divendres, 23 de setembre del 2011

COMENCEN LA GRAN MAJORIA
DELS CAMPIONATS AL FUTBOL BASE

Entre demà dissabte i diumenge, comencen la major part dels campionats de futbol base a Catalunya. Tret, del Cadet “B” que no ho farà fins el proper 8 d’Octubre, i del prebenjamí, totes les lligues des de categoria cadet fins a categoria benjamí inicien els seus respectius campionats aquest cap de setmana.

Començant pel Cadet “A”, el quadre entrenat per Dani Fernández afronta el primer partit de competició després de fer una pretemporada gairebé perfeta, jugant amb força equips juvenils i guanyant el dissabte passat al juvenil del CE Manresa per 4-0 amb gols de Maxi als 16 minuts, de Juan Edzomo al 27’, i 33’ i en el segon temps de Carlos Cano des del punt de penal al 45’. El rival dels pericos, serà la F.P.C. Girona FC, i el partit donarà començament a les 16:00 hores a la Ciutat Esportiva de Sadrià amb arbitratge de Guillermo Millan de la Viuda.

 
...RCD ESPANYOLPRETEMPORADA.
CADET "A"  2011/12
DATAHORA..RES.PARTIT. CAMP
20 Agost12:00CADET "A"EF GIRONÈS-SABAT5-1Amistós. Ciutat Esp. Sadrià
27 Agost16:00JUV. MONTCADACADET "A"2-6Amistós. Nou Mpal. de la Ferrería
28 Agost10:00JUV. B  GRAMANETCADET "A"0-5Amistós. Nou Mpal. Sta. Coloma G.
3 Set.16:35DAMM C.F. CADET "A"0-0 Torneig  Quadrangular CN Terrassa
4 Set.10:05R.ZARAGOZACADET "A"1-2Torneig Quadrangular CN Terrassa
4 Set.17:40C.N. TERRASSACADET "A"0-5Torneig CN Terrassa. Campió RCDE
10 Set16:00CADET "A"JUV.B  UFB JÀBAC4-1Amistós. Ciutat Esportiva Sadrià
11 Set10:00CADET "A"UE VILASSAR4-1Amistós. Ciutat Esportiva Sadrià
17 Set18:00CADET "A"JUV CE MANRESA4-0Amistós. Ciutat Esportiva Sadrià
 
El cadet B serà l‘únic equip de futbol 11 que no veurà iniciat el campionat aquest cap de setmana. Disputarà amistosos a domicili tant dissabte (Ruiz Casado, 12:00 davant Sant Gabriel) com diumenge (Xevi Ramon, 19:15 davant UE Vilassar). En el darrer encontre disputat dissabte davant la Damm CF va remuntar el 0-1 advers del primer temps i va aconseguir derrotar al conjunt cerveser per 3-1. Vuit dies abans havia guanyat 0-5 a Igualada davant el Sant Mauro.



Formació del Infantil "A" en el Babot, davant la Damm.
 El infantil “A” jugarà demà a les 12:00 hores a Sadrià, obrint el fot de la competició davant la Damm “B”, pràcticament una setmana després que els espanyolistes conquerissin el XI Torneig Joan Babot derrotant al infantil de segon any de la Damm a la semifinal, i al Athletic Club a la final.

El Infantil “B” iniciarà el campionat al Mpal. de Santa Coloma demà a les 16:00 davant la UD At. Gramanet. El conjunt de David Fernández intentarà aquesta temporada continuar amb els èxits que aquesta fornada ha ofert des de categoria benjamí fins que va alçar el torneig nacional de futbol 7 a Cadis. Arbitrarà Lluis Company Jiménez.

L’Aleví “A” també s’enfrontarà í a la Gramanet en aquest cas a l’equip de primer any i el diumenge a primeres hores del matí. (09:30h.), amb arbitratge de Joan Aragones Casares.

L’Aleví “B” inicia el campionat demà a Sadrià (14:30h.) davant la UFB Jàbac i Terrassa amb arbitratge de Rafael Horcas Gil.

El Benjamí “A” després de disputar ja dues finals de tornejos davant l’etern rival saldades amb un 1-1 (caient als penals) i un 1-0 (conquerint el torneig), començarà la lliga a la Zona Esp. de la Muntanyeta de Calella per enfrontar-se a l’equip local, la FP EF Calella, diumenge a les 11:15 amb arbitratge de Pedro Bailón Díaz.

El Benjamí “B” que va vèncer 7-0 al FC Martinenc (veure fotos) dissabte al matí, iniciarà el campionat dissabte a Sadrià a la mateixa hora i camp del conjunt Aleví “B” espanyolista. Es a dir a les 14:30 h. a un dels quadrants del camp 3r de Sadrià. El rival serà, el benjamí “A” de la UD Can Anglada.








El prebenjamí enquadrat en el grup sisè de Tercera Divisió Benjamí, començarà la lliga el 8 d’octubre davant el CD Pujadas i de preparació cara a la lliga jugarà un amistós a la Ciutat Esportiva dissabte a les 15:30h.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M