dilluns, 6 de juny del 2011

4rta. PERICICLETADA DE LA GPE MANIGUA:
ALTRE COP LA PLUJA PROTAGONISTA




(Font de les Planes, Serra de Collserola, Barcelona: Josep Maria)


4rta. Pericicletada de la GPE Manigua.

Altre cop (i ja van tres de quatre) la pluja ha estat la trista auto convidada a aquest acte social que la GPE Manigua celebra des de fa quatre edicions amb motiu del seu aniversari. De nou, la pluja i la boira han fet aparició a Les Planes impedint en aquest cas la celebració de l’habitual passejada amb bicicleta i/o caminant des del lloc del Restaurant La Font de les Planes fins el Pantà de Vallvidrera pel camí del Mas Guimbau.

La quarta Pericicletada, per aquest imponderable, va quedar per tant reduïda a l’esmorzar al Restaurant mencionat. Després de l’àpat, va tenir lloc l’acte dels parlaments, lliurament de guardons i sorteig de regals.

L’acte va estar conduït pel periodista i soci de la GEPM, Toni Itarte. Es va fer lliurament d’un record de l’esdeveniment a cadascuna de les quatre penyes que desafiant el mal temps van ser presents a l’acte fent costat a aquesta ambaixada espanyolista: La Penya Blanc-i-Blava de Martorell, que va recollir Cristina Pérez, Sarrià Nord que va recollir el flamant nou President de l’APMAE Ferran Marín, la Penya Egara-2006 de Terrassa, que va recollir el seu president Pere Bosch i la Penya Pericos Moteros que va recollir Sara Ariza, així com també per la responsable del Restaurant per les facilitats concedides.

En el torn dels parlaments es va dirigir als presents, Dani Bosch i Pascual, President de la penya amfitriona, i per acabar Alberto Ariza com a President de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol.

Moment emotiu quan se li va fer lliurament d’una placa al Vicepresident Primer de la GPE Manigua, Juan Carlos Tovias Hofmann que després de tot una vida dedicada al servei d’aquesta ambaixada perica, deixa el seu càrrec per descansar i prendre’s una temporada “sabàtica” ...

Per acabar l’acte, sorteig de regals per a tothom. Ningú es va quedar sense un parell de regals. El temps ha estat un altre vegada cruel amb la Manigua però els assistents, com a pericos lluitadors que saben els que es lluitar per aquesta entitat dia a dia en tots els ordres de la vida, ho han portat de la millor manera i es va pogué gaudir d’un bon àpat en bona companyia i en definitiva passant-s’ho bé fent espanyolisme.




















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M