dijous, 28 d’octubre del 2010

AMB DOS GOLS D'ÁLVARO, L'ESPANYOL
ENCARRILA EL PASSI ALS VUITENS DE LA COPA.

Real Valladolid: 0 - RCD Espanyol: 2

Triomf en l’anada dels setzens de final del conjunt de Pochettino davant un Real Valladolid que ha jugat durant setanta minuts amb inferioritat numèrica per expulsió de Jesús Rueda amb vermella directa, en una acció en la que ha entrat amb el peu a l’alçada del pit al jugador espanyolista. El conjunt perico ha tornat a evidenciar el bon moment que travessa, encadenant la tercera victòria consecutiva i segona a domicili, encara que sigui davant un conjunt de la Liga “Adelante”.

L’Espanyol ha deixat pràcticament sentenciada l’eliminatòria gràcies a dos gols d’Àlvaro Vázquez. El primer després de superar al darrer defensor i batre -amb serenor i l’encert que li va mancar en els dos encontres precedents- al porter visitant, i el segon, al aprofitar en la boca de gol un servei de cantonada executat per Luis i pentinat per Ivan Alonso.

Al marge dels gols, l’Espanyol ha gaudit d’ocasions clares amb xuts de Javi Márquez, i un parell d’ells a càrrec de Luis García. També cal dir-ho, que el meta Cristian Álvarez ha completat un gran encontre amb tres intervencions dignes de mèrit.

La tornada d’aquí a dues setmanes a Cornellà-El Prat, amb una avantatge de dos gols en favor dels blanc-i-blaus que gairebé dona el bitllet pels vuitens de final.



Fitxa Tècnica:
Real Valladolid: Villar, Arzo, Jesús Rueda, Nauzet, Jofre, Peña, Barragán, Carlos Lázaro, Keita, Oscar i Raul Navas.
Substitucions: Baraja per Peña, m. 55; Javi Navas per Nauzet, m. 62; Felipe per Oscar, m. 77.

RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Javi López, Víctor Ruiz, Forlín, Didac Vila; Baena, Javi Márquez; Luis García, Coro, Iván Alonso i Álvaro.
Substitucions: Sergio García per Coro, m. 46; J. Verdú per Iván Alonso, m. 65; Manu Molina per Javi Márquez, m.75.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitenes, del comitè territorial càntabre. Ha amonestat amb cartolina groga a Luis García per part espanyolista, m. 36. Ha expulsat amb vermella directa a Jesús Rueda, m. 20 per part del equip local.

Gols: 0-1: Álvaro, m. 38; 0-2: Álvaro, m. 54.

Incidències: Estadi José Zorrilla de Valladolid. Encontre corresponent a l’anada dels setzens de final de la Copa de S.M. el Rei. L’Espanyol ha sortit al terreny de joc amb samarretes d’ànims pel company lesionat, Ernesto Galán.



1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS/QUES:
AMB LA VICTÒRIA CONTUNDENT DEL RCD ESPANYOL A VALLADOLID, CONTÍNUEM AMB LES ENERGIES DE QUE L'EQUIP RETORNI A SER CAMPIÓ DE LA COPA DEL REI.
ADÉU. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M