dimecres, 5 d’octubre del 2011

SEGON TRIOMF DEL JUVENIL "B" (3-1)

SORTOSAMENT FORLÍN NO HAURÀ DE PASSAR PEL QUIRÒFAN. LA SEVA RECUPERACIÓ ES XIFRA EN UN PARELL O TRES DE SETMANES.












RCD Espanyol Juvenil “B”: 3 – U.E. Sant Andreu Juv. “A”: 1

Molt millor en el segon temps...

El RCD Espanyol Juvenil “B” va vèncer a la UE Sant Andreu després d’un primer temps molt igualat entre ambdós conjunts en el que no van pogué els jugadors de Fran Navarro superar al quadre quatribarrat que va igualar en el darrer tram neutralitzant el gol de Luis. Els espanyolistes van millorar bastant en el segon temps i es van acabant fent amb el triomf de manera justa, sumant la segona victòria en aquest difícil començament de campionat.

El Sant Andreu va ser qui primer va gaudir d’ocasions ja que als vuit minuts una rematada de vaselina, es va marxar per sobre la porteria defensada pel canari José. Minuts després, el davanter centre visitant Javi Ruiz va rematar perillosament però el meta espanyolista cobria bé el pal curt i va rebutjar a còrner.

La primera ocasió espanyolista va ser un còrner executat per Víctor Gómez des de la dreta que amb la paràbola que duia fent un estrany l’esfèrica, va ser a punt de convertir-se en gol olímpic introduint-se la bola dins (19’). La rèplica quatribarrada un ràpid contracop amb xut de Carles a les mans de José.

El col·legiat senyor García Fusté va mostrar cartolina groga a Ruben Benitez quan va caure dins l’àrea davant Maxi, demanant penal, interpretant l’àrbitre que havia fet teatre en l’acció. Tot just després de la primera substitució (Robert per Víctor), l’Espanyol obria el marcador. Era una pujada de Luis Vioqué, perd la pilota en zona de tres quarts, amb lluita i força torna a recuperar, es marxa de dos adversaris i des de més de 30 metres deixa anar un autèntic obús que es cola per tot l’escaire de la porteria santandreuenca. Tot un autèntic golàs.

Però l’alegria va dura poc al conjunt espanyolista doncs nou minuts després el Sant Andreu va igualar el xoc amb un també bonic gol a càrrec de Javi Ruiz. Tornar a començar.... L’Espanyol tenia que altre cop cercar el gol que el posés en avantage en el segon període i va estar a punt d’aconseguir-lo quan en el 53’ Robert controla amb el pit una pilota i engalta un potent xut que se’n va per sobre el travesser.

El nou fitxatge del Juvenil “B” Cristian Serrano Camacho (que va debutar a Terrassa, davant el Jàbac la passada jornada), va ser l’autor del gol que posar altre cop en avantatge al quadre de Fran Navarro. Va ser una centrada de Ramon Saavedra i el davanter va controlar i girant-se va rematar molt bé d’un bon tret a l’escaire dreta. L’extrem visitant Carles es va marxar de dos adversaris en una bona jugada però José molt segur es va fer amb la pilota sense problemes.

L’Espanyol va fer el tercer gol establint el que seria resultat final del partit quan a falta de deu minuts per la fi del encontre, una molt bona jugada de contracop, a càrrec de Cristian, amb centre per Ramon i aquest amb tot a favor per xutar a barraca, va decidir que era millor opció passar-li l’esfèrica a Salinas que si va rematar, tot sol també, marca a plaer.

Un defensor visitant rebutjant amb el peu dins l’àrea petita va evitar el quart gol quan després d’un remat de cap d’un atacant espanyolista, a Saavedra li va caure l’esfèrica rematant sense l’èxit desitjat. Encara més clara l’ocasió de Cristian (86’), quan després de driblar la mitja sortida del porter remata tot sol de manera molt precipitada, i el seu xut se’n va fora a la dreta de la porteria. En el 88’, Ramon Saavedra va reclamar pena màxima però el defensor visitant des de darrera va tocar clarament pilota tot i la caiguda del menut davanter local.

En el tram final del partit va sortir el defensor central Iago Indias, del Cadet “A” (cal fer menció que el central argentí Maxi Rosales –també del cadet A- va ser titular jugant de lateral dret). Javi, rebent en profunditat de Ramon va pogué també fer el quart gol quan dins l’àrea remata a boca de canó traient el meta Gabri i allunyant el ressent incorporat David López a còrner.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: José, Maxi, Pau Belana, José Manuel, Luis Vioqué, Víctor Gómez, Ramon Saavedra, Nico, Cristian Serrano, Javi i Salinas.
Substitucions: Robert per Víctor, m. 28; Iago per Jose Manuel, m.87


UE Sant Andreu: Gabri, Jilmar, Albert Jarque, Molina, Pol Moreno, Marc Rojas, Carles Trenzano, González, Javi Ruiz, Víctor Alonso i Ruben Benitez.
Substitucions: Adri Villanueva per Javi Ruiz, m. 62; Dani Carulla per Molina, m. 67; Xavier Caro per Pol Moreno, m. 75; David López per González, m. 80.


Àrbitre: Pau García Fuster, de la delegació de Barcelona. Va mostrar targetes grogues a Maxi, m. 44, Saavedra, m. 60, Nico, m.81, i José Manuel, m. 87 per part espanyolista i a Ruben Benitez, m. 23, Albert Jarque, m. 82.

Gols: 1-0: Luis, m. 29; 1-1: Javi Ruiz, m. 38; 2-1: Cristian, m. 66; 3-1: Javi Salinas, m. 79.

Incidències:
Encontre corresponent a la cinquena jornada del campionat de Lliga Nacional Juvenil en el seu grup setè, disputat el matí de diumenge al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, amb temps assolellat, temperatura suau ràpidament en augment per l’acció solar amb el transcórrer del partit.


CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è. 

.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
C. F. GAVÀ
12
5
4
0
1
9
4
2
C.E. EUROPA
12540195
3
F.C. BARCELONA "B"
9
4
3
0
0
11
2
4
GIRONA F.C. "B"
9
5
3
0
2
15
8
5
C.F. MOLLET U.E.
9530277
6
 R.C.D. ESPANYOL "B"
8522186
7
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
7
5
2
2
1
4
3
8
C.E. L'HOSPITALET
7
5
2
1
1
7
7
9
C.E. PREMIÀ
7
5
2
1
2
5
6
10
C.D. LA FLORESTA
7
5
2
1
2
11
14
11
U.D. At. GRAMENET
7
5
2
1
2
7
12
12
C.F. DAMM "B"
6
5
2
0
3
6
9
13
A.E. PRAT
6
5
2
0
3
4
7
14
C.E. MERCANTIL
5
5
1
2
2
8
10
15
U.D. CORNELLÀ "B"
4
5
1
1
3
10
8
16
U.E. FIGUERES
4
5
1
1
3
6
8
17
U.E. SANT ANDREU
4
5
1
1
3
6
13
18
F.P.E.F. CALELLA
3
5
1
0
4
5
9







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M