dimecres, 2 de novembre del 2011

EL VIC LI COMPLICA UN PARTIT A
L'ALEVÍ "A" QUE PODIA HAVER GOLEJAT















RCD Espanyol Aleví “A”: 3- Vic Riuprimer REFO F.C: 2

Moltes ocasions per golejar, però al final el resultat, molt ajustat.

Sisè triomf consecutiu de l’Aleví “A” espanyolista al derrotar dissabte en la Ciutat Esportiva de Sadrià a un Vic Riuprimer que va pogué sortir golejat però uns cops per la gran actuació del porter, altres pel desencert dels espanyolistes o pels pals de la porteria, es va mantenir dins del partit el conjunt osonenc aconseguint un segon gol que escurçava el marcador fins un 3-2 que va resultar ser definitiu.

El penúltim classificat arribava amb pell de bé per enfrontar-se al líder de la categoria. Però només teòricament ja que el Vic Riuprimer no li va perdre la cara al partit en tot moment i va saber aguantar les escomeses d’un Espanyol molt superior que no acabava de plasmar en el marcador aquesta superioritat.

L’Espanyol ja va tenir dues ocasions per inaugurar el marcador en el començament del primer quart: Una penetració per la dreta amb centrada que Josep Viñas va xutar de primera en carrera per sobre el travesser. La segona, als set minuts de joc amb un xut de Dani que colpeja la base del pal, li rebota al propi porter l’esfèrica, però amb forces reflexes l’atura sobre la mateixa línia de gol.

En el minut dotze de partit, Dani inaugura el marcador; Marc Rodríguez pressiona al porter del Vic Riuprimer, aquest no se’n surt i la pilota refusada li cau a Dani qui molt oportú seguint la jugada, marca a plaer. La darrera ocasió dels primers quinze minuts de joc, va ser per Jordi just abans que Paul Newman xiulés la fi del primer temps. El porter del Vic va rebutjar la bona rematada del jugador blanc-i-blau amb el peu.

En l’inici del segon temps va ser Marc Samper qui va pogué marcar el segon rebutjant de nou el porter amb una bona intervenció, i el refús del meta osonenc li va caure a Miguel qui a boca de canó va xutar estavellant la pilota al pal. Tres minuts després, va arribar el segon gol del quadre de Carles Martínez Novell quan una gran passada en profunditat de Miguel, l’aprofita perfectament Marc Samper de xut ras i de primera al fons de la porteria.

El conjunt perico va tenir altre gran ocasió per fer el tercer quant Miguel va llençar una canonada que de nou va comptar amb la intervenció del porter del Vic que va refusar a còrner la pilota. També amb una gran estirada va salvar al seu equip del tercer quant Sergi Boira ho va provar engaltant un autèntic obús tal com li venia.    

En el tercer quart, una ocasió de Miguel que altre cop va tenir l’adequada resposta del porter visitant, fins que als sis minuts d’aquest tercer període, el conjunt vigatà va escurçar diferències en el marcador. Va ser una rematada que es va estavellar al pal i li caure morta a Oriol que va marcar a plaer.

Però l’Espanyol premé l’accelerador de nou i en un tres i no res va posar setge a la porteria osonenca buscant el tercer gol per ampliar la seva renda; primer amb jugada personal de Marc Samper que es va driblar la sortida del porter però es va quedar sense angle xutant a l’exterior de la xarxa. I posteriorment, Miguel, llençant magistralment un lliure directe que va treure les teranyines de la porteria va establir un 3-1 que semblava ja definitiu. Ho va tornar a intentar Miguel en les acaballes del quart, però altre cop el millor jugador del Vic Riuprimer, el seu porter va evitar el gol. Tampoc Dani va tenir millor fortuna i el seu xut va acabar rebutjat a còrner pel meta del Vic.

En el darrer quart, l’Espanyol va tenir altre gran ocasió per sentenciar el partit: Toni va rematar al travesser de la porteria osonenca. Una gran jugada de Marc per banda dreta marxant-se de dos contraris i centrant-li una bola d’or per Toni Paredes, però aquesta vegada el golejador perico va enviar per sobre el travesser un xut potent però desviat.

I del que podia haver sigut un còmode final, al patiment... Una falta directa llençada per Marc Tenas, no pot blocar Oliver, i Arnau Tortosa marca molt atent i oportú, establint la mínima diferència en el marcador.

Faltaven 4 minuts més l’afegit que considerés el col·legiat Paul Newman. L’Espanyol no va badar i es va defensar amb prou solvència i sense passar angunies tot i que se li va fer llarg aquest final davant un Vic crescut anímicament i disposat al miracle de donar la sorpresa. No va ser així i inclòs Marc Rodríguez va pogué fer el quart en un contracop des de camp propi, que va provocar la sortida desesperada del porter, li va aixecar la bola abans que se li llencés a sobre, i la pilota mansament se’n va anar per molt poc fora amb la porta totalment buida i amb força suspens.         


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Manel, Bruno, Aleix, Jordi, Josep, Dani, i Marc Rodríguez.
2n. Quart: Manel, Sergi Boira, Nacho Orteu, Joan, Miguel, Samper i Toni
3r. Quart: Oliver, Sergi Boira, Aleix, Jordi, Miguel, Dani i Samper.
Darrer quart: Oliver, Bruno, Nacho Orteu, Joan, Josep, Marc Rodríguez i Toni.

Àrbitre: Paul Newman Caballero Sánchez.

Gols: 1-0: Dani, m. 12; 2-0: Samper, m. 21; 2-1: Oriol Vilalta, m. 36; 3-1: Miguel, m. 42; 3-2: Arnau Tortosa, m. 56

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada de Primera Divisió Aleví, en el seu grup segon. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Temps assolellat, temperatura superior a l’època en que es trobem.   


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP 1er. 

  

.CLASSIFICACIÓ  PTS PJPG PE PP GFGC
1R.C.D. ESPANYOL186600347
2F.C. BARCELONA156501298
3F.C. SANT CUGAT ESPORT1565012112
4C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ1265011914
5UNIÓ F.BASE JÀBAC i TERRASSA1264021712
6C.F. DAMM "B"1063122016
7C.D. SANT GABRIEL "B"963031814
8C.E. L'HOSPITALET963031412
9U.E. VILASSAR DE MAR "B"963031817
10C.E. MERCANTIL762131716
11C. GIMNÀSTIC MANRESA 762131319
12U.D. CORNELLÀ "B"762131122
13C. ESCOLA F. GAVÀ662041826
14U.E. SANT ANDREU "B"361051726
15U.D. At. GRAMENET MILAN36105831
16VIC RIUPRIMER REFO F.C. "B" 06006729











S E N T I M E N T P E R I C O . C O M