L'EUROPA "A" GOLEJA
AL JUVENIL "B" EN ELS DARRERS MINUTS

CE Europa Juv.”A”: 5 – RCD Espanyol Juvenil “B”: 1

El Juvenil “B” va caure derrotat en l’enfrontament davant el Juvenil “A” del CE Europa per un contundent 5-1 al Nou Sardenya de Gràcia, en encontre corresponent a la vuitena jornada del grup setè de Lliga Nacional Juvenil. Va ser la segona derrota dels de Dani Poyatos des d’aquella jornada inaugural davant el Gavà, i el primer cop que no s’adjudiquen els tres punts en encontres a domicili.

L’equip espanyolista no va pogué comptar amb el seu capità i central Héctor Rodríguez ja que va anar convocat amb el Juvenil “A” i va sortir en l’onze titular que va derrotar a la Gramanet en Sadrià. El juvenil B espanyolista, malgrat tot, va tenir opcions fins els darrers sis minuts de joc, ja que el partit estava obert amb un advers 2-1. En els darrers minuts, els locals van passar per sobre dels espanyolistes com una piconadora i van anotar tres gols pràcticament seguits, aconseguint infringir aquest sever correctiu.

CE Europa: Jordi, Fernando, Aleix, Vea, Geri, Gerard, Mario, Víctor, Éric Blasco, Fede, i Márquez.
Substitucions: Aldo per Fede, m. 81; Suca per Mario, m. 85; Manu i Cuadri per Márquez i Gerard respectivament, m. 87.

RCD Espanyol: August, Adri, Pablo, Ruben, Álex, Luís, Verdú, Ruiz, Jafar, Rufo i Lucho.
Substitucions; Aitor per Álex, i Nico per Verdú, m. 46; Javi per Pablo, m.60; Pedro per Jaffar, m. 66.

Àrbitre: Gustavo Rebollo López, comitè territorial català, delegació de Barcelona. Va amonestar amb cartolines grogues a Gerard, Victor i Fede per part local i a Adri, Rubén, i Javi per part visitant. També va amonestar a un membre de la banqueta local.

Gols: 1-0: Márquez, m.26; 2-0: August (pròpia porta), m.54; 2-1: Javi, m. 69; 3-1: Mario, m. 84; 4-1: Éric Blasco, m. 84; 5-1: Manu, m. 88.

CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL Grup 7è.