dilluns, 19 de setembre del 2011

AL JUVENIL LI VA COSTAR SENTENCIAR,
PERÒ ACABA GOLEJANT (4-0)





L'anècdota, el marcador final de 4-0 i no de 5-0 com deia el marcador electrònic... Un gol que d'haver tingut lloc, hagués donat el liderat... 



RCD Espanyol Juvenil “A”: 4 – Club Lleida Esportiu: 0

Superiors.

El RCD Espanyol va vèncer per un clar 4-0 al Club Lleida Esportiu en un encontre en el que els locals van gaudir de moltes ocasions clares de gol i només en la recta final del mateix van plasmar sobre el marcador la superioritat exhibida sobre la gespa natural del camp primer.  

Rufo, autor de dos dels gols pericos ja va gaudir d’una clara ocasió als cinc minuts de joc quan no va pogué superar en l’u contra u al meta Raul que va salvar al Lleida del primer gol enviant a còrner.  Brian, dins l’àrea no va saber controlar una bona centrada d’Albarrán des de la dreta.

Al minut 19 de joc, Rufo aprofita una centrada perfecta de Gil des de l’esquerra per fer pujar el primer gol al marcador en rematar fort superant al meta lleidatà que toca l’esfèrica però no pot impedir el tant espanyolista.

L’Espanyol a mida que va anar passant els minuts va perdre gas, i tot i que va controlar el partit no va arribar amb gens de claredat a les immediacions de l’àrea lleidatana. En el darrer quart d’hora del primer temps va ser el Lleida qui va intentar buscar l’empat amb el llançament d’una perillosa falta, però el llançament de Messeguer es va marxar molt desviat. Tampoc Cendrós va pogué superar al meta Pau que va aturar molt segur el llançament des de fora de l’àrea del davanter de l’equip del Segrià.     

El segon temps va començar amb idèntica dinàmica de com havia finalitzat el primer. Amb un Espanyol que no acabava de imposar-se i un Lleida que tímidament es mostrava cada vegada més buscant un hipotètic miracle en forma de gol de l’empat que el permetés intentar donar la sorpresa davant un Espanyol que no matava l’encontre. Així, al primer minut de joc, un xut de Puigrós obliga a emprar-se a fons a Pau que amb una bona estirada atura el llançament. Una penetració de Sanjuan acaba amb una passada en profunditat per Messeguer, però de nou llençant-se a la gespa ràpid i amb encert, arriba primer el meta Pau.

A partir del quart d’hora, l’Espanyol es posa les piles i comença a fer-se amb el domini total del joc després d’un principi molt dolent. Josu deprés de retallar dues vegades i deixar assegut a Roger, finalitza la jugada amb un llançament creuat en l’u contra u amb el meta del Lleida, que rebutja amb el peu evitant el gol espanyolista.

A partir d’aquest moment l’Espanyol serà l’amo i senyor del partit i tindrà les més clares ocasions de gol. Una jugada entre Kilian i Brian, acaba sent rematada de primera per Rufo ficant el peu i l’esfèrica surt a mig metre del pal esquerre. Kilian li dona una passada d’or per Brian, però el davanter valencià xuta a trencar i li surt un remat alt molt desviat en una ocasió clara en el que el gol era el resultat inexcusable. En un altre jugada molt maca dels espanyolistes, Rufo passa en profunditat altre cop per Brian qui es queda tot sol davant el porter i no el pot superar estavellant la bola al seu cos. Altre cop s’havia errat la més que clara sentència del partit.

I el Lleida veient la impossibilitat del quadre perico per deixar enllestit l’encontre, tindria alguna que altre aproximació en contracop (entre Tutasaus i Cendrós) o una rematada de Roger de cap a la sortida d’un còrner des de l’esquerra que tot i anar desviat, va estar apunt de donar un greu ensurt al rematar amb molta força superant als defensors espanyolistes.

Al minut 74, una preciosa centrada d’Albarrán des de la banda dreta, es rematada per Brian de cap en planxa i ara si, a la tercera va la vençuda, i el davanter valencià marca el 2-0 deixant sentenciat l’encontre amb un molt bonic gol.

A cinc minuts del final, penal comès a Adrián Ruiz després d’un ràpid contracop del mig dret espanyolista. La falta, molt clara. Si era dins o fora, és altre assumpte i els lleidatans van protestar la decisió del senyor Oliva Bueno. El propi Adrián Ruiz, transforma llençant pel mig.

I en el darrer minut, Ruben Herraiz “Rufo” anota el segon del seu compte i cinquè en el que portem de campionat, de xut creuat al finalitzar perfectament un bon contracop del quadre entrenat per Dani Poyatos, que encapçala juntament amb el FC Barcelona, la classificació amb idèntics guarismes.     


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Bonilla, Arroyo, Josu, Miravent, Kilian, Canadell, Brian, Rufo i Gil.
Substitucions: Aitor per Josu, m. i Jordan per Canadell, m. 70; Adrián Ruiz i Verdú per Gil i Kilian, m. 80.

C. Lleida Esportiu: Raul, Roger, Aleix, Sergi, Montilla, Martín, Biela, Messeguer, Cendrós, Puigrós, Trota.
Substitucions: Sanjuan per Trota, m. 46; Tutusau per Biela, m. 63; Bruno per Cendrós, m. 74; Morancho per Montilla, m. 78   

Àrbitre: Alfonso Oliva Bueno, de la delegació del Garraf / Penedès, auxiliat per Danier Herrera i Veronica Rodríguez. Cartolines grogues als jugadors del Lleida Esportiu Montilla, m 41, i a Tutusaus, m. 85.

Gols: 1-0: Rufo, m. 19; 2-0: Brian, m. 74; 3-0: Adriàn Ruiz, (pen) m.86; 4-0: Rufo, m. 90.

Incidències: Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit corresponent a la tercera jornada de la lliga Divisió d’Honor Juvenil. Pluja durant pràcticament tot el primer temps per deixar pas posteriorment a un cel amb clarianes. Temperatura molt fresca, tenint en compta que encara estem exhaurint els darrers dies de l’estiu. Es va tenir que jugar amb il·luminació artificial la major part del partit que es va iniciar al inusual horari de les 18:30h.   



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.
<> 
 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
F.C. BARCELONA
9
3
3
0
0
14
1
2
R.C.D. ESPANYOL
9
3
3
0
0
14
1
3
R.C.D. MALLORCA
9
3
3
0
0
6
0
4
U.D. CORNELLÀ
7
3
2
1
0
3
1
5
C.D. SAN FRANCISCO
6
3
2
0
1
7
4
6
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
6
3
2
0
1
6
3
7
C.F. BADALONA
6
3
2
0
1
5
2
8
A.E.C. MANLLEU
6
3
2
0
1
6
5
9
GIRONA F.C.
4
3
0
1
2
4
3
10
F. P. ESP. MATARÓ
3
3
1
0
2
6
5
11
S.D. HUESCA
3
3
1
0
2
1
9
12
REAL ZARAGOZA
3
3
1
0
2
2
11
13
C.F. DAMM
0
3
0
0
3
1
6
14
C.D. CIDE
0
3
0
0
3
0
7
15
CLUB LLEIDA ESPORTIU
0
3
0
0
3
1
9
16
C.F. REUS DEPORTIU
0
3
0
0
3
2
11

1 comentari:

Anònim ha dit...

estuve en el partido y felicitaciones hicieron un gran partido , la defensa muy atenta ,en medio muy bien y la delantera no tienen que hacer tantas piruetas de bicicletas y harian mas goles pero en general buen partido ,mucha suerte para la semana proxima en tarragona




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M