dilluns, 3 d’octubre del 2011

RUFO SIGNA EL TRIOMF DAVANT
UN COMPLICAT SAN FRANCISCO: (1-0)



.
RCD Espanyol Juvenil “A”: 1 – C.D. San Francisco: 0

El San Francisco va vendre cara la seva pell.

Molt li va costar al conjunt de Dani Poyatos doblegar la resistència d’un San Francisco que trobant-se a la part alta de la classificació en contraposició a lo molt que va patir el passat exercici, va visitar Sadrià amb la moral alta i es va defensar amb ungles i dents davant un Espanyol que va jugar a ràfegues, tot i dominar absolutament l’encontre en la major part del mateix, i amb poc encert, això si, en els metres finals. El San Francisco va jugar pràcticament tot el segon temps amb un home menys per expulsió de Gari, però fins el 73’ Rufo no va marcar el gol del triomf. Amb el resultat mínim, el conjunt balear va recorre a l’èpica amb el seu porter convertit en davanter centre.

L’Espanyol no va estar massa fi en els metres finals i va permetre que amb el pas dels minuts el conjunt visitant s’anés afermant més cada cop a l’hora de mantenir un ferri sistema defensiu per tal de mantenir l’empat inicial en el marcador. Brian, als vuit minuts va gaudir de la primera clara ocasió en rebre una gran passada de Canadell, però el davanter valencià no va superar a Kike i va estavellar la bola al cos del porter del conjunt mallorquí.

L’Espanyol intentava sense èxit aconseguir obrir la llauna, amb bones centrades de Josu i d’Albarrán per ambdues bandes, però la cobertura visitant es mostrava molt expeditiva i inexpugnable. Una penetració de Kilian amb un centre xut molt tancat és tret pel porter amb el peu llençant-se a terra (32’). Un xut a boca de canó des de dins l’àrea de Josu es tret de nou pel porter Kike en una excel·lent intervenció (34’). Josu des de fora de l’àrea ho torna a intentar amb un bon tret que en dues vegades acaba blocant Kike.

En el minut dos del segon temps, Gari se’n va al carrer després de veure la segona cartolina groga protagonitzant una monumental picabaralla (veure fotos) i marxa de manera iracunda sent frenat pels propis companys per evitar mals majors. L’Espanyol amb superioritat numèrica intentarà posar setge a la porteria per marcar el gol decisiu, però la bona intervenció del porter ho evitarà en el minut 57’ després de volar enviant a còrner un llançament directe de falta a càrrec dels blanc-i-blaus. També Rufo posarà a prova al porter amb un xut que se li escapa al meta però que Kilian no pot aprofitar el refús.

Al minut 73’, una centrada de Josu es aprofitada per Rufo per fer l’únic gol del partit. El mitja punta espanyolista es troba en un gran moment, sent el màxim golejador de l’equip amb sis dianes.

La rèplica visitant no es fa esperar i tan sols un minut després del gol perico, el gegantí davanter Salva és a punt de donar l’ensurt blocant el meta Germán Parreño. En el tram final del partit, aquest es torna emocionant, tens al camp i a la grada, amb anades i tornades i alguna que altre entrada dura al límit. L’Espanyol cerca la sentència del partit, mentre que els balears no se’n volen anar de buit a ses illes.

Arroyo tindrà una molt bona ocasió amb un xut creuat des de la dreta que se’n va fora per ben poc. Jaffar que també havia sortit en el segon temps i reapareixent després de força temps de baixa, xuta fort amb no gaire angle, però a les mans del meta Kike. Per contra, el capità Héctor s’ha d’emprar a fons llençant-se cobrint la rematada d’Olmedo que podia haver sigut letal.

En els darrers minuts, una falta feta per Rufo en zona dreta de la defensa perica, es treta pel San Francisco i aprofita el seu porter Kike per pujar al remat. La pilota penjada per Santi li passa ben a prop, però es González qui remata de cap estavellant la bola al travesser.

L’ensurt fa reaccionar al quadre espanyolista que tindria en dues oportunitats el gol a tocar. La fusta ho acabaria impedint també... Primer amb una rematada de Kilian al 91 que després d’un bon control dins l’àrea xuta a trencar i el pal evita el gol amb Kike ja batut. La segona un minut després quan Jafar centra i Adrián Ruiz tot sol se la prepara i amb tot a favor xuta al travesser.

L’anècdota del partit va ser que en el 91’ el tècnic visitant va fer una curiosa substitució. Va retirar de la gespa al dorsal 11 Olmedo i va ingressar al terreny de joc al porter suplent Dustin (havia efectuat ja els quatre canvis reglamentaris i només tenia al porter suplent a la banqueta). Amb aquest esperpèntic canvi, el meta Kike, es col·locava una samarreta vermella (mentre que li quedava el pantaló negre similar al del col·legiat –veure foto-) i es col·locava en punta d’atac com un davanter més en un intent de cercar el gol de l’empat.

En el 93 i segons, el perill va sovintejar l’àrea espanyolista en una acció molt perillosa, però l’equip de Poyatos va aguantar bé (tenint lògicament un home més sobre el camp) i va defensar amb èxit el marcador en un encontre que el senyor López Quintana va prolongar fins més enllà del 95’ minuts (veure foto).   

L’equip perico continua segon a dos punts del líder, en una jornada on va punxar el Real Mallorca en el seu feu davant la Damm, allunyant-se dels dos grans favorits per lluitar pel títol.  




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Germán, Albarrán, Bonilla, Héctor, Aitor, Gil, Kilian, Canadell, Brian, Rufo, i Josu.
Substitucions: Arroyo per Albarrán, m. 46; Jaffar per Brian, m. 58; Adrián Ruiz per Josu, m. 84.

CD San Francisco: Kike, Rodríguez, Bibi, Gari, Blai, González, Josete, Alzamora, Salva, Bueno, i Olmedo.
Substitucions: Planiol per Josete, m. 58; Adrover per Rodríguez, m. 72; Roni i Santi per Alzamora i González, m. 75; Dustin (p.s.) per Olmedo, m. 90.

Àrbitre: Santiago López Quintana, de la delegació de Barcelona. Va mostrar cartolines grogues a Josu, m.80 per part espanyolista i a Salva, (m.29) i Planiol (m.77) per part visitant. Va expulsar a Gari (13’ i 47) per doble amonestació.  

Gol: 1-0: Rufo, m. 73.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada de lliga de la Divisió d’Honor Juvenil grup 3r. disputat la tarda d’ahir diumenge a la Ciutat Esportiva de Sadrià en el seu camp primer. Tarda assolellada, temperatura estiuenca.  


CLASSIFICACIÓ LLIGA DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r. 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
F.C. BARCELONA
15
5
5
0
0
17
2
2
R.C.D. ESPANYOL
13
5
4
1
0
15
1
3
C.F. BADALONA
10
5
3
1
1
11
7
4
GIRONA F.C.
10
5
3
1
1
8
4
5
U.D. CORNELLÀ
10
5
3
1
1
5
5
6
C.D. SAN FRANCISCO
9
5
3
0
2
11
6
7
R.C.D. MALLORCA
9
5
3
0
2
7
3
8
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
8
5
2
2
1
10
7
9
C.F. DAMM
6
5
2
0
3
5
6
10
A.E.C. MANLLEU
6
5
2
0
3
6
11
11
S.D. HUESCA
6
5
2
0
3
5
11
12
REAL ZARAGOZA
6
5
2
0
3
7
14
13
F. P. ESP. MATARÓ
3
5
1
0
4
6
7
14
C.D. CIDE
3
5
1
0
4
1
8
15
C.F. REUS DEPORTIU
3
5
1
0
4
5
15
16
CLUB LLEIDA ESPORTIU
0
5
0
0
5
2
14








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M