diumenge, 30 d’octubre del 2011

TRIOMF FORÇA TREBALLAT DEL JUVENIL "A"
DAVANT UN BON BADALONA (3-1)















RCD Espanyol Juvenil “A”: 3 – C.F Badalona: 1

El Juvenil “A” espanyolista ha vençut aquest migdia en la Ciutat Esportiva al millor equip que ha passat aquesta temporada per Sadrià en aquesta Divisió d’Honor Juvenil: Un CF Badalona que ha aconseguit posar contra les cordes al conjunt blanc-i-blau empatant l’encontre i complicant-li molt el triomf als de Dani Poyatos. Finalment un gol de Rufo –que un cop més acudeix en rescat del juvenil amb un gol salvador – i altre de Kilian han sentenciat un encontre en el que el seu tram final ha afrontat el conjunt badaloní amb deu homes i encara així ha creat força perill ben resolt per Germán i la seva línia de cobertura.

Tot i que després d’uns primers minuts de domini visitant, l’Espanyol ha colpejat primer quan Gil ha rematat de xut creuat al fons de la porteria aconseguint el primer gol als tretze minuts de joc, el Badalona ha sorprès empatant l’encontre tan sols vuit minuts després quan Miguel s’ha aprofitat de varies indecisions defensives rematant en boca de gol després d’un refús molt dolent d’un defensor espanyolista.

L’Espanyol ha mirat de refer-se del gol encaixat, però no ha sigut tasca gens fàcil davant un Badalona molt ben situat a la gespa que en cap moment no ha renunciat a donar l’ensurt durant el partit. El quadre local ha intentat posar setge a la porteria badalonina sense gens d’èxit en aquest primer temps, i tan sols Hugo ha hagut d’intervenir blocant en dos temps una pilota centrada des de la dreta molt tancada o en un xut molt centrat d’Albert Miravant que no ha sigut cap problema pel porter visitant. En el 42’ després d’un llançament de cantonada amb embolic dins l’àrea, Arroyo ha tingut l’ocasió, però ha xutat molt desviada la pilota que s’ha trobat després d’un refús.

En l’inici del segon temps, una penetració de Josu per l’esquerra amb centrada i rematada desviada de Kilian, ha donat pas a uns instants de domini visitant en els que l’Espanyol ha estat incapaç de treure’s el domini badaloní. Dues rematades i traient sota pals un defensor espanyolista l’esfèrica i el pobre joc que fins el moment exhibia el quadre perico – reconeixent lògicament la part de culpa i mèrit dels badalonins – ha obligat al tècnic espanyolista Dani Poyatos a realitzar un doble canvi entrant Aitor a la banda esquerra de la defensa i Joan a la medul·lar en lloc de Canadell.

La reacció espanyolista no s'ha fet esperar i en el llançament d’un servei de cantonada des de la dreta a càrrec de Gil, Rufo ha posat perfectament el cap rematant pel centre de la porteria lluny de l’abast del porter Hugo. De nou Rufo, ha encarrilat el triomf espanyolista.

Tan sols tres minuts després, Kilian Grant ha certificat el triomf amb un tercer gol quan ha rematat a boca de canó una jugada d’Adrián Ruiz i d’Arroyo, arribant fins la cuina posant una pilota d’or al davanter centre espanyolista que no ha perdonat.

El propi Kilian ha tingut en les seves botes el quart, però aquest cop la magnifica intervenció del porter del Badalona ha evitat el gol espanyolista rebutjant molt bé a còrner. En el minut 23 del segon temps, el dorsal 11 Dani ha vist la segona cartolina groga totalment innecessària ja que estava en camp espanyolista i ja tenia una cartolina, i s’ha marxat als vestidors anticipadament deixant al seu equip amb deu homes.

Fet que no s’ha notat en absolut ja que si algú ha creat perill en el darrer tram de partit ha estat el conjunt groc qui ha gaudit de varies ocasions clares de gol en les que el meta Germán Parreño ha ratllat a una gran alçada amb varies aturades de consideració.       

Amb aquest resultat l’Espanyol continua a dos punts del líder Barcelona i cada cop és més gran la distància d’ambdós conjunts respecte a la resta d’equips de la categoria.

   

Fitxa Tècnica:
R.C.D. Espanyol: Germán, Arroyo, Héctor, Rubén, Josu, Miravent, Adrián Ruiz, Canadell, Kilian, Rufo i Gil.
Substitucions: Aitor i Joan Jordán per Josu i Canadell, m. 54; Albarrán per Arroyo, m. 74; Brian per Miravent, m. 83.

C.F. Badalona: Hugo, Rosell, Fabricio, Carrasco, Jebrán, Tarsi, Robert, Jorge, Moha, Miguel, i Dani.
Substitucions; Garrido per Miguel, m. 66; Álvaro per Jebrán, m. 71; Estelles i Anàs per Carrasco i Jorge, m. 76.   

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio, de la delegació del Baix Llobregat. Ha mostrat cartolines grogues a Jebrán, m. 46, i a Dani en dues ocasions (44’ i 68’) motiu pel qual ha estat expulsat.

Gols: 1-0: Gil, m. 13; 1-1: Miguel, m. 21; 2-1: Rufo, m. 56; 3-1: Kilian, m. 60.

Incidències: Encontre corresponent a la novena jornada de lliga del grup 3r. de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià sota un calor sufocant, altre cop més propi de l’estiu que de finals d’octubre.      


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
F.C. BARCELONA
24
8
8
0
0
25
4
2
R.C.D. ESPANYOL
22
8
7
1
0
22
2
3
GIRONA F.C.
16
8
5
1
2
11
6
4
C.D. SAN FRANCISCO
15
8
5
0
3
19
9
5
U.D. CORNELLÀ
14
8
4
2
2
9
8
6
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
13
8
3
3
2
13
9
7
C.F. BADALONA
11
8
3
2
3
15
14
8
R.C.D. MALLORCA
10
8
3
1
4
8
9
9
C.F. DAMM
9
8
3
0
5
8
10
10
S.D. HUESCA
9
8
3
0
5
7
15
11
REAL ZARAGOZA
8
8
2
2
4
11
20
12
F. P. ESP. MATARÓ
7
8
2
1
5
10
10
13
C.F. REUS DEPORTIU
7
8
2
1
5
7
17
14
A.E.C. MANLLEU
7
8
2
1
5
7
19
15
CLUB LLEIDA ESPORTIU
6
8
2
0
6
7
15
16
C.D. CIDE
6
8
2
0
6
3
15




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M