dimecres, 5 d’octubre del 2011

SENSE PROBLEMES PEL FEMENÍ "C",
DAVANT UN FEBLE SUBURENSE (5-0)











RCD Espanyol Fem. “C”: 5 – C.F. Suburense: 0

Per la via ràpida...

L’Espanyol Femení “C” s’ha adjudicat el segon triomf del campionat de lliga de Preferent Femení en vèncer clarament per 5-0 al CF Suburense de Sitges en encontre disputat la tarda d’avui a la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’equip de Cereijo ja dominava als set minuts de joc per dos gols d’avantatge acabant de sentenciar l’encontre passats els vint minuts del primer temps. En el segon temps, amb molta tranquil·litat i còmodament, l’equip espanyolista ha ampliat la renda en el marcador fins als cinc gols que reflecteix el marcador final del partit.

Les noies de Xavi Cereijo no han tingut cap mena de problema ja que a la primera acció de partit quan en prou feines s’havia complert el minut de joc, Anna Pascual ha resolt molt bé amb un xut creuat ras a l’esquerra de la portera sitgetana.

Als set minuts de joc, una centrada des de banda esquerra per Carla Borrás ha estat impecablement rematada de cap per Esther Sánchez ampliant l’avantatge espanyolista en el marcador. La pròpia davantera espanyolista ha tingut en les seves botes el tercer minuts més tard quan ha boca de canó davant la portera del Suburense ho ha intentat dues vegades però la resposta de la portera visitant molt encertada ha evitat el gol rebutjant a còrner. Mónica Bácter ho ha intentat guanyant línia de fons per banda dreta però la seva centrada xut ha sigut massa tancada i ha blocat bé la meta del Suburense.

Als 21 minuts, de nou Anna Pascual ha resolt molt bé en l’u contra u amb un xut creuat lluny de l’abast de la portera visitant. La primera acció de les sitgetanes al minut 26 un xut d’Elisabeth que ha blocat bé la portera espanyolista Sandra Noria. Ha estat tot el bagatge ofensiu de l’equip visitant que prou ha fet resistint la resta d’encontre per no sortir més golejat. La darrera acció ofensiva de les locals, un còrner tret per Carla Borrás des de la banda contraria que s’ha passejat perillosament sense que ningú hagi rematat. 

L’encontre ha decaigut molt amb el 3-0 i el joc s’ha tornat ensopit durant una ampla fase de temps fins que Mónica Bácter amb un xut ras per sota les cames de la portera ha elevat a quatre la diferència en favor de les blanc-i-blaves.

En aquest segon temps, canvis, jugadores que en la recta final del partit han tornat a sortir al terreny de joc, poc ritme en el partit amb tot totalment decidit, i malgrat el pas inexorable dels minuts, l’Espanyol encara ha tingut temps per arrodonir encara més el resultat i fer el cinquè quan una errada greu entre la meta del conjunt sitgetà en el refús de l’esfèrica, li ha caigut la pilota franca a Ari Forment, qui a porteria buida no ha perdonat estant al lloc adequat i aconseguint tancar el compte golejador del tercer equip espanyolista que suma ja la seva segona victòria després del primer triomf 1-3 a Riudeperes fa una setmana.    


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Sandra Noria; Georgina, Queralt, Tania, Sandra Anglada; Anna López, Mónica Bácter, Anna Pascual, Carla Borrás; Esther Sánchez, i Ariadna Forment.
Substitucions: Xènia Royo, Eva Blanco, Aida Serrano, Ruth Méndez per Anna Pascual, Carla Borrás. Esther Sánchez, i Ariadna m. 46; Carla Borrás i Esther Sánchez per Ariadna i Anna Pascual, m. 65; Aranzazu (ps) per Noria, m. 73.  

CF Suburense: Sandra Perales, Núria Alba, Tatiana, Mari Alba, Marina Mata, Judit Buti, Elisabeth, Sara Sáez, Estitxu, Marina Corvo i Núria Cubillos.
Substitucions: Laura Gilera per Marina Mata, m. 22; Isabel Lladós per Sara Sáez, m. 22.

Àrbitre: Sergio Moreno Asensio, de la delegació de Barcelona,assistit en bandes per Ricardo Quijije i Víctor Blasco. 

Gols: 1-0: Anna Pascual, m. 1; 2-0: Esther Sánchez, m. 7; 3 -0: Anna Pascual, m. 21; 4-0: Mónica Bácter, m. 63; 5-0: Ariadna Forment, m. 84.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Segona jornada de lliga de Preferent femenina. Tarda assolellada, cel serè i temperatura força elevada, molt calorosa.     



CLASSIFICACIÓ PREFERENT FEMENINA


.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1
S.E. AEM
62200101
2
R.C.D. ESPANYOL "C"
6220081
3
C.F. IGUALADA
6220070
4
P. BLANC I BLAVA LA ROCA
6220094
5
FC SANT CUGAT ESPORT
6220063
6
C.F. SANTPEDOR
4211054
7
CF PARROQUIAL STA. EUGENIA
3210165
8
C.F. LLORET
3210155
9
ESCUELA F. BONAIRE
3110144
10
A.E. LA SALLE PREMIÀ
3210148
11
U.D. SANT QUIRZE BESORA
1201135
12
C.F. UNIFICACIÓ PRAT
0200236
13
C.F. At. RIUDEPERES
0200214
14
C.E. XAICA
0200238
15
C.F. SUBURENSE
02002210
16
C.F.  LES PRESES
0200219





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M