dijous, 9 de juny del 2011

L'ALEVÍ "B" I EL BENJAMÍ "B" SERÀN PRESENTS
A TORDERA, AL MEMORIAL J. BARCELÓ

XIV Memorial Josep Barceló de Tordera
Es celebrarà els dies 11 i 12 de juny


NOTA DE PREMSA:

Un total de 57 equips (1999-2000 i 2001) disputaran el Memorial Barceló de futbol 7 que organitza el Club de Futbol Tordera. La competició reuneix  900 jugadors, entrenadors i delegats. Un total de 170 voluntaris s’encarreguen de l’organització. Hi haurà més de vint hores de futbol.

Entre els equips participants hi ha: FC Barcelona, RCD Espanyol, FC València, Atlètic de Madrid, Atlètic de Bilbao i FC Sevilla.

Per primera vegada, el Memorial comptarà amb equips alevins. Aquesta any, els alevins han deixat el futbol 11 i han jugat a futbol 7, el que permetrà veure millors partits al Municipal de Tordera. Hi participaran, per tant, els alevins de segon any (1999), els alevins de primer any (2000), i els benjamins de segon any (2001).

El torneig es juga en diverses rondes: fase de grups, partits per definir la posició del 5è al 16è o 20è, quarts de final (12 partits), semifinals (6) i finals (3, una per categoria). Els partits començaran els dissabte a les nou del matí, i acabaran el diumenge a les sis de la tarda. En total es jugaran 130 partits.

El club disposa de quatre camps de futbol 7. Com cada any, hi haurà cerimònia inaugural, i acte de cloenda i record a Josep Barceló. Al llarg dels dos dies de torneig, s’organitzen diverses activitats paral·leles. També hi ha servei de piscina gratuït per a participants i acompanyants. L’organització disposa de servei de bar totes les hores de competició. També hi ha servei de menjador al migdia de dissabte i diumenge.


Els resultats dels partits es podran seguir en temps real a www:cftordera.com

Una història que comença el 1998

El juny del 1998 es va disputar la primera edició amb un total de 18 equips, sis per a cada categoria. En aquests moments jugaven els benjamins de primer i segon any, i els prebenjamins de segon. El Girona i el Blanes van ser dos dels participants més destacats. A la tercera edició, hi participa l’Espanyol, i a la quarta, s’hi incorpora el FC Barcelona. Des d’aquell moment, el Memorial no ha parat de crèixer.

L’esdeveniment del Memorial s’ha d’entendre com una simbiosi  entre  un Club i uns voluntaris que desenvolupen  el projecte, un Poble i  l’Ajuntament que hi donen suport,  i  el  record  i l’homenatge a en Josep Barceló,  que li donen sentit.


Equips participants:

Aleví A (1999):

Atlètic de Madrid,  CF València, FC Palamós, Gimnàstic de Manresa, Fundació Marcet, CFJ Mollerusa,  CE Premià Dalt, CF Cubelles, FC Sant Cugat, UE Vilassar de Mar,  CE Vilassar Dalt, UE Quart, UE Rapitenca, Damm, CE Cristianenc i CF Tordera.

Aleví B (2000):

Ath. Bilbao, FCB Barcelona, RCD Espanyol, CF València, FC Palamós, Gimnàstic de Manresa, UE Fornells, Fundació Marcet, CFJ Mollerusa, CF Lloret, CE Europa, CF Cubelles, FC Sant Cugat, UE Lleida, UE Vilassar Mar, Damm FC, UE Rapitenca i CF Tordera (3 equips).

Benjamí (2001):

Ath. Bilbao, FCB Barcelona, RCD Espanyol, CF València, Sevilla CF, Atlètic de Madrid, UE Sant Andreu, FC Palamós, Gimnàstic de Manresa, Fundació Marcet, CFJ Mollerusa, CE Premià Dalt, FC Sant Cugat, FC Vilablareix, EC Granollers, UE Vilassar Mar (2), CF Parets, UE Breda i CF Tordera (2).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M