dilluns, 25 d’octubre del 2010

EL FEMENÍ "B", DONA UN COP D'AUTORITAT (1-0)
















RCD Espanyol Femení “B”: 1 – Sporting At. Ciutat: 0


Liders en solitari

El filial femení espanyolista encapçala en solitari la classificació del grup tercer de Primera Nacional Femenina en vèncer ahir matí al camp tres de la Ciutat Esportiva al Sporting At. Ciutat de Palma en un encontre entre els dos únics equips que comptaven per victòries la seva participació en el campionat de la categoria de plata del futbol femení nacional. El gol d’Elena Fernández transformant una pena màxima va ser suficient per adjudicar-se el partit entre els dos classificats, que si bé va ser intents i lluitat fins el final no va ser vistós en quant a joc i ocasions.

La primera ocasió va ser per les espanyolistes després d’una bona passada d’Elena per Laura Carriba que desmarcada per la lateral esquerra de l’àrea de càstig, remata fort però massa alt. El partit no obstant, estava sent (i seria) molt igualat, amb molt migcampisme, molt respecte entre ambdues formacions i les línies de cobertura es van imposar clarament a les avantguardes.

Al minut 23, en una jugada iniciada per la dreta per Débora, la centrada és rebutjada per la defensa i després de varis refusos li cau a Mónica Orteu, qui dins l’àrea es derribada per la portera visitant en la seva sortida, i el col•legiat no dubta en assenyalar el punt fatídic. La capitana Elena transformaria, amb un xut alt i lluny de l’abast de Joana. Seria l’únic gol del partit i valdria tres punts decisius per allunyar-se dels rivals en la il•lusionant lluita del filial femení per fer-se amb el títol de lliga per primer cop a la història.

Polèmica en la banqueta del Sporting, després de les protestes al col•legiat. Amonestació, i amenaça d’expulsió del col•legiat i nervis en el quadre tècnic visitant. Mentre, en el camp, el Sporting no es resignava a perdre la imbatibilitat, i estavella una pilota al pal a falta de cinc minuts per anar-se’n als vestidors. La rèplica una pujada per l’esquerra de Carla Cotado, però la seva centrada xut s’estavella al cos de la portera sortint a còrner.

En el minut 68, altre cop la fusta s’interposa en el camí de l’empat balear: En una de les poques ocasions que es veu superada la defensa espanyolista, Carmota busca forat i el troba i envia un tret sec, ras, a la base del pal dret de la porteria de Berta Noguera. Els dos millors cartutxos de les balears havien fet impacte als pals de la porteria.

No es que l’Espanyol passes excessives angunies, però si que el conjunt mallorquí mica a mica va anar guanyant terreny i en el tram final va dominar en busca d’un empat que hagués pogut assolir si Berta Noguera no ho hagués evitat quan el els darrers minuts un llançament de falta rebota en una defensora i és a punt de sorprendre a la portera perica al desviar la trajectòria. De les espanyolistes, destacar una acció de Laura Carriba que supera tres defensores en un pam de terreny, però en la mateixa línia de fons, la meta visitant cobreix perfectament rebutjant el seu remat amb poc angle.

Al final, amb el Sporting bolcat a l’atac i l’Espanyol defensant amb ungles i dents el resultat, es va arribar a la fi del partit, amb el mencionat triomf perico que deixa a les de Carlos Gómez en privilegiada posició.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Berta, Elena, Carla Cotado, Nacha Garrote, Sara García, Silvia Vila, Debora, Mónica Orteu, Marta Yañez, Brenda, i Laura Carriba.
Substitucions: Nuria, per Débora, m.74; Anna per Marta Yañez, m.81. Altres suplents: Natàlia (ps), Laura i Georgina
.

Sporting At. Ciutat: Joana, María, Sonia, Vicky, Carmota, Bego, Estefa, Maitane, Esme, Mari i Jose.
Substitucions: Cris per Estefa, m.51; Estefi per Esme, m.51 Ana per Mari, m.51; Crespi per Sonia, m. 58.

Àrbitre: Daniel Gràcia Álvarez, del comitè territorial català, delegació de Barcelona. Cartolines grogues per Carmota, Estefi, Bego, i María, i amonestació a un membre del cos tècnic visitant.

Gol: 1-0: Elena Fernández, (pen.), m. 24.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la sisena jornada de lliga al grup tercer de Primera Nacional Femenina. Matinal assolellada.




.PRIMERA NACIONAL Grup 3er. PTS PJPG PE PP GFGC
1

R.C.D. ESPANYOL "B"

186600182
2

SPORTING AT. CIUTAT PALMA

156501218
3

F.C. BARCELONA "B"

106312159
4

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

10531185
5

U.E. SANT ANDREU

106312119
6

GIRONA F.C.

963031312
7

U.E. VIC

963031216
8

U. E. LLEIDA

862221511
9

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

7521298
10

C.E. EUROPA

76204814
11

C.D. SANT GABRIEL "B"

662041014
12

A.D. CORNELLÀ DEL TERRI

661321116
13

C. At. JESÚS

361051123
14

P. BLANC BLAVA LA ROCA

06006722

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola pericos/ques:
RCD Espanyol B 1 Sporting Atlètic Ciutat de Palma 0
Amb un gran gol des del punt de penalt de Elena, les
espanyolises continuen líders, derrotant a les
balears que són segones, demostrant que amb 7
victòries de 7 encara estan invictes.Encara que van merèixer
+, Van demostrar que estan imparables.
Adéu.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M