I ACABA LÍDER DEGUT LA IMPUGNACIÓ DEL VIC-LEVANTE

RCD Espanyol Femení "B": 1 - UE Vic: 0

RCD ESPANYOL B LÍDER. Futbol femení.
Segona Divisió Femenina Espanyola Grup 3.

Victòria justa i treballada del RCD Espanyol B que va portar el pes i el domini, va disposar de més oportunitats, davant un gran rival la U.E. Vic que va lluitar fins el final per la igualada. A la primera part gairebé totes les ocasions van ser per les de Sant Adrià, però no van tenir sort en els metres finals. El partit va començar amb un xut de les d'Osona a les mans de la portera Mireia Nagel.

El filial blanc-i-blau es va bolcar a l'àrea rival a la recerca del triomf.Xut de Sara Navarro que surt prop del pal esquerre. Xut de les periques a les mans de Judith Rodríguez. Vaselina de Laura Carriba que surt per sobre dels tres pals. Xut de Laura Carriba fora. Xut de Sara Navarro a les mans de la portera visitant. Centre de Silvia Vila a Laura Carriba que no marca perquè una defensa groga que era a la porteria treu la pilota fora. Xut d'Alba Pomares a les mans de la portera. Centre de Laura Carriba i xut de Monica Orteu fora.La primera part finalitza amb un cop de cap d'Andrea Altmann a les mans de la portera.

Comença la Segona part com va acabar amb les espanyolistes atacant, amb presses d'inaugurar el marcador. Centre de Sara Navarro i xut de Monica Orteu per sobre de la porteria. Passada de Sara Navarro i llançament de Laura Carriba amb aturada de Judith Rodríguez llençant-se a terra. Centrada de Laura Carriba i cop de cap de Monica Orteu al pal. Les de la U.E. Vic van intentar llevar-se el domini local. Intent de vaselina que atura Mireia Nagel. El filial femení del RCD Espanyol no volia sorpreses. Cop de cap de Laura Carriba per sobre de la porteria. Xut de Laura Carriba que atura la portera visitant. Ho prova una altra vegada i surt fora.Xut de Sara Navarro fregant el pal.Les vigatanes ho van intentar amb un xut a les mans de la portera Mireia Nagel.

El RCD Espanyol B veient que quedaven pocs minuts, va posar el turbo i va provar amb tot. Cop de cap d'Alba Pomares i xut de Mayra Tarraga a les mans de la portera visitant.

1-0 Gran centre de Sara Navarro passant-li la pilota a Mònica López que dins de l'àrea a prop del punt de penal xuta fort i col•locat anotant el gol del triomf, on no pot fer res Judith Rodríguez. Les de la U.E. Vic es van queixar d'una possible entrada a una davantera seva i que les del RCD Espanyol B van marcar el gol en una jugada que totes les jugadores del Vic demanaven llençar la pilota fora. Laura Carriba va buscar la sentència disparant fora. En els últims minuts les de la U.E. Vic van buscar a la desesperada l'empat amb dos xuts, el primer fora i l'últim per sobre dels tres pals. Fi del encontre.

RCD Espanyol Fem. B: 1 Mireia Nagel, 2 Silvia Vila, 3 Sara Garcia, 4 Andrea Altmann, 5 Carla Cotado, 6 Jasmina Alarcón, 7 Sandra de la Cruz, 8 Mònica Orteu, 9 Laura Carriba, 10 Alba Pomares, 11 Sara Navarro.
Suplents: 12 Mayra Tarraga, 13 Berta Noguera, 14 Laura Barrau, 15 Linda Pérez, 16 Mònica López.

Entrenadora: Titi Camuñez
Canvis: Entren 16 Mònica Lopez per Andrea Altmann, 7 Sandra de la Cruz per Mayra Tarraga, 8 Monica Orteu per 15 Linda Pérez.

UE Vic: Judith Rodriguez, Maia Blanch, Ester Benons, Andrea Garcia, Ester Serrano, Núria Castañé, Roser Castanyer, Esther Lopez, Mireia Barranqueras, Julia Roca, Núria Barniol.
Suplents: Sara Font, Julia Catot, Elisabet Roca, Ester Gutierrez, Astrid Casanova.

Entrenador: Francesc Gallego.
Canvis: Entren Elisabet Roca per Maia Blanch, Ester Gutierrez per Ester Serrano, Julia Catot per Mireia Barranqueras, Sara Font per Julia Roca.

Gol: 82’ 1-0: Mònica López.

2 Divisió Espanyola Grup 3.
Camp N º 3: Ciutat Esportiva RCD Espanyol.
Delegada camp: Rosa Pedrosa
Àrbitre: Albert López Martínez Comitè Català
Sancionades:  RCD Espanyol, Sara Navarro, groga.

Crònica cedida per Jose Carrera  a Sentiment Perico.