EL II MEMORIAL DANI JARQUE EN CATEGORIA CADET

(Camp Mpal. Dani Jarque –Ciutat Cooperativa, Sant Boi de Llobregat: Josep Maria)

II Memorial Dani Jarque, categoría cadet.

FC Ciudad Cooperativa: 3  - RCD Espanyol Cadet “B”: 5

Al marge del partit entre l’amateur de la Ciutat Cooperativa i els que foren companys de Dani Jarque, que va centrar el moment més significatiu dels actes d’aquest II Memorial Dani Jarque a Sant Boi, anteriorment als mateixos també es va disputar en categoria cadet un encontre entre el conjunt local i l’Espanyol Cadet “B” que no ens ha estat possible oferir-vos degut a les noticies de darrera hora que han ocupat i centrat la major part de l’actualitat espanyolista en els dos darrers dies.

Passades les 16:35 de la tarda del diumenge, i amb menys públic del que després hi hauria en els actes centrals del Memorial on el camp estava ple a vessar, l’Espanyol cadet B es va enfrontar a l’equip Cadet de la Ciutat Cooperativa. Els de Juanma Pons amb tan sols tretze efectius disponibles, van vèncer per 3-5 als locals, en un encontre en el que tot i ser de primer any els espanyolistes, van ser força superiors al seu rival  que es va avançar en el marcador,  fent saltar la sorpresa.

Al minut 6, Samper va avisar amb un xut fort que va sortir fora a l’esquerra. L’Espanyol manava a la zona ampla i en una bona combinació al primer toc, Marc Roca té l’ocasió amb un xut fort però que se’n va per sobre el travesser.  Nacho Jorcano tindria també una excel•lent ocasió en el segon pal al recollir una centrada des de la dreta bastant passada, però el seu remat molt defectuós es marxa fora.

Però sorprenentment va ser la Ciutat Cooperativa qui va obrir el marcador passat l’equador del primer temps, en la única ocasió que va disposar en aquest primer temps,  en un contracop ràpid que culmina amb un fort remat que aconsegueix tocar Ayoub però no pot impedir que l’esfèrica acabi entrant dins ajustat al pal dret.

L’Espanyol es llença a l’atac per intentar igualar el xoc, i Samper obligarà a emprar-se al fons al meta local que amb dos cops atura l’esfèrica. Al minut 25 de joc, l’àrbitre xiula penal sobre el lateral dret espanyolista. El llença Marc Roca, per l’esquerra enganyant al porter, i empatant l’encontre.  Samper en les acaballes del primer temps torna a obligar a lluir-se al porter amb un llunyà xut que atura en dues vegades.

En el segon temps, als tres minuts de joc, Sandro capgira el marcador al recollir una bona passada, mitja volta i afusellar al porter. Samper va aconseguir l’1-3 al minut 50’ després de controlar una pilota llarga en contracop, controlar i rematar creuat. L’equip blanc-i-blau llençat en aquests moments anotaria el quart gol obra d’Alfredo en un xut creuat.

La Cooperativa aprofita al m. 54’ una errada del meta espanyolista que va estar molt nerviós al llarg de tot el segon temps, al no blocar una pilota per alt,  que se li escapa, no pot blocar llençant-se a terra en segona instància i en la boca de gol, afusella un davanter local.

I no seria l’única ocasió en la que el desencert del porter espanyolista va permetre als locals crear una situació de perill, ja que instants després l’errada en el rebuig va quedar-li a un jugador local l’esfèrica morta als seus peus, però va xutar alt malbaratant l’ocasió.
En altre acció desafortunada, no bloca i té que ser el seu central Lluis qui cedint-li amb el pit l’esfèrica per que li quedés morta a les seves mans.

L’Espanyol sentència el partit en el 70’ quan un xut ras i dur de Patrick es rebutjat pel porter de la “Coope” i tot sol Grego, afusella a plaer.  El davanter espanyolista tindria altre opció per anotar però es recrea massa en la jugada i el seu remat el rossa lo just el porter per que l’esfèrica acabi estavellant-se al pal dret. Dues darreres jugades dels espanyolistes; Una recuperació de Patrick en zona de tres quarts, acaba amb una rematada que le meta treu a còrner, i la segona acció, altre pilota recuperada, es marxa cap a l’àrea, però no passa a Nacho totalment sol a la seva esquerra, i xuta fora.

El 3-5 definitiu el fa pujar al marcador en el minut 76’ la Cooperativa quan transforma una pena màxima comesa per Ayoub sobre un davanter local.

RCD Espanyol: Ayoub; Bustos, Marc Roca, Cristian, Lluis, Patrick, Sandro, Genís, Nacho, Lauren i Samper.
Substitucions: Alfredo i Grego per Nacho i Lauren, m. 41. Tornen a sortir Nacho i Lauren per  Genís i Mar Roca, m. 55; Marc Roca per Samper, 60