dimarts, 4 d’octubre del 2011

DUEL DE PEDRERES:
ESPANYOL vs. VILLARREAL CF.

Triple victòria sobre la pedrera del Villarreal CF.

Aquest diumenge el Villarreal CF va visitar la Ciutat Esportiva de Sadrià per disputar varis amistosos davant el RCD Espanyol. Concretament, el Aleví “A” (al quadrant dret del camp tercer mirant a la ronda), l’Aleví “B” (al quadrant esquer) i posteriorment a les 17:00 el Prebenjamí al camp de Futbol-7. Els encontres dels alevins van començar a les 16: 30 i es van jugar lògicament amb la modalitat de quatre quarts però en comptes de 15 van ser 20 minuts per part en el cas dels de segon any.





RCDE Aleví "A": 6 - Villarreal CF: 0










L’Espanyol es va fer amb el triomf en els tres encontres. L’Aleví “A” va arrasar i va vèncer per 6-0 (ja havia guanyat el dia abans dissabte al migdia també a Sadrià al Jàbac en encontre de lliga per 1-0, partit que posteriorment abordarem a Sentiment Perico).




RCDE Aleví "B": 5 - Villareal C.F: 3











L’Aleví B va tenir més problemes però sempre va anar per davant en el marcador amb un o dos gols de diferència per cloure el partit 5-3. També l’aleví B havia disputat el seu partit de lliga el dia anterior, als Germans Gonzalvo de Mollet, amb triomf perico per 0-4 que més tard en parlarem.


RCDE Prebenjamí: 7 - Villarreal C.F: 2












Per últim, el Prebenjamí en el camp de F-7 va derrotar al Villarreal per 7-2 (5-2 a la mitja part, es a dir, final del segon quart). El prebenjamí encara no ha començat el campionat de lliga que ho farà al Complex Esportiu Maresme – Llull davant el Pujades, aquest dissabte a les 13:00 hores.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M