dimecres, 2 de novembre del 2011

EL CADET "B" TORNA A GUANYAR, I JA ÉS SEGON.

RCD Espanyol Cadet “B”: 3 – CF Montañesa “A”: 1

L’equip entrenat per Gerard Zaragoza es va refer de la derrota de la passada jornada a Santa Eulàlia més recordada per la vergonyosa i antisportiva actitud del públic local, i va derrotar la tarda vespre de dissabte a la Montañesa en un partit que costar bastant sentenciar malgrat que el conjunt blanc-i-blau es va avançar en el marcador amb un gol ràpid en els primers compassos del matx.

Concretament, quan es duia un minut de joc, un servei de cantonada executat des de l’esquerra de l’atac perico i Alex fica el cap junt al visitant Antonio Mejías i l’esfèrica acaba dins la porteria del quadre de Nous Barris.

Però l’Espanyol veuria com un quart d’hora després, conseqüència d’un ràpid contracop els groc-i-negres empaten l’encontre després que una primera rematada fos neutralitzada per la sortida del meta Manuel, la jugada continués i la centrada es rematada pel dorsal onze de la Montañesa, Dyabi, al fons de la porteria espanyolista.

Tampoc li va durar gaire l’alegria al conjunt de la Montañesa. De nou altre còrner, llençat quatre minuts després també per l’esquerra per Aaron, i l’esfèrica amb paràbola acaba entrant per l’escaire dreta de la porteria. No podem precisar si va arribar mínimament a connectar Adrián Rivas amb l’esfèrica, tot i que a primera vista semblava un gol olímpic.

Juan Ezomo va tenir el 3-1 en les seves botes en una jugada d’un u contra u davant el meta de la Montañesa, però va estavellar la seva rematada al cos del porter.

En el segon temps, l’Espanyol ho va intentar però amb molt poca profunditat. Va dominar, va jugar més que el seu rival, però fins l’àrea de la Montañesa. Llavors, poques idees, poc encert i el partit que no quedava resolt malgrat el major domini local. I amb aquestes, la Montañesa que no va donar per perdut l’encontre i en un centre molt perillós va posar la por al cos o en una rematada que va rebutjar Ayoub i amb l’ajut d’un defensor que va acabar allunyant definitivament el perill.

Javi Navarro ho va intentar en una bona jugada personal però la seva finalització de la jugada amb un xut tou no va pogué sorprendre al meta visitant. Els minuts passaven i no arribava el gol de la tranquil·litat. Aquest va arribar al darrer minut abans de l’afegit (80’) quan Santi Ferrer que havia sortit en el segon temps per Adrián Rivas, culmina una molt bona acció personal després de dos retalls i remata creuat amb un xut ras per sota les cames del porter.

RCD Espanyol: Manuel, Roger Aleu, Alex, Aaron, Eric Jair, Marc García, Adrián Rivas, Joel, Juan, Samu i Campuzano.
També van jugar: Ayoub, Oscar Melendo, Javi Navarro, Santi Ferrer...

CF Montañesa: Antonio Serrano, Joan Xabier, Raul Valero, Oppong, Rubén Gómez, Antonio Mejías, Edwin Ramiro, Marc Astasio, Carlos Henry, Ricard Gómez i Diaby Mamadou.

Àrbitre: Victoria Petrova Borislavova, de la delegació de Barcelona. Va amonestar amb cartolina groga al local Aaron, m. 54.

Gols: 1-0: Alex, m. 1; 1-1: Diaby Mamadou, m. 19; 2-1: Aaron, m. 19; 3-1: Santi, m. 80.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga del grup tercer de Preferent Cadet disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. La segona part ja va necessitar d’il·luminació artificial.