dilluns, 6 de juny del 2011

II MEMORIAL DANI JARQUE
(EL PARTIT, AMB "COROGOL" INCLÒS)
















(Camp Mpal. Dani Jarque, Ciutat Cooperativa, Sant Boi de Llobregat: Josep Maria) 

Després va ser el torn pel futbol.

En el partit, dins el equip “Amics de Dani Jarque” han jugat jugadors de l’època de juvenil principalment en el primer període, sent els jugadors que l’han acompanyat en la darrera etapa del jugador com a professional, els que han sortit de manera majoritària en el segon temps. L’entrenador d’aquella final, Márquez amb Simón com a delegat i Feijoo com a massatgista evocaran bells temps amb aquella fornada que va aixecar per primer cop la Copa del Rei de juvenils, una temporada després que el primer equip es coronés a Mestalla.

Per part local, l’equip amateur de la Ciutat Cooperativa que milita a la Segona Territorial,  el dorsal 21 lluïa en cadascuna de les samarretes dels seus jugadors. No van pogué assistir al partit Javi Guerra (R. Valladolid) o Marc Beltrán (CD Tenerife) per tenir compromisos amb els seus equips. Altre ben diferent, es el cas del jugador de l’Almeria Crusat, que millor no parlar-ne...

Durant el primer temps, jugadors com Manel Martínez porter a la final de Lleó, Tato Burgada (2na. Copa), Torricó, Miguel, Carlos García, Dani Calvo, Ceballos, Jaime, Mai, Siscu, Jacinto, Francolí, Carlos Mellado, i Jonathan Soriano van formar part de l'equip. En el transcurs del primer temps, es van efectuar un relleu de molts dels components que havien sortit al terreny de joc.    

En el segon temps, l’equip espanyolista  va estar format per els següents jugadors: David Pociello; Chica, Lopo, Raul Pociello, David García; Ito, Moisés; Javi Jarabo, Manel Reina, Luismi, i Coro. Posteriorment va sortir Puchi i Mellado.

L’Espanyol s’ha marxat amb tres gols d’avantatge al descans. Un primer d’ells aconseguit per Mai, fent Jacinto Ela el segon, i el tercer, Mellado. S’ha de dir que Jonathan Soriano ha errat una molt clara ocasió sol davant porta enviant l’esfèrica fora. De nou poc afortunat al tornar-se a enfundar la samarreta perica ha estat substituït després de rebre un cop. Quedava més que clar que ací no triomfaria mai el noi...

En el segon temps, Luismi en dues ocasions, Coro, Ito i Mellado, tancaven el compte golejador mentre que el Ciutat Cooperativa aconseguia batre a Pociello en dues vegades fins establir el 2-8 favorable als espanyolistes entrenats per Bartolomé “Tintín” Márquez.

En acabar l’encontre, els jugadors més carismàtics del conjunt espanyolista han signat autògrafs i s’han fotografiat amb els aficionats que ho han demandat posant-se punt i final al voltants de tres quarts de deu de la nit, a aquesta segona edició del Memorial Dani Jarque.  

Esperem que ven aviat l’Espanyol faci el merescut homenatge a Jarque per que fins i tot un club modest però diligent com la Ciutat Cooperativa ha passat per davant en aquest sentit a tot un Espanyol. Esperem l’homenatge, l’estàtua i tot el que es va dir fa ja la tira de temps...   









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M