dimarts, 20 de setembre del 2011

GOLEJADA DEL FEMENÍ "B"
DAVANT UN CERDANYOLA QUE S'ENFONSA EN EL TRAM FINAL













RCD Espanyol Femení “B“: 5 – FC Cerdanyola del Vallès: 0


Amistós una setmana abans de començar el campionat



El filial femení va disputar el passat dissabte un encontre amistós a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, per acabar de posar-se a punt l’equip cara al campionat que donarà inici el proper diumenge en un dels plats forts de la temporada, a Sadrià davant el ex Superlliga, Nàstic de Tarragona.

El resultat davant el Cerdanyola que va reflectir un contundent 5-0, es va produir degut a l’enfonsada del conjunt vallesà en el darrer tram de partit, ja que en el primer temps i part del segon, el joc va estar molt més anivellat i més disputat que el que el marcador final pot fer pensar. Amb tot, l’Espanyol va ser el just guanyador i va ser superior en tot moment davant un dels rivals de la categoria, el Cerdanyola, que ho va posar difícil en un partit en el que la forta calor, i el joc poc fluït van ser les tòniques dominants fins que Priscila amb dos gols va trencar el partit avançat el segon temps.

En el primer temps, l’Espanyol va disposar d’algunes clares ocasions de gol, però en línies generals no va pogué amb un Cerdanyola molt defensiu, ben posicionat, que va tancar els possibles forats, i que va aguantar bastant bé tot i encaixar el primer gol espanyolista als vint-i-dos minuts. Eli Sivera, va disposar als nou minuts de joc d’una gran ocasió al estar a punt d’aprofitar-se d’una important indecisió entre una defensora i la portera visitant. La davantera espanyolista va ficar el peu colpejant la bola entre les dues jugadores verd-i-blanques, però l’esfèrica creuada, mansament es va perdre no molt lluny del pal.

Sara Navarro va obrir el marcador als 22’ definint perfectament de xut creuat superant a la portera del Cerdanyola. L’Espanyol inaugurava el marcador, però el joc no va canviar gens i va seguir pels mateixos paràmetres de quan el Cerdanyola tancat, defensava la igualada inicial. Les espanyolistes no obstant, van disposar de quatre opcions per fer el segon: Una jugada de Mónica López que guanya línia de fons però la pilota es passeja per l’àrea sense que ningú pugui rematar, una mitja volta d’Eli Sivera que rebutja la portera ja que el xut anava massa centrat, un xut de Mónica López (42’) al contrari del anterior, molt col•locat però excessivament fluix que donar temps a la portera vallesana a enviar a còrner, i en el 43’, una jugada en la que Eli dribla inclòs a la meta del Cerdanyola però sense angle el remat se’n va fora.

En el segon temps, Titi mou banqueta i la mexicana Priscila que havia sortit a la represa, aconsegueix als 11 minuts del segon temps, un gran gol enviant el seu llançament a l’escaire després de rebre en curt de Linda.

L’Espanyol va tenir altre clara ocasió de gol mitjançant Sara que va enviar el seu remat a la part superior del travesser. El Cerdanyola que ofensivament va donar molt pobre imatge va tenir una opció per tornar-se a ficar en el partit amb un remat creuat que Mireia va aturar llençant-se a la seva dreta.

Amb el 2-0 s’anava exhaurint el temps fins que en el minut 82, una embolicada jugada dins l’àrea vallesana en la que ni primer Mónica López ni després Sara poden aconseguir el seu objectiu, una defensora al tall rebutja, i la pilota morta li cau a Priscila que a boca de gol i lliure de marca envia de xut ras a la dreta al fons de la porteria.

En aquest moment el FC Cerdanyola llença la tovallola. Malgrat els crits encoratjadors del seu tècnic Toni Polidano per que les noies continuessin en la lluita malgrat el resultat, la forta calor, el cansament físic i el moral davant l’advers 3-0 en les acaballes del partit, les vallesanes es venen avall. L’Espanyol marca el quart quan Sara de xut creuat ras, supera a la portera Erika Pallarol (la ex del RCDE i Sant Gabriel va defensar la porta del Cerdanyola en el segon temps). I de durar més el partit el marcador s’hagués pogut ampliar encara més per que el Cerdanyola es va enfonsar clarament anímicament.

Una penetració de Mónica López és a punt d’acabar en gol, però en el darrer moment una defensora evita el remat a boca de gol de Priscila enviant a còrner. En el 88, Mónica López repeteix jugada per la banda dreta, i el seu centre xut ras es passeja fregant el pal sortint fora per molt poc. En el 89, un llançament de Priscila després d’un molt bon retall acaba sent aturat per la meta del Cerdanyola, que no podria evitar que en el darrer instant del partit, just abans del xiulet final de la col•legiada, la defensora central Queralt marqui a un metre de la línia de gol, el cinquè i darrer de les blanc-i-blaves, després de l’enèsima penetració de Mónica López i de la seva assistència amb una centrada rasa que era ja en si mateix, mig gol.



RCD Espanyol: Berta, Laura Barrau, Queralt, Jasmín, Silvia Vila, Mónica Orteu, Andrea Altmann, Sandra de la Cruz, Mónica López, Sara Navarro i Eli Sivera.

Substitucions: Mireia Nàgel per Berta, Linda per Mónica Orteu, Sara García per Barrau i Priscila per Eli (totes al m. 46). Mónica Orteu per Mónica López, m. 57; Mónica López per Altmann, m. 73.

Àrbitre: Victoria Petrova Borislavova, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Sara Navarro, m. 22; 2-0: Priscila, m. 56; 3-0: Priscila, m. 82; 4-0: Sara Navarro, m. 83; 5-0: Queralt, m. 90.

Incidències:
Amistós de pretemporada entre dos equips que disputaran el campionat de la resen anomenada “Segunda División Femenina”, en el seu grup tercer. Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer. Temps assolellat, ambient extremadament calorós.











S E N T I M E N T P E R I C O . C O M