dijous, 9 de juny del 2011

CONVOCATÒRIA DE JUNTA
GENERAL EXTRAORDINÀRIA DEL RCDE SAD

El Consell d'Administració del REAL CLUB DEPORTIU ESPANYOL DE BARCELONA, S.A.D., en la seva reunió celebrada el dia 6 de juny de 2011, ha acordat convocar Junta General Extraordinària d'Accionistes, a celebrar a l'Estadi del Real Club Deportiu Espanyol, situat a Cornellà de Llobregat, Av. Baix Llobregat, 100, el dia 12 de juliol de 2011, a les 19:00 hores, en primera convocatòria, i en la mateixa hora l'endemà, dia 13 de juliol de 2011 en segona convocatòria, per deliberar i resoldre sobre el següent:


ORDRE DEL DIA
1.- Informe del President.
2.- Cessament dels Consellers actuals, aprovació de la gestió, nomenament de nous membres del Consell d'Administració i elecció de President.
3.- Autorització al Consell d'Administració per a l'execució, desenvolupament, interpretació i esmena dels acords que s'adoptin per la Junta, així com per substituir les facultats que rebi de la Junta i concessió de facultats per a elevació a públics d'aquests acords.


INTERVENCIÓ DE NOTARI A LA JUNTA
El Consell d'Administració ha acordat requerir la presència de Notari públic perquè estengui acta de la Junta, de conformitat amb el que es disposa a l'article 203 de la Llei de Societats de Capital.


DRET D'ASSISTÈNCIA, D'INFORMACIÓ I REPRESENTACIÓ DE L'ACCIONISTA
Podran assistir personalment a la Junta General els Srs. Accionistes que acreditin ser titulars de com a mínim una acció i la tinguin inscrita al Llibre Registre d'Accions Nominatives amb cinc dies d'antelació a la celebració de la Junta. Els Srs. Accionistes hauran d'assistir proveïts de la corresponent targeta d'assistència que els serà remesa, o podran retirar-la al domicili social si cinc dies abans de la celebració de la Junta no l'haguessin rebut. Per assistir a la Junta General es requerirà la targeta d'assistència acompanyada del Document Nacional d'Identitat. Si fos menor d'edat serà necessari que la persona que assisteixi en la seva representació aporti el document que acrediti tal extrem o el Llibre de Família, de ser algun dels pares.

Als Srs. Accionistes se'ls reconeixen expressament els drets d'informació establerts en la Llei.

NOTA.- S'adverteix als Srs. Accionistes que la Junta General se celebrarà molt probablement en primera convocatòria, és a dir, el proper 12 de juliol de 2011, a les 19:00 hores.


RCD ESPANYOL DE BARCELONA, SAD.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M