dimecres, 5 d’octubre del 2011

NOTA DE PREMSA DE L'APMAE:
CONFERÈNCIA-DEBAT 10è ANIVERSARI

DESÉ ANIVERSARI DE L'APMAE


Enguany l'APMAE compleix deu anys, i per commemorar aquesta efemèride, ha organitzat una conferència-debat que es durà a terme el proper dissabte 8 d'octubre a partir de les cinc de la tarda al centre cívic de les Cotxeres de Sants, al Carrer de Sants 79 (entrada per la Plaça Bonet i Muixí).

A l'acte intervendran com a ponents el prestigiós economista esportiu Professor Jose Maria Gay, el president de la Federación de Accionistas y Socios del Futbol Español (FASFE) i ex president del R. Zaragoza Jose Angel Zalba, Kevin Rey per l'organització de seguidors britanica Supporters Direct, i el Vicepresident de l'APMAE Xavier Pujol.

El fil conductor de la conferència-debat serà per una banda la situació econòmica del futbol espanyol, amb una atenció especial a l'Espanyol, i el paper dels seguidors en la gestió dels seus clubs, que des de fa prop de 20 anys s'han convertit en la majoria dels casos en societats anònimes.

L'acte es obert a tothom i gratuït, per inscriure's cal enviar un mail a l'adreça de correu electrònic apmae@apmae.net o trucar al secretari Sr. Joan Avilés al 649 913 956.


LA JUNTA
APMAE C. Església 42, Arenys de Mar 08350 Barcelona, 649 913 956 apmae@apmae.net http://www.apmae.net/




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M