divendres, 4 de novembre del 2011

NO FOU POSSIBLE LA REMUNTADA (4-5)

(Foto: Mike Luka Kameni, fill del meta camerunès)

RCD Espanyol Prebenjamí: 4 – FC Martinenc: 5

Primera derrota del prebenjamí espanyolista en aquest campionat en un estrany encontre en el que el Martinenc es va avançar en el marcador amb un 0-4 que semblava deixar-ho tot sentenciat.

Tot va començar quan el senyor Dioses que s’havia incorporat al camp de futbol-7 per xiular l’encontre amb aproximadament vint minuts de retard ja que havia dirigit l’encontre de benjamins de segon any en el camp tres entre l’Espanyol i el CF Tordera, va donar per vàlid un gol que no havia estat tal. Un xut de Daniel Santana, se li escapa cap enrera al no blocar al meta espanyolista Oriol, reacciona i en la mateixa línia de gol atura l’esfèrica. Aquest senyor – sense l’ajut de jutges assistents – va concedir el gols davant la perplexitat de propis i estranys ja que es va veure ben clar que la bola no havia superat ni molt menys la línia de gol.

Posar-se per davant de manera sorprenent al conjunt del Guinardó li va anar força bé i amb la moral força alta va fer el segon als nou minuts de joc. Un desconegut Espanyol va acusar fort el cop i al minut dotze ja perdia per 0-4 en mig d’un desgavell considerable de l’equip perico.

Però el fins dissabte líder de la categoria no estava disposat a rendir-se tant fàcilment i va començar un intent de remuntada en el segon quart amb els gols de Ivan i Antonio (per partida doble), deixant el marcador amb un ajustat 3-4.

Quan semblava que l’Espanyol acabaria remuntant l’encontre, el FC Martinenc va fer el cinquè gol tallant la reacció blanc-i-blava, aconseguint Daniel Santana el seu particular hat-trick.

Aquest gol va afectar al quadre espanyolista, ja que en el tercer quart (dotze minuts) li va ser impossible reduir distàncies, i quan ho va fer en el quart (Ivan, m.41) només mancaven set minuts de partit. Als nens del Martinenc li van sortir un partit rodó, i per tant des d’aquí la nostra felicitació per que errades al marge del col·legiat van saber fer front a les escomeses dels espanyolistes que van assetjar la porteria en els darrers minuts en busca d’un empat que no va arribar. En la darrera acció de partit, una falta perillosa, el senyor Dioses va tenir el “bonic” gest de no deixar treure-la, assenyalant la fi del partit.

RCD Espanyol: Oriol Roura, Marc Aguilar, Xavier Jiménez, Adrián Peña, Alejandro García, Ángel Alarcón, i Ivan Garrido.
Suplents: Antonio Caravaca, Arnau Villa i  Luka Kameni.

FC Martinenc: Alejandro Melero, Pol Coronado, Arnau Milà, Biel Durán, Izan Pérez, Daniel Santana, i Ignasi Fernández.

Àrbitre: José Dioses Alva.

Gols: 0-1: Daniel Santana, m. 1; 0-2: Arnau Milà, m.9; 0-3: Daniel Santana, m. 11; 0-4: Izan Pérez, m. 12; 1-4: Ivan Garrido, m. 14; 2-4: Antonio Caravaca, m.17; 3-4: Antonio Caravaca, m. 20; 3-5: Daniel Santana, m. 24; 4-5: Ivan Garrido, m. 41.

Incidències: Camp de Futbol 7 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la quarta jornada de lliga del grup sisè de Tercera Divisió de Benjamins.

CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ DE BENJAMINS, GRUP 6è.