EL JUVENIL "B" GOLEJA MARCANT
VUIT GOLS EN EL PRIMER TEMPS (9-0)

A causa de l'horari del Málaga-Espanyol, la crònica d'aquest encontre serà oferta tant aviat com sigui possible. Prego disculpes.

RCD Espanyol Juvenil “B”: 9 – C.D. La Floresta: 0

Golejada d’escàndol l’ha que ha aconseguit el matí del diumenge el Juvenil “B” davant un conjunt, CD La Floresta, que venia de donar la sorpresa en la darrera jornada al derrotar al líder Gavà per un contundent 3-0. Cada partit es una història i en aquesta ocasió, el conjunt tarragoní que va encaixar un gol molt aviat, es va veure superat amplament per un Espanyol que al contracop ha fet estralls en la feble i avançada línia de cobertura visitant.

Per que el conjunt de Fran Navarro es va marxar als vestidors al descans amb una renda de 8-0. En el segon temps, només la gran actuació del meta visitant que va ocupar la porteria del conjunt tarragoní en aquest segon període, els pals, i el desencert propi de la relaxació implícita conseqüència del resultat, van impossibilitar que el conjunt blanc-i-blau aconseguís encara una renda major de l’assolida.

El partit es va posar ràpidament coll avall quan una pujada per banda esquerra de Luis amb centrada que no pot rematar Cristian, però si Javi Salinas,  engaltant un bon remat que acaba suposant el primer gol del partit quan en prou feines es complia el minut sis de joc.

La segona arribada amb perill acaba suposant el segon gol blanc-i-blau. Una centrada des de la dreta en aquesta ocasió de Javi, es rematada  amb un xut ras a càrrec de Cristian.

Entre el segon i el tercer gol espanyolistes, el conjunt tarragoní va estavellar una pilota al travesser de la porteria defensada per Ruiz Ojeda “Koke” inquilí en aquest partit de la porteria espanyolista.

Al quart d’hora, amb la defensa avançada dels tarragonins, Cristian s’escapa entrant a l’àrea i encarant al meta visitant marca amb un remat ras ajustat al pal dret. En plena descomposició defensiva del conjunt visitant Marc Navarro penetra i col·loca una centrada rasa que en la boca de gol i de primera remata Salinas al fons de la porteria, establint el 4-0.

Després d’una bona ocasió de La Floresta amb un xut creuat que es marxa fora a la esquerra de Koke, l’Espanyol elevarà a cinc la diferència de gols en el marcador quan una jugada per la dreta a càrrec de Fortià, es rematada per Salinas, probablement en fora de joc, però el col·legiat senyor Asensio Tejero dona validesa al cinquè gol espanyolista.

El sisè, obra de Fortià en jugada individual penetrant per l’àrea i culminant amb una bona definició. A la mitja hora de joc, Cristian veuria anul·lat per fora de joc una jugada que acabaria amb la pilota dins la porteria visitant. En aquesta ocasió el col·legiat encertà en la decisió ja que qui estava en fora de joc no era qui culminà la jugada sinó qui la va iniciar arrencant per davant la defensa visitant.

Javi, que va fer un gran partit però no va pogué marcar, va tenir el gol en les seves botes, rematant en l’u contra u al cos del porter. Cristian aconsegueix el setè gol passada la mitja hora de joc culminant altre contracop davant el total enfonsament moral i tàctic dels visitants.

De nou Javi va pogué anotar, però va errar altre cop l’u contra u quan podia haver passat a un company totalment desmarcat al bell mig de l’àrea de càstig. A falta de quatre minuts per marxar als vestidors, Luis trenca de nou la defensa de La Floresta, i centra per que Cristian Serrano Camacho marqui a plaer i faci el tercer del seu compte particular i vuitè del quadre de Fran Navarro.

En el segon temps, Navarro estavella un llançament de falta directa al travesser de la porteria tarragonina. El visitant Marc Mariné també té una bona opció amb un xut que es marxa fora. Posteriorment un llançament de falta directa a càrrec de Foguet seria ben blocat per Koke. Un minut després seria Luis qui gaudiria d’una bona ocasió rebutjant el porter Víctor Arroyo que ocupava la porteria de La Floresta en el segon període.

El novè gol seria obra de Salinas (quart gol del davanter) en aprofitar una bona centrada de Cristian, aquest cop en la faceta d’assistent.  Salinas va estar a punt de fer el seu cinquè gol, però la intervenció del meta Arroyo i d’un defensor en la mateixa boca de gol evitant el tant espanyolista.

En el darrer tram de partit, Fortià es va d’haver de retirar lesionat, i vam veure en acció al darrer fitxatge l’ex matalasser Yerai. Precisament Yerai va estar a punt de marcar, però el porter ho evitaria rebutjant molt bé la seva rematada. També Kilian Quevedo va tenir una bona opció per marcar el mal anomenat gol de l’honor de La Floresta, però en dos temps va acabar aturant Koke.

Faltant quatre minuts pels noranta, Ramon Saavedra va estavellar l’esfèrica al pal esquerre en un llançament a mitja alçada. La darrera ocasió, ja en l’afegit, el meta visitant va rebutjar amb el peu la rematada d’un espanyolista.Amb aquest marcador l’Espanyol Juvenil “B” confirma la millora experimentada en el seu darrer encontre quan va guanyar al Nou Sardenya per 0-3 a un fort Europa.

RCD Espanyol: Koke, Marc Navarro, Sergi Coll, José Manuel, Pau Belana, Nico, Javi, Fortià, Cristian, Luis i Salinas.
Substitucions: Ramon Saavedra per Javi, m. 59; Yeray per Luis, m. 59; Víctor Gómez per Fortià, m. 64; Adri per Marc Navarro, m.69

CD La Floresta: Oscar Miquel, Aleix Valldeperez, Joan Silva, Joel Merino, Oscar Rodríguez, Ivan Sánchez, Marc Mariné, Kilian Quevedo, Josep Foguet, Adrián Padillo i Xavier Infantes.
Substitucions: Víctor Arroyo (ps) per Oscar Miguel, m. 44; Daniel Sáez per Joan Silva, m. 49; Nicusor per Xavier Infantes, m. 55; Marc Tarragón per Valldeperez, m. 55; Ramón Miranda per Marc Mariné, m. 61.

Àrbitre: Jose Asensio Tejero, de la delegació del Maresme. Va mostrar cartolina groga a José Manuel, m.81.

Gols: 1-0: Salinas, m. 6; 2-0: Cristian, m. 11; 3-0: Luis, m. 15; 4-0: Salinas, m. 21; 5-0: Salinas, m. 24; 6-0: Fortià, m.28; 7-0: Cristian, m. 32; 8-0: Cristian, m. 41; 9-0: Salinas, m. 55.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la novena jornada del campionat de Lliga Nacional Juvenil Juvenil en el seu grup setè. Matí amb cel serè, temps assolellat i temperatura càlida.

CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.