diumenge, 18 de setembre del 2011

CRUEL FINAL A LA ROMAREDA.
LUIS GARCIA ELS DEIXA EN EVIDÈNCIA (2-1)

L'ESPANYOL "B" ACONSEGUEIX BATRE A LA POBLA DE MAFUMENT MITJANÇANT UN GOL DE BAKARY AL 91'. EL JUVENIL GOLEJA 4-0 A LA UE LLEIDA. L'EQUIP INFANTIL S'ADJUDICA EL TORNEIG BABOT DERROTANT 1-0 A L'ATHLETIC CLUB I SUMA JA CINC TRIOMFS EN LES 11 EDICIONS. EN PARTIT DE LLIGA, EL JUVENIL "B" TAN SOLS POT EMPATAR ALS DARRERS MINTUS (1-1) DAVANT EL CORNELLÀ "B" A SADRIÀ. L'ALEVÍ "B" GUANYA 7-4 A LA GRAMANET

Real Zaragoza: 2 – RCD Espanyol: 1


Luis, acaba amb  l’Espanyol a Saragossa.

Ja ho veuen... Encara li quedava corda i força marxa a Luis García i ho ha demostrat amb ràbia i coratge aconseguint els dos gols dels aragonesos (el del triomf en l’afegit) i inclòs no ha dubtat gens ni mica demostrant que lo de la força d’un sentiment ja és història en ell, i s’ha ofert com a ”voluntari” per llençar un penal que sortosament el meta argentí Cristian Álvarez ha aturat en una gran intervenció. És el destí dels “mites” i jugadors “divinitzats” als nostre club... En poques setmanes ja n’hem tingut dues racions: Osvaldo i ara Luis. Els sentiments o l’agraïment ja no figura en les qualitats dels professionals que tan sols juguen per diners, per diners i per més diners... Tots els tòpics, paraules de sentiments, petonets a l’escut com els d’aquell senyor que figura a la columna de l’esquerra d’aquesta pàgina, tot és pura retòrica falsària i clares mentides per justificar cara a la grada lo molt que cobren els cridats a ser líders d’un equip.   

De totes maneres, Luis ha demostrat ser un bon professional i un temible rival; el que va fer sempre a l’Espanyol. Lluitar pel seu equip a mort sense contemplacions, sigui qui sigui el rival. El problema, és de justificació per part de qui el va deixar marxar després de vendre al golejador de l’equip, per acabar portant un jugador de 35 anys i mig... com a solució!.    

Si no n’hi havia suficient amb tenir que lluitar davant un Zaragoza que ha demostrar ser Luis (regalat a un rival directe on el col·loca el seu tècnic al lloc ideal en el camp i no enganxat a banda), Lafita i poc més, a sobre l’Espanyol ha hagut de lluitar davant un col·legiat, Paradas Romero, que no ha mostrat el mateix criteri a l’hora de mostrar les cartolines a uns que a altres i que ha xiulat un penal de Javi López sobre Lafita molt rigorós i que a més segons es veu per televisió, era falta com a molt, fora de l’àrea. A sobre, el lateral andalús de l’Espanyol ha vist la segona cartolina (la primera ha estat de jutjat de guàrdia, i deuria ser recorreguda pel club) i ha deixat l’Espanyol amb deu homes. Finalment, una errada defensiva i tot l’infortuni del mon s’han donat cita en la Romareda anant a parar a un equip que per una o altre cosa, és incapaç de puntuar a domicili jugui amb qui jugui, motiu per cert juntament amb el de les lesions,  fart preocupant.

Avui, l’Espanyol ha tornat a oferir-nos un dolent primer temps, per millorar en el segon, empatant l’encontre. Luis, ja ha posat a prova a Cristian en el primer minut de joc rematant una centrada de Lafita. Thievy, regatejant a Roberto no ha pogut culminar la jugada dos minuts després. Els de Pochettino han tingut una bona ocasió en una passada de Verdú a l’espai dins l’àrea per Sergio García que remata forçat davant Paredes, fora a la dreta. Una jugada de Micael marxant-se de tres defensors espanyolistes, ha finalitzat amb un remat que s’ha marxat per damunt el travesser.

Al minut 24, Romarick ha tingut que substituir a un lesionat Joan Verdú, que serà seriosa dubte per l’encontre de dijous a l’Estadi davant el Getafe, i que és el lesionat de torn en aquest encontre. Cada setmana en cau un, i això, l’assumpte de les lesions, sembla no tenir fi al nostre equip...

El Zaragoza ha pogut marcar quan Micael  remata als núvols tot sol, una centrada xut molt passada des de l’esquerra. Quan ho tenia tot a favor el davanter local, incomprensiblement ha enviat l’esfèrica molt alta. Però, el gol no ha trigat en arribar...
Una centrada de Lafita des de la dreta és rematada al fons de la porteria per Luis García, davant Cristian que no pot aturar l’esfèrica i se l’acaba menjant.

Abans del descans una de les poques ocasions de perill espanyolista: Una molt bona passada de Sergio García que acaba amb una volea Javi Márquez tal com li bé però amb la cama dreta, sortint desviat el llançament.

En el segon temps, després de quedar-se a la banqueta Álvaro i Javi Márquez, l’Espanyol tindrà una bona ocasió quan Romaric tot sol remata desviat després de rebre en posició de fora de joc no assenyalat, de Thievy.

L’Espanyol s’ha llençat a per l’empat i ha portat el pes del partit en aquest segon temps. Primer ha estat Baena, qui de xut des de vint-i-cinc metres ha enviat la bola llepant el pal dret. També instants després Sergio García ho ha provat amb un remat buscant l’escaire que s’ha marxat fora. Una centrada de Thievy, no ha trobat rematador. L’Espanyol pressionava i tancava al conjunt local, fins que una jugada de Weiss en la que ha centrat per Pandiani (totalment inèdit), avançant-se el defensor rebutjant al tall, s’ha fet Javi López amb el refús, xutant des de la frontal i enviant a còrner Roberto.

L’Espanyol empatava amb un gol obtingut per Javi López. quan la seva centrada que no toca Sergio García per ben poc, acaba dins la porteria. Mancava vint minuts i l’Espanyol havia tallat una ratxa negativa de molts encontres fora de casa sense marcar. Masses...

En el 73’ Postiga marca a plaer, però amb bon criteri, Paradas Romero a instàncies del seu jutge auxiliar ja havia xiulat situació antireglamentària del davanter local. El jugador txec Weis, posa a prova a Roberto amb un xut dur, però llunyà. En un ràpid contracop ha portat perill el Zaragoza obligant que el propi Sergio García hagi d’hagut de baixar a defensar mentre altres més propers en l’acció ni estaven ni se’ls esperaven...   

En el 85’ una pilota a l’esquena de la defensa perica, i en lluita Lafita amb Javi López aquest amb el braç el toca lo suficient com per que l’àrbitre consideri penal la lluita mútua per fer-se amb la posició i tenint en compta que la suposada infracció és fora de l’àrea quan comença. Paradas, mostra la segona cartolina al lateral espanyolista quedant-se l’Espanyol amb un home menys. L’executa Luis García (qui es fa amb l’esfèrica per llençar-lo amb tota la mala llet del mon possible), però Cristian Álvarez realitza l’aturada de la tarda i llençant-se a la seva esquerra, rebutja amb el peu.

Però l’alegria dura poc als pericos i en els darrers segons dels tres minuts d’afegit, una pilota centrada des de la dreta, li cau morta a Luis García en una errada defensiva, i marca a plaer sense que el meta perico pugui fer res més que recollir l’esfèrica des de dins la seva porteria i pràcticament amb l’encontre finalitzat. Cruel final altre cop.        



Fitxa Tècnica:
Real Zaragoza: Roberto: Juárez, Mateos, F. Meira, Paredes; Da Silva, Ponzio; Ruben Micael, Lafita, Luis García;  i Postiga.
Substitucions: Pablo Barrera per Ponzio, m. 60; Abraham per F. Meira, m. 78; Braulio per Postiga, m. 81.

RCD Espanyol: Cristian Álvarez (7), Javi López (5), Héctor Moreno (6), Forlín (6), Dídac (5); Baena (6), Javi Márquez (4); Verdú (s.q), Thievy (6), Álvaro (5) i Sergio García (7).
Substitucions: Romaric (4) per Joan Verdú, m 24; Walter Pandiani (2) i Weiss (7) per Álvaro i Javi Márquez, m. 46.

Àrbitre: José Luis Paradas Romero, del col·legi andalús. Ha mostrat cartolines grogues a Romaric, m. 32; Postiga, m. 40, Javi Márquez, m. 45; Weiss, m. 67; Javi López, m.75 i 85’ (expulsat), Mateos, m 82; Héctor Moreno, m. 83.

Gols: 1-0: Luis García, m. 17; 1-1: Javi López, m. 71; 2-1: Luis García, m. 92    

Incidències: La Romareda. Jornada 4 (tercera disputada) del campionat de lliga de 1a. Divisió. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de la mare del Director General del R. Zaragoza, Francisco Checa.


CLASSIFICACIÓ 1a. DIVISIÓ

 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
VALENCIA C.F.
9
3
3
0
0
6
3
2
REAL BETIS BALOMPIÉ
9
3
3
0
0
5
2
3
F.C. BARCELONA
7
3
2
1
0
15
2
4
SEVILLA F.C.
7
3
2
1
0
5
3
5
REAL MADRID C.F.
6
3
2
0
1
10
3
6
MÁLAGA C.F.
6
3
2
0
1
6
2
7
RAYO VALLECANO
5
3
1
2
0
2
1
8
LEVANTE U.D.
5
3
1
2
0
2
1
9
C. ATLÉTICO DE MADRID
4
3
1
1
1
4
1
10
REAL SOCIEDAD
4
3
1
1
1
4
4
11
REAL ZARAGOZA
4
3
1
1
1
2
7
12
CLUB At. OSASUNA
4
3
1
1
1
2
9
13
R.C.D. ESPANYOL
3
3
1
0
2
3
4
14
R.C.D. MALLORCA
3
3
1
0
2
1
2
15
GRANADA C.F.
3
3
1
0
2
1
5
16
ATHLETIC CLUB
1
3
0
1
2
4
6
17
GETAFE C.F.
1
3
0
1
2
3
6
18
REAL RACING CLUB
1
3
0
1
2
3
8
19
VILLARREAL C.F.
1
3
0
1
2
2
8
20
REAL SPORTING
0
3
0
0
3
2
5


1 comentari:

Anònim ha dit...

javi lopez y romaric fuera ya. al futbol se juega corriendo y no andando, hay unos colores que defender y sentir y estos dos se rien de la aficion perica, a ver si pochettino se da cuenta ya ostia¡




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M