dimarts, 4 d’octubre del 2011

EL CADET "B" DE L'ESPANYOL
ES FA AMB LA NIKE PREMIER CUP -FASE CATALANA-.

L'equip espanyolista goleja a Nàstic i Girona i s'alça amb el triomf final. 

El Girona va eliminar al FC Barcelona en semifinals, i va caure 4-0 davant l'equip espanyolista, que agafa el relleu del Gironés-Sàbat. 

Després d’un parèntesi de temps de set anys de sequera en quant al triomf en aquesta competició, dissabte en el Mpal. dels Alumnes Obres de Vilanova i la Geltrú, l’Espanyol es va fer amb el títol de campió de la fase catalana sent el primer campió de la present temporada i per tant s’haurà d’esperar encara per saber quins seran els hipotètics rivals del quadre de Gerard Zaragoza a la fase estatal de la competició.

L’Espanyol ho va passar força pitjor en la fase prèvia que en les eliminatòria finals. Després de superar al Bordeta de Lleida (3-1), va tenir que enfrontar-se a l’actual campió de la competició i botxí dels espanyolistes en la passada edició, el Gironés – Sabat. Després d’un dur encontre, els blanc-i-blaus van vèncer per 1-0 i van acabar primers de grups amb els dos encontres guanyats.

A les semifinals que es van disputar per la tarda, l’Espanyol no tindria cap tipus de problemes per desfer-se del Gimnàstic de Tarragona per un contundent 6-0, mentre que a l’altre semifinal, Girona FC i FC Barcelona van empatar sense gols en un encontre que va necessitar d’una molt llarga tanda de llançaments des dels onze metres que finalment van donar el triomf al conjunt gironí.

A la final, l’Espanyol va derrotar contundentment també al quadre gironí per un clar 4-0  fent-se amb el títol i destronant al Gironés-Sàbat, fins les hores vigent campió de la competició.

El lliurament de premis d’aquesta 19ena edició, va anar a càrrec de Miquel Ángel Gargallo, regidor d'Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna, i Jaume Munné, regidor de Medi Ambient, de l’Ajuntament de la capital del Garraf.

Cal recordar en el palmarès del torneig l’èxit espanyolista de la temporada 1995/96 en la que l’equip perico entrenat per Romero es va proclamar campió a nivell europeu derrotant 2-0 al Borussia de Dortmund a la final, i en la temporada 2004/05 l’equip entrenat per Josep Oliver, es va proclamar campió de Catalunya i posteriorment campió d’Espanya en derrotar a la final al Real Madrid al mini estadi.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M