dilluns, 6 de juny del 2011

II MEMORIAL DANI JARQUE
(L'ESTADI DANI JARQUE, CIUDAD COOPERATIVA)















(Camp Daniel Jarque, Ciudad Cooperativa; Sant Boi de Llobregat: Josep Maria)

Ahir diumenge a la tarda, com a cloenda dels actes del II Memorial Dani Jarque que van iniciar-se dissabte, es va procedir a rebatejar el camp descobrint una placa que resava “Camp Municipal de Futbol Daniel Jarque, Ciutat Cooperativa”. Després dels lliuraments de plaques, va tenir lloc un encontre de futbol entre els “Amics de Dani Jarque” format per jugadors que havien jugat amb ell amb l’equip que va assolir la primera Copa del Rei de Juvenils (Lleó 2001) i diversos companys de l’època professional.

El President del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, acompanyat del conseller Josep Ma. Borrell,  de Jaume Martínez i Xavi Giménez van arribar al camp després del partit de cadets en el que  l’Espanyol Cadet B es va proclamar vencedor en la seva categoria  davant el conjunt local de la Cooperativa.

Passades les 18:00 hores, tot el futbol base de l’entitat groc-i-negre ha format al centre del camp i han començat ha arribar els integrants de l’equip “Amigos de Dani Jarque” format per jugadors que van coincidir amb ell tant a la categoria juvenil com en la seva etapa professional, entre ells, Ivan de la Peña; jugadors tots ells que duien una samarreta amb una fotografia del central espanyolista.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M