dilluns, 19 de setembre del 2011

UN GOL DE BAKARI, DONA EL TRIOMF
EN EL DUEL DE FILIALS A TERCERA


















RCD Espanyol “B”: 1 – CF La Pobla de Mafumet: 0

Bakari, en el 90’.

L’Espanyol B va doblegar a un complicat filial del Nàstic, mitjançant un gol de Bakari en els primers segons del temps afegit, després d’un primer temps en els que els grana van saber contrarestar el poder ofensiu dels blanc-i-blaus, mentre que en el segon temps, els de Raul Longhi van tenir grans ocasions (pena màxima inclosa desaprofitada) per no tenir que arribar amb l’empat a zero als darrers minuts.

Tot i que l’Espanyol B va intentar imposar el seu ritme des d’un bon principi (ocasió de Cristian Alfonso, m.5 aturant Antonio David), la Pobla de Mafumet va saber trobar l’antídot al joc ofensiu de l’Espanyol, primerament amb un bon sistema defensiu, un equip molt ben plantat sobre la gespa de Sadrià i amb força pressió i anticipació tancant forats davant un Espanyol B que a vegades ho vol fer massa bonic i poc pràctic.

La primera acció de perill dels visitants va ser conseqüència d’una errada de Víctor en zona defensiva i el contracop va acabar amb un xut de Kako, que Dinu molt segur tot l’encontre va aturar. Si en el primer equip hi havia també debat a la porteria en el filial no ho és menys a la del filial on molts veuen dubtes per alt en les actuacions del campió d’Europa. Ahir el romanès va complir i veurem a Santa Coloma qui decidirà Longhi que defensi el marc espanyolista.

A mida que van anar passant els minuts era La Pobla qui mantenia sinó la possessió de l’esfèrica si el control del partit davant un Espanyol B que no jugava gens bé. Un xut des de la frontal de Darder que se li marxa un parell de pams per sobre el travesser i una centrada en el darrer minut d’Albert Blázquez pujant la banda dreta que rebutja a còrner Alex Coich en el primer pal anticipant-se al remat d’un davanter espanyolista va ser el pobre bagatge ofensiu dels de Longhi. La Pobla de Mafumet va fer un primer temps perfecte en quant a concentració defensiva, pressió i asfixia dels homes claus de l’equip local.

Però el segon temps tot va variar. O al menys semblava que anava a variar, ja que el més important, el marcador, continuava oferint-nos els mateixos guarismes ja  que els davanters pericos van estar força desencertats cara a porta. Així, Eric, en jugada individual als dos minuts de la represa, té una gran ocasió però el meta Antonio David salva al seu equip rebutjant bé cobrint el pal curt.

Les ocasions clares de gol comencen a sovintejar l’àrea tarragonina, i Cristian Alfonso té el gol en les seves botes quan a un metre de la frontal de la petita triga dècimes de segon d’or a l’hora d’encanonar i dona temps a un defensor que obstaculitzi la letal rematada.Poc després, una penetració del propi Cristian Alfonso per la banda esquerra, guanya línia de fons i col·loca un centre ras perfecte per que dins l’àrea petita i totalment lliure de marca, Bakari erri el que no està escrit, no podent rematar a boca de canó davant la desesperació de tots els pericos presents.

Seria el propi Bubacar Ojie Kambi “Bakari” qui tindria una nova i molt clara ocasió quan en l’u contra u davant Antonio David, li creua l’esfèrica en excés i aquesta surt desviada a un pam del pal esquer de la porteria del filial grana. No ho va fer malament del tot en aquesta jugada però va voler col·locar massa l’esfèrica i se li va marxar fora en una d’aquelles ocasions que no es deuen de fallar si vols guanyar un partit...

Però la més clara de les ocasions portaria la signatura de Cristian Alfonso. El ex del Hospi se n’encarregaria ell mateix de llençar un màxim càstig comès per la Pobla en el minut 57. El llençaria per la dreta del porter, qui li endevinaria el lloc i acabaria rebutjant evitant el gol perico. Se li va notar massa, tal com es pot apreciar en la penúltima foto.

Longhi fa canvis, i dona entrada a un Oscar Sielva que davant la impossibilitat de trobar-li algun equip (cedit o liquidat) degut al seu alt sou, ha tingut que acabar de nou al filial de moment fins que s’obri el mercat d’hivern. També surt junt a Sielva, el mexicà Taufic Guarch que va passar sense pena ni glòria en aquest primer encontre a Sadrià (va debutar a Vilanova en el tram final del partit).  

El penal desaprofitat deixa tocat una mica al quadre local que torna a perdre el control del partit, i durant molts minuts no tornarà a gaudir d’alguna acció de perill per aconseguir el gol del triomf. Es més, qui ho intenta és La Pobla per mediació de Boniquet, però Dinu molt segur atura sense complicacions. 

En el tram final del partit, un molt desencertat en aquest encontre Pirulo ho prova des de la frontal en un lliure directe a un parell de pams de l’àrea de penal, però el seu llançament de “rosca” se li marxa fora a menys d’un metre del pal dret.

L’Espanyol ho intenta més amb el cor que amb el cap i inclòs en els darrers minuts assistim a dos intents de remats llunyans que no sol surten molt desviats, sinó que inclòs superen en alçada la xarxa de protecció del públic, que ja és dir. Un tercer remat també des de la frontal, de Darder, va més encaminat però es marxa un metre per sobre el travesser.

Quan ja semblava inexorable l’empat entre ambdós conjunts filials, una passada llarga del marroquí Zou per Bakari, i aquest controla i amb força dins l’àrea encarant al meta tarragoní, l’afusella amb un tret letal, amb ràbia continguda per les ocasions malauradament errades, i deixa anar l’eufòria dels pericos presents, col·locant l’1-0 que ja seria inalterable en els tres minuts d’afegit que s’haurien de disputar.

Amb aquest resultat, el filial grana es despenja, i Espanyol B i Europa encapçalen la classificació. Dimecres, més... L’Espanyol visita el Mpal. de Can Peixauet a Santa Coloma per veure’s les cares davant la Grama.             

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Dinu, Blázquez, Víctor Álvarez, Canal, Zou, Darder, Eric, Cristian Gómez, Bakari, Pirulo i Cristian Alfonso.
Substitucions: Oscar Sielva i Tafic Guarch per Cristian Gómez i Eric, m.59; Clerc per Víctor Álvarez, m. 78.

CF La Pobla de Mafumet: Antonio David, Joel Coch, Alex Coch, Segarra, Sebas, Boniquet, Fran Carbia, Jan Lladó, Ñoño, Kako i Gerard Roige.
Substitucions: Aitor Casas per Segarra, m. 46; Jordi Roca per  Gerard Roige, m. 62; Ruben Casanova per Fran Carbia, m. 76.

Àrbitre: David García Rosel, de la delegació de Girona. Va mostrar cartolines grogues a Darder, m. 23, Alfonso, m. 26, Blázquez, m. 28, Ñoño, m. 59, Boniquet, m. 61, Víctor Álvarez, m. 70, Bakari, m. 89 i Sebas, m. 89.       

Gol: 1-0: Bakary, m.90.

Incidències: Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la quarta jornada de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió. En les files del filial del Nàstic, la presència de jugadors que han militat al futbol base espanyolista, com Jan Lladó o el cas més ressent, el central Pere Segarra que havia fet la pretemporada amb la Llagostera. Temps molt ennuvolat, amenaçant pluja, i ambient força fresc i agradable que deixava enrera les calors de les darreres setmanes.   


CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ, GRUP 5è.



.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
10
4
3
1
0
9
4
2
C.E. EUROPA
10
4
3
1
0
6
3
3
TERRASSA F.C.
9
4
3
0
1
11
7
4
C.F. GAVÀ
7
4
2
1
1
7
4
5
C.F. POBLA DE MAFUMET
7
4
2
1
1
6
3
6
U.E. OLOT
6
4
2
0
2
8
6
7
U.E. RUBÍ
6
4
2
0
2
7
6
8
F.C. VILAFRANCA
6
4
2
0
2
5
6
9
C.F. BALAGUER
6
4
2
0
2
5
7
10
A.E. PRAT
5
4
1
2
1
5
4
11
U.E. CORNELLÀ
5
4
1
2
1
5
5
12
A.E.C. MANLLEU
5
4
1
2
1
3
3
13
U.D. At. GRAMANET
5
4
1
2
1
4
5
14
C.F. AMPOSTA
4
4
1
1
2
10
10
15
C.D. MASNOU
4
4
1
1
2
9
11
16
F.C. SANTBOIÀ
4
4
1
1
2
4
6
17
C.F. MONTAÑESA
4
4
1
1
2
6
9
18
U.E. CASTELLDEFELS
4
4
1
1
2
4
7
19
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
2
4
0
2
2
3
5
20
U.E. VIC
1
4
0
1
3
0
6
 
 
 



7 comentaris:

Anònim ha dit...

para mi buen partido del filial sobre todo la segunda parte donde tuvimos el 90% de posesion de balon y al sa pobla encerrado en su area, me gusto la actitud ganadora del equipo que lucho sin cesar con rabia hasta el ultimo suspiro y de ahi el gol de la victoria. destacaria el gran partido de los centrales que estuvieron infranqueables tanto canal como zou, la fuerza de bakari y sobre todo el partidazo del juvenil darder, ya la semana pasada lei por este foro que habia mucha gente que hablaban bien de darder y ayer me demostro que tenemos un jugadorazo en el filial con una proyeccion impresionante, fue el autentico lider del equipo y el que empujo al equipo en los momentos dificiles, hasta me atreveria a decir que a dia de hoy me gustaria verlo en el sitio de marquez en el primer equipo y seguro que lo haria mejor. tambien me gusto blazquez, otro que tambien podria dar el salto ya, sobretodo este miercoles que no esta javi lopez. en fin este filial promete.

Anònim ha dit...

Poco a poco se ve el filial que todos queremos, ayer se jugo bien durante muchos minutos la segunda parte, hay que tener en cuenta que jugar contra equipos tan cerrados es muy complicado. Totalmente deacuerdo con el comentario anterior, canal zou y blazquez fantasticos en defensa y darder impresionante, que calidad tiene este jugador, un autentico lider, y bakari una fuerza de la naturaleza, este tio mete 20 goles seguro! Tambien se noto la entrada de sielva, este jugador tiene que jugar en el sitio de pirulo si o si, es un pulmon! Lo mas negativo el bajo rendimiento de los cristians, esperabamos mucho mas de ellos, sobretodo de c.alfonso porque calidad tiene para dar y regalar!

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con el comentario anterior.Si que es cierto que los Cristians ayer no estuvieron bien ninguno,aunque ganas no les faltan y eso es importante porque la calidad la tienen,ya que anteriores partidos que les he visto han estado muy bien y con ganas y creo que van a ser muy importantes,por lo demas el equipo muy bien y lo mas importante,que es lider y mandando desde el principio!

Anònim ha dit...

darder al primer equipo titular ya pochettino¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Felicitadades al equipo pero marcamos en el 93 esto es lo que no puede pasar que estemos en el minuto 93 sin marcar despues je je

Anònim ha dit...

Algu saps com es que va jugar en Dinu en comptes del Edgar? pensava que s'estava perfilant l'Edgar com el porter titular. Pels escrits aqui sembla que en Sergi Darder pot tenir un futur prometedor, esperem que sigui aixi i en breu en Poche li doni com a minim l'oportunitat d'anar convocat.

Anònim ha dit...

desde aqui en la oficina todos mis compañeros hablan muy bien del mallorquin sergi darder, yo tengo dos preguntas para josep maria, la primera que te parece el filial este año? y la segunda dame tu opinion de darder, es tan bueno como se dice? este año a segunda b si o si como sea, la tercera no es la mejor competicion para formar jugadores para el primer equipo, minimo segunda b.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M