dimarts, 1 de novembre del 2011

TAULES EN EL DERBI INFANTIL (2-2)











RCD Espanyol Infantil “B”: 2 – FC Barcelona “B”: 2

Emoció i incertesa fins el final.

RCD Espanyol i FC Barcelona van empatar a dos gols en el derbi de infantils de primer any que es va disputar la tarda de dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’equip de David Fernández va experimentar una clara millora respecte a anteriors encontres i va plantar cara al conjunt culer que es va avançar dues vegades en el marcador. Joel i Fode van establir les taules amb els seus gols.

No es pot dir que el conjunt espanyolista tingués excessiva sort al menys en el primer temps. Una jugada desgraciada a càrrec del meta Alex Vega, suposà el primer gol barcelonista en un error al blocar el llançament d’una falta als deu minuts de joc després d’un inici de partit molt igualat amb més domini visitant però sense que això comportés cap tipus de superioritat en quant a ocasions.

El gol visitant no minva les ganes del conjunt blanc-i-blau per fer un bon partit davant l’etern rival després d’un dolent començament de campionat amb un triomf, dues derrotes i dos empats. Fode, en una acció personal, retalla per dues vegades dins l’àrea i quan se’n surt del segon regat i es disposa a trobar forat, es objecte d’un molt clar penal que no dubta ni tan sols el col·legiat (que ja es dir, tractant-se de qui es tractava el rival).

Però l’Espanyol no aprofita la circumstància i Juan que seria qui l’executaria, en el seu intent d’enganyar al meta barcelonista que es llença a la seva esquerra (veure foto), envia la pilota excessivament creuada sortint fora junt al pal dret. Una veritable llàstima tenint en compte com s’havia produït el gol visitant i com s’havia difuminat l’opció d’empatar.

En els deu darrers minuts del primer temps, el Barcelona dominaria més i tindria les millors ocasions amb penetracions per banda esquerra a càrrec del dorsal 11, Omobolagi. Dues centrades seves per molt poc no son rematades per Edgar Fernández. Un xut des de la frontal es marxa per sobre el travesser. Finalment, l’Espanyol no aprofitaria un contracop amb superioritat de tres atacants contra dos defensors.

En el segon període, el primer en provar-ho va ser Usman, per sobre el travesser. El joc era de domini altern, amb un Barcelona més bolcat a l’àrea espanyolista i un equip, el blanc-i-blau esperant treure quelcom en algun ràpid contracop aprofitant la velocitat dels puntes com Fode.

Així, abans de complir-se el primer quart d’hora del segon període, en un contracop molt ràpid dels espanyolistes de dos atacants per dos defensors, Fode veu a la seva esquerra pel centre l’arribada de Joel; li cedeix una bola d’or que l’exterior perico no desaprofita i amb un xut ras letal, estableix les taules en el marcador, fent justícia al que havia sigut l’encontre fins aquell moment.

Però el Barcelona no es conformaria amb aquest resultat i en els minuts 57, i 60 tindrien ocasions per tornar-se a avançar en el marcador. Dani Reina ha de salvar sota pals en una d’elles, en altre una pèrdua de pilota en zona sensible acaba amb una rematada que entre Alex Vega i un defensor al tall, acaben evitant el gol culer.          

L’Espanyol tindria la seva gran ocasió per col·locar el 2-1 en el marcador quan en un contracop Fode es marxa tot sol i encarant al porter barcelonista en l’u contra u, estavella l’esfèrica al cos del meta blaugrana al que no pot superar avortant-se la millor ocasió per posar-se per davant.

A la següent jugada, una pèrdua de pilota del migcentre Usman acaba amb una acció de perill amb rematada que s’estavella al travesser de la porta espanyolista, salvant Reina taponant, d’una segona rematada del dorsal 17.

David Fernández introdueix un triple canvi donant entrada a Jairo, Sergi i Arnau. L’Espanyol ho estava passat malament en aquests minuts, i efectivament el gol barcelonista acaba venint. Un fort cop moral ja que tan sols falten 5 minuts pels 70 reglamentaris quan una pilota perduda acaba amb una rematada que salva en primera instància Alex Vega però que no pot impedir que la segona rematada acabi dins junt al pal dret.

Amb pràcticament el partit en les acaballes, Fode ho intenta en un contracop superant dos rivals, però s’entreté dins l’àrea, no xuta i quan ho intenta, un defensor rebutja a còrner. Quan pitjor estava l’encontre i amb el temps exhaurint els darrers minuts, l’Espanyol aconseguiria establir el que seria resultat definitiu quan un xut d’Arnau no el pot blocar el porter barcelonista, fica la mà davant Fode per evitar el seu remat, però finalment el davanter perico acaba endinsant la bola dins la porteria culer davant l’alegria dels espanyolistes que salven un punt i eviten la derrota de l’etern rival.

En els darrers instants de l’afegit encara hi hauria temps per un llançament bombejat de Joel que no sorprèn al porter blaugrana ben situat. El col·legiat li perdona l’expulsió a Diallo Ba (que ja tenia una cartolina) en una dura acció que és la darrera ocasió del partit; la falta es llença sense conseqüències i ja no hi havia temps per res més, ja que Carlos Rodríguez va assenyalar la fi del partit. Resultat totalment just, ja que l'Espanyol havia fet mèrits per al menys no perdre l'encontre, davant un Barcelona que també va tenir les seves ocasions i també va fer mèrits pel punt aconseguit.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Alex Vega, Dani Reina, Albert, Yohanes, Marc Llinares, Pol, Juan, Usman, Josep, Fode i Guillem.
En el segon temps: Joel, Mateo,  Gaku, Jairo, Sergi i Arnau.              

FC Barcelona: Lucas Manso, Guillem Jaime, Oscar Mingueza, Diallo BA, Héctor Fernández, Alejandro Viedma, Edgar Fernández, Oriol Busquets, Valery Fernández, Agüero, i Omobolaji.

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique. Va mostrar cartolines grogues als barcelonistes Diallo Ba (m. 41) i a Lluis Mangas, m. 62.

Gols: 0-1: Oriol Busquets, m. 10; 1-1: Joel, m. 49; 1-2: Lluis Mangas, m. 65; 2-2: Fode, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada de lliga de Primera Divisió Infantil en el seu segon grup disputat en el camp tercer de la Ciutat  Esportiva de Sadrià.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 2n. 




.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
C.F. BADALONA
18
6
6
0
0
29
7
2
FUND. PRIV. ESP. MATARÓ
15
6
5
0
1
29
6
3
F.C. SANT CUGAT ESPORT
13
6
4
1
1
11
6
4
F.C. BARCELONA "B"
12
6
3
3
0
12
7
5
U.D. CORNELLÀ "B"
11
6
3
2
1
13
8
6
UFB JÀBAC i TERRASSA "B"
10
6
3
1
2
13
17
7
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
9
6
2
3
1
11
10
8
U.D. CIRERA
8
6
2
2
2
11
13
9
A.E.C. MANLLEU
661321114
10
C.E. MERCANTIL
6
6
2
0
4
10
14
11
R.C.D. ESPANYOL "B"
6
6
1
3
2
9
13
12
C.GIMNÀSTIC MANRESA "B"
6
6
1
3
2
9
15
13C.F. DAMM "B"5612357
14
C.E. EUROPA
4
6
1
1
4
5
11
15U.E. VILASSAR DE MAR16015717
16
U.D. At. GRAMENET
1
6
0
1
5
8
28







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M