dilluns, 30 d’abril del 2012

PRIMER OBJECTIU ASSOLIT.
L'ESPANYOL "B" JUGARÀ LES ELIMINATÒRIES D'ASCENS

UE Rubí: 2 – RCD Espanyol “B”: 4

El filial espanyolista va aconseguir ahir classificar-se matemàticament per la disputa de les eliminatòries d’ascens a Segona Divisió “B” en vèncer 2-4 a la UE Rubí a Can Rosés. Els blanc-i-blaus es troben a només un punt de certificar la segona plaça de la classificació en lluita amb La Pobla de Mafumet que es situa tercera a cinc punts dels espanyolistes a falta de dos jornades per finalitzar el campionat.

L’Espanyol B qui comptava amb la baixa de Cristian Alfonso per acumulació de targetes,  va deixar encarrilat a Rubí l’encontre en quatre minuts. Un servei de cantonada des de la dreta executat per Pirulo va ser rematat a la mateixa boca de gol pel lateral dret Julio Rico inaugurant el marcador. Tan sols un minut després, Thievy dins l’àrea rep de Bakari i de remat creuat envia l’esfèrica lluny de l’abast del meta Suriñach que veu com la pilota entra per la seva esquerra.

El conjunt local només iniciar-se el segon temps va reduir distàncies quan Epitiè va tocar lo just dins l’àrea petita per enviar una centrada des de l’esquerra al fons de la porteria. Però l’equip de Raul Longhi establir altre cop les diferències en el marcador quan un ràpid contracop acabà amb una passada en profunditat de Thievy per Bakari qui no perdonà i sumà un altre gol al seu compte particular en aquest campionat em aixecar molt bé l’esfèrica per sobre de Suriñach. A un quart d’hora de la fi del partit, en una bona passada elevada de Gabi per Thievy que no pot controlar en el punt de penal, l’esfèrica li torna refusada a Gabi qui no s’ho pensa dues vegades i d’un bon tret situa el marcador en 1-4.

Els locals establirien el resultat definitiu quan després d’un llançament de cantonada, la pilota refusada per un defensor espanyolista li cau a Ortega qui d’esquenes a porta remata de xilena aconseguint un bonic gol tant maco com estèril en quant a la incidència final en el resultat.  La propera jornada de lliga, l’Espanyol B rebrà la visita d’un Vic ja salvat del descens directe (altre cosa son els descensos no compensats) i finalment el darrer partit se les veurà davant un Prat que ahir va estrenar-se com a campió ja matemàtic amb derrota davant La Pobla de Mafumet.

UE Rubí: Suriñach, Oscar Reyes, Javi, Ortega, Oriol Dot, Epitié, Juan Carlos,  Canti, Isma Porcel, Batanero i Toni.
Substitucions: Montoro per Canti, m. 50; Roger per Epitié, m. 60; Toni per Juan Carlos, m. 60.  Altres suplents: Javier Lacambra, i Juanmi (p.s.).

RCD Espanyol B: Edgar, Julio Rico, Víctor Álvarez, Blanchart, Zou, Paul Quaye, Pirulo,  Darder, BaKari, Gabi i Thievy.
Substitucions: Tiko Messina per Pirulo, m. 71; Moha per Bakari, m. 82; Carles Clerc per Thievy, m. 87. Altres suplents: Toni Cunill i Dinu (p.s.)

Àrbitre: Daniel Navarro Jiménez de la delegació del Bages, assistit en bandes per Antonio Montes Rodríguez i Abdelhaq Bendouda Tahiri. Va mostrar cartolines grogues als locals Oriol Dot, m. 12; Toni, m. 13; Isma Porcel, m. 52 i Ortega, m. 85 i per part espanyolista la va veure Bakari al minut 33.

Gols: 0-1: Julio Rico, m.3; 0-2: Thievy, m.4; 1-2: Epitié, m.46; 1-3: Bakari, m.50; 1-4: Gabi , m.75; 2-4: Ortega, m.81.

Incidències: Encontre corresponent a la 36ena. jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió disputat ahir diumenge al Mpal. de Can Rosés, a Rubí. En les files de la UE Rubí varis jugadors que han passat pel filial o per les categories inferiors del  futbol base espanyolista: El porter Suriñach, el central Oscar Reyes, l’altre central Javier Lacambra Aluma “Vuchu” i el migcentre David Batanero Puigbó.