dimecres, 5 d’octubre del 2011

L'ALEVÍ "A" VA PATIR DE VALENT
PER DERROTAR A UN BON JÀBAC (1-0)















RCD Espanyol Aleví “A”: 1 – U.F.B. Jàbac i Terrassa: 0

Partit bonic que venç l’Espanyol per la mínima.  

L’Aleví “A” espanyolista va sumar el segon triomf en el resen iniciat campionat de lliga, però amb moltes més dificultats que les que va tenir a Santa Coloma en la jornada anterior on va arrasar guanyant de deu gols al conjunt colomenc. Davant un bon Jàbac que va tenir en el seu porter el seu millor jugador i que no va renunciar mai a l’atac creant-li molts problemes a la cobertura espanyolista, els jugadors de Carles Martínez van haver de lluitar fins el darrer segon per mantenir el resultat en un bonic i entretingut encontre.

Va ser un partit amb moltes ocasions on els porters van ser decisius junt al poc encert dels davanters i per això aquest mínim resultat tractant-se a més de futbol set on sempre hi acostuma a haver-hi més gols. La primera acció d’atac va ser per l’Espanyol amb passada de Miguel per Dani, que fa un bon control però xuta un pèl creuat a la dreta. El visitant Wilber va tenir una gran ocasió després d’una bona centrada però va rematar amb tot a favor molt defectuosament prop del punt de penal. El Jàbac ja va mostrar en aquest quart que no seria gens fàcil doblegar-lo i la millor prova en el minut 14 quan va gaudir d’una doble ocasió en un llançament de falta a càrrec de Sánchez que va rebutjar com va pogué el meta Manel i en segona instància Roberto tampoc va encertar superar al porter perico.

En el segon quart l’Espanyol va tenir més ocasions que el rival; Un centre xut de Marc Rodríguez va comptar amb una gran estirada del meta Diego (que havia pertangut a l’Espanyol Benjamí C temporada 2008/09). Instants després altre cop Marc va tornar obligar a lluir-se al meta Diego rebutjant aquest cop amb el peu. El primer temps va acabar amb l’empat inicial i el joc va estar molt igualat sense un dominador clar tot i que potser l’Espanyol va tenir quelcom més la pilota, però tampoc gaire més.

En el tercer quart l’Espanyol, que ja havia avisat amb una acció en la que per centímetres Josep no arriba amb la punta de la bota dins l’àrea petita, va aconseguir inaugurar el marcador amb un gol de Joan Rojas. El tres espanyolista amb un xut ras ajustat a l’esquerra de la porteria egarenca, va superar al porter visitant.

Però el Jàbac estava disposat a vendre cara la seva pell, i Sergi Boira va salvar amb el cap sota pals la rematada d’un jugador vallesà. El llançament d’un còrner torna a ser tret aquest cop per Joan. L’Espanyol ho intenta amb un xut de Sergi Boira que bloca bé el porter visitant.

I amb el mínim triomf espanyolista es va arribar al darrer quart on l’Espanyol va pogué sentenciar el partit en els primers compassos: Una rematada de Samper que rebutja Diego, o una letal rematada de Toni Paredes que de nou Diego treu una mà prodigiosa evitant el gol espanyolista.

Però seria el Jàbac qui estaria a punt de donar l’ensurt quan Raul Pérez tot sol encarant a Oliver, xuta creuat a l’esquerra. Posteriorment en altre jugada, (seria la més clara de totes), quan Roberto remata a boca de canó, el meta espanyolista Oliver es llueix rebutjant com bonament va pogué i tot sol al segon pal, Wilber, erra el que no està escrit rematant als núvols. Era pràcticament l’empat...

En els darrers minuts, el partit va ser un encontre d’anades i tornades amb un Espanyol defensant-se amb ungles i dents i intentant sortir a la contra per sentenciar mentre s’exhauria els darrers minuts d’un llarg afegit, i un Jàbac que també va merèixer sortir amb més bagatge que la derrota i que va buscar fins el darrer instant el gol de l’empat. Gol que podia haver arribat en una falta directe en l’afegit, però el meta Oliver junt al pal dret va enviar a còrner.   
    

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol:
1er Quart: Manel, Bruno, Aleix, Jordi, Miguel, Dani i Samper.
2n. Quart: Manel, Sergi, Nacho, Joan Rojas, Miguel, Marc Rodríguez i Toni
3r. Quart: Oliver, Sergi, Nacho, Joan Rojas, Josep Viñas, Marc Rodríguez, i Dani.  
Darrer Quart: Oliver, Sergi, Aleix, Jordi, Josep Viñas, Samper i Toni. Substitucions: Miguel i Bruno per Sergi i Toni.

UFB Jàbac i Terrassa: Diego Huesca, Alberto Sánchez, Mika Marmol, Alberto Tomás, Roberto Picón, Raul Pérez i Wilber Hurtado.

Àrbitre: Pol Domènech Roca.

Gol: 1-0: Joan Rojas, m. 33

Incidències: Encontre corresponent a la segona jornada de lliga del grup primer de Primera Divisió Aleví, disputat a un dels quadrants del camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Temps assolellat i temperatura força calorosa, estiuenca.   




CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP 1er


.CLASSIFICACIÓ  PTS PJPG PE PP GFGC
1R.C.D. ESPANYOL62200110
2F.C. BARCELONA6220091
3C.F. DAMM6220094
4C. ESCOLA F. GAVÀ62200106
5C.E. MERCANTIL3210185
6C.E. L'HOSPITALET3210153
7F.C. SANT CUGAT ESPORT3210176
8C. GIMNÀSTIC MANRESA 3210166
9UNIÓ F.BASE JÀBAC i TERRASSA3210144
10C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ3210144
11U.E. SANT ANDREU "B"3210167
12C.D. SANT GABRIEL "B"3210146
13U.E. VILASSAR DE MAR "B"0200259
14VIC RIUPRIMER REFO F.C. "B" 02002310
15U.D. CORNELLÀ 0200218
16U.D. At. GRAMENET MILAN02002013






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M