dilluns, 19 de setembre del 2011

L'INFANTIL "A" TALLA LA RATXA
I ES FA AMB EL BABOT SIS ANYS DESPRÉS

Foto: Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí.com


RCD Espanyol Infantil "A": 1 - Athletic Club: 0

Campions!!!



Ahir diumenge l’Espanyol es va adjudicar l’onzena edició del Torneig de futbol Infantil “Joan Babot” al Mpal. Les Planes de Sant Joan Despí en vèncer per 1-0 a l’Athletic Club de Bilbao.

Feia poc més d’una setmana que s’havien enfrontat ambdós conjunts al Torneig del Calzado a Arnedo i llavors la fortuna havia somrigut al conjunt basc guanyant per 2-0.
Ahir, en canvi, un solitari gol de Carles Torrents, va fer que l’Espanyol alcés el seu cinquè Babot.

L’Espanyol havia obtingut el triomf en 2001 derrotant a l’Hospitalet (7-0), en 2002 vencent al Real Madrid en la final (5-0), en 2003 tornant a guanyar al Real Madrid (2-1) i en la cinquena edició de 2005 derrotant al FC Barcelona en la final a la tanda de penals després d’arribar-se amb empat a zero. Les cinc darreres finals havien dut els triomfs del FC Barcelona (2006, 2007, 2008 que junt a la de 2004 igualava l’historial perico fins ahir) i Valencia CF (2009) i Damm CF (2010).

El conjunt de Miguel Ángel Samprón va derrotar al Athletic Club per la mínima, al anotar Carles Torrents en una jugada posterior a un servei de cantonada avançat el segon temps, el gol del triomf perico.

Per part perica va jugar: Alberto, Morales, Mariano, Eric, Carles Torrents, Roberto, Gonzalo, Martí, Donaire, Gómez i Carles Pérez. També va jugar: César, Marc, Ayala, Jesús i Víctor.













S E N T I M E N T P E R I C O . C O M