L'ESPANYOL "B" PER FI GUANYA
AMB CLAREDAT A SADRIÀ I RECUPERA EL LIDERAT

RCD Espanyol “B”: 3 – A.E.C. Manlleu: 0

Encarrilant l’encontre des d’un principi i amb superioritat numèrica.

Raul Longhi, tècnic del filial espanyolista per fi es va decidir a fer canvis per afrontar els encontres de casa on només el seu equip havia marcat en els tres anteriors encontres els mateixos gols que ahir van aconseguir anotar. Les dificultats per vèncer a Sadrià i els quatre punts deixats ja en el camí van tenir com a conseqüència que tant Eric com Pirulo pagaren el seu excés d’individualisme quedant-se a la banqueta. A més, Alfonso que va jugar els darrers minuts a Cornellà-El Prat també era baixa. L’altre novetat la tornada de Clerc a la lateral esquerra en comptes de Víctor Álvarez, tot i que aquesta sembla ser ja una clàssica rotació. El meta Dinu s’ha fet ja amb la titularitat després d’un inici titubejant d’Edgar Badia. Les novetats, la presència en l’onze inicial de Gabi, de Zeegelar i la tornada després del seu parèntesi amb la selecció, de Tiko Messina.

Precisament va ser Messina qui va ser objecte d’un clar penal als set minuts de joc que li va costar molt car al conjunt de l’Osona: Bakari transformava enganyant al meta Imanol llençant per la esquerra del porter osonenc i el quadre quatribarrat es veuria obligat a jugar durant més de vuitanta minuts amb deu homes per l’expulsió del infractor, en l’acció el defensa Gely.

Bakari abans de fer el segon va gaudir d’una bona ocasió però el meta molt ràpid li va cobrir perfectament i no va pogué el davanter mataroní superar en el remat al meta visitant. També Tiko Mesina ficant la punta de la bota va rematar sortint la bola fora en una acció molt perillosa.Sergi Darder rematant una falta indirecta treta en curt, va enviar l’esfèrica als 33 minuts al travesser de la porteria del Manlleu.

L’Espanyol B jugava els seus millors minuts i al 34’ va arribar el segon gol en una preciosa jugada al primer toc on Gabi dona la darrera passada a l’espai per que Bakari s’interni a l’àrea i encarant Imanol, li creui la bola al fons de la porteria osonenca. Amb deu homes el rival i amb 2-0 pràcticament i llevat d’una reacció miraculosa del quadre quatribarrat, semblava tot ja decidit.

L’acció més perillosa dels visitants, un llançament directe de falta a càrrec de Criado que treu el meta romanès Dinu a còrner. En el minut 39, una centrada perfecta de Tiko Messina li dona mig gol a Bakari qui dins l’àrea petita colpeja horriblement l’esfèrica i falla un gol increïblement quan es trobava a boca de canó i tot sol a menys de dos metres de la línia de gol.

En el segon període veu una segona cartolina Javi González i deixa al Manlleu amb nou homes per afrontar els 38 minuts que restaven més afegit. I per a més inri pel quadre manlleuenc, el seu dorsal 14 David Fontanils que havia sortit tot just després d’encaixar el seu equip el 2-0 per l’ex espanyolista Sergio Ginés, té la mala fortuna de rematar de cap contra la seva pròpia porta una centrada per l’esquerra de Carles Clerc i enviar l’esfèrica dins de la seva porteria ajustat al pal dret que fa totalment inútil l’estirada del seu porter.

Amb el 3-0 i jugant contra nou homes, el joc va anar baixant considerablement ja que els espanyolistes instintivament van anar aixecant el peu de l’accelerador. Bakari molt aplaudit va deixar el seu lloc pel mexicà Taufic Guarch que segueix un partit més sense justificar el seu fitxatge.

El mexicà va protagonitzar fins a tres jugades en les que va estar l’Espanyol B a punt de fer el quart. La primera d’elles una pilota franca dins l’àrea escorada a la dreta que quan va a controlar trepitja malament la bola i cau ridículament davant el desencís del públic present. La segona, una pilota penjada de Tiko Messina al 83’ que va rematar de cap bastant millor però amb poca potència i va permetre que un cop el porter osonenc estigués batut, salvés el gol Putxi sota pals. La tercera, més clara encara, rebent una passada en profunditat i davant del meta en l’u contra u, encara no sabem que va intentar fer però li va donar la pilota regalada al porter, malbarant una franca ocasió de gol.

El Manlleu va disposar d’una oportunitat per reduir distàncies en un contracop però el xut de Fortet va ser ben aturat per un segur Dinu que va tenir un partit ben plàcid davant les circumstàncies del joc i del rival.

RCD Espanyol B: Dinu, Blázquez, Clerc, Canal, Zou, Sergi Darder, Tiko Mesina, Cristian Gómez,  Bakari, Gabi i Marvin Zeegelar.
Substitucions: Guarch per Bakari m. 60; Pirulo per Gabi, m. 74; Pau Senent per Cristian Gómez, m. 79.

AEC Manlleu: Imanol, Masoliver, Arxi, Gely, Javi González, Putxi, Sergio Ginés, Baruc, Aumatell, Criado, i Dani Planagumà.
Substitucions: David Fontanils per Sergio Ginés, m. 35; Torner per  Dani Planagumà, m. 60;  Fortet per Arxi, m. 66.

Àrbitre: Daniel Navarro Jiménez, de la delegació del Bages, assistit en bandes per Joan Rodríguez Abadal i Abdellah Khadraoui. Va mostrar cartolines grogues a Cristian Gómez, m. 49 i Albert Blázquez, m. 54 per part local i Arxi, m. 46, Alberto Criado, m. 78 per part visitant. Vermella directa a Oscar Gely en la jugada del penal a Tiko Mesina, m. 7, i expulsió per doble amonestació (44’ i 52’) a Javi González.

Gols: 1-0: Bakari (pen.), m.8; 2-0: Bakari, m. 34; 3-0: David Fontanils, en pròpia porta, m. 58.

Incidències: Camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la setena jornada del campionat de lliga de Tercera Divisió en el seu grup cinquè. Matí molt calorós, amb cel seré i temperatura estiuenca malgrat trobar-nos a l’octubre. En les files del Manlleu, l’ex jugador del filial Sergio Ginés. Ahir diumenge va visitar Sadrià, l'anterior coordinador del futbol base, el senyor Josep Manel Casanova, en l'actualitat, màxim responsable del futbol base del CF Málaga.