dimarts, 20 de setembre del 2011

EL JUVENIL "B" SALVA UN PUNT
EN UN MAL PARTIT DAVANT EL CORNELLÀ "B"











RCD Espanyol Juvenil “B”: 1 – UD Cornellà “B”: 1




L’Espanyol juvenil “B” va aconseguir en la recta final, empatar un mal partit que se li havia posat coll amunt quan en el 66’ els verd-i-blancs s’avançaven en el marcador gràcies a un gol de Xavi Freixes.

El conjunt de Fran Navarro no va fer un bon joc. En el primer temps el joc va ser molt igualat, sense ocasions i en algunes fases amb domini visitant. Millorar l’Espanyol en el segon temps, però després de no aprofitar algunes ocasions, es va trobar amb un contracop que significà el gol visitant que tirava per terra les esperances dels locals per guanyar un encontre que Salinas va empatar minuts abans del xiulet final.

És més, si algú hagués pogut marcar en el primer temps va ser el Cornellà. De fet ho va fer amb un preciós gol en jugada d’estratègia amb centre i posterior volea a l’escaire que el senyor Mancera Antón va anul•lar a instàncies del jutge auxiliar presumiblement per posició antireglamentària. L’Espanyol només va arribar amb perill en el tram final en un llançament de còrner de Javi remat de cap per un company per sobre el travesser, i un llançament de falta a un pam de la línia lateral de l’àrea que ni els defenses incorporats a l’atac José Manuel amb el cap ni Adri amb el peu van arribar per molt poc. El Cornellà B va estar apunt de donar l’ensurt en la jugada del darrer minut del primer temps en una centrada xut molt tancada que el canari José va treure com va pogué quan ja es colava dins, i la posterior rematada de volea es va marxar fora.

En el segon temps l’Espanyol va sortir més endollat. Un centre xut d’Adri colpeja en un defensor i es a punt d’entrar. El propi Adri tindria altre ocasió que rebutja amb el cos un defensor quan remata a boca de canó. Una penetració de Javi fins línia de fons, però a la passada de l’extrem triga tota una eternitat Fortià Munts en rematar donant temps a un defensor que tapona el xut de l’ex de Vilassar.

José Manuel Ríos va aconseguir marcar instants abans del gol visitant, però ho va fer en clara posició de fora de joc i el col•legiat encertadament no va donar validesa al tant espanyolista. Víctor Gómez va posar a prova al meta del Cornellà Eric, amb un gran xut al que va respondre amb una bona intervenció enviant a còrner.

El Cornellà es va avançar gràcies a un ràpid contracop davant la permissibilitat defensiva dels blanc-i-blaus que no van aturar amb falta l’arrancada i l’acció va acabar amb un remat creuat del jugador Xavi al fons de la porteria espanyolista.

En el poc temps que mancava, l’Espanyol ho va provar sense gaire encert (jugada de Joel que Ramon Saavedra remata molt malament), amb un xut llunyà que va aturar Eric i poc més, fins que en el minut 89, Salinas remata al fons de la porteria establint les taules en el marcador. Mancava el temps d’afegit, però el marcador ja no es va moure més i el repartiment de punts entre ambdós conjunts, va ser el resultat final del matx. Caldrà seguir millorant... Llarga és la lliga...





Fitxa Tècnica:
R.C.D. Espanyol: José, Joel, Pau Belana, José Manuel, Adri, Víctor, Fortià, Roqui, Saavedra, Luis i Javi.
Substitucions: Nico per Javi, m. 58; Salinas per Víctor, m. 70; Canti per José Manuel, m. 70; Sergi Coll per Luis, m. 89.

U.D. Cornellà: Eric Ayala, Albert Lara, Martí Ramos, Kilian García, Marc González, Pau López, Sergio Iglesias, Gerard Vallès, Xavi Freixes, Adrià Creixell i Carlos Alfayate.
Substitucions: Tai Hoon per Alfayate, m. 59; Alejandro Hitos per Freixes, m. 74; Germán Collado per Sergio Iglesias, m. 77; i Albert Parera per Adrià Creixell.

Àrbitre: Ruben Mancera Antón, de la delegació del Maresme. Va mostrar cartolines grogues a Saavedra, m. 41 per part perica i a Pau López (54’ i 89’) motiu pel qual va ser expulsat.

Gols: 0-1; Xavi Freixes, m. 66; 1-1: Salinas, m 89.

Incidències:
Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit corresponent a la 3a. jornada del Campionat de lliga del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil. Matí ennuvolat, temperatura fresca i algunes roïnes pràcticament inapreciables durant el transcurs del partit. En les files del Cornellà “B”, Germán Collado, lateral que durant bastants temporades va militar en el futbol base espanyolista, així com també la presència del meta Eric Ayala.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M