dissabte, 5 de novembre del 2011

REPASSANT ELS DARRERS AMISTOSOS

Encontres amistosos:

RCD Espanyol B

Aquesta setmana s’han disputat diversos amistosos al futbol base i femenins del RCD Espanyol. Dimarts, festivitat de Tots Sants, un combinat de jugadors del filial i juvenils, van disputar un encontre amistós a Santa Coloma de Gramanet en les instal·lacions de Can Zam.

El conjunt espanyolista va vèncer per un clar 2-8 sent el protagonista del matx, l’extrem del filial Eric López autor de quatre gols, o sigui la meitat dels gols que el conjunt blanc-i-blau va aconseguir.  

El mexicà Taufic va obrir el marcador, sent posteriorment el conjunt de Santa Coloma qui igualaria l’encontre. Eric amb un segon gol posar en avantatge als de Sadrià amb un 1-2 resultat amb el que finalitzaria el primer temps.

En el segon període, tres gols més d’Eric, dos aconseguits pel juvenil Roger Canadell, tancant Joan Jordán la golejada.

Per part espanyolista van jugar: Dinu, Blázquez, Ruben, Bonilla, Aitor, Cristian Gómez, Canadell, Eric, Zeegelaar, Gabi i Taufic. També van jugar Germán, Albarrán, Ríos, Ismael, Emi Djabralov ...  


Aleví “B”.

L’Aleví “B” del RCD Espanyol després de perdre dissabte passat amb el FC Barcelona ”B” (però de segon any tots els seus component) per 7-2 en encontre de lliga, va disputar un partit amistós davant el Sant Quirze en terres vallesanes.

El conjunt local, segon classificat del grup 13è de Tercera Divisió d’Alevins, era també de segon any. Malgrat el handicap de ser un any més petits, els espanyolistes van guanyar per 2-13.


Juvenil Cadet Femení.     

Un combinat de jugadores del Juvenil-Cadet femení espanyolista amb jugadores dels infantils espanyolistes, va perdre ahir divendres en les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Bellaterra 0-1 davant el conjunt danès del Kovenhavn Idratsefterskole.

Anteriorment, el passat dilluns el quadre espanyolista havia vençut 5-0 al conjunt suec del Östersund.      





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M