dimecres, 2 de maig del 2012

QUE S'ACABAI AIXÓ JA D'UNA VEGADA !!!
ALTRE DERROTA D'UN ESPANYOL JA DE VACANCES (2-1)

Granada CF: 2 – RCD Espanyol: 1

Nova derrota del RCD Espanyol a Granada en l’encontre corresponent a la primera jornada de la segona volta disputat ahir dimarts. L’equip andalús, que amb aquest triomf pràcticament s’assegura la permanència (esperant el que faci avui dimecres el R. Zaragoza, davant el Levante), s’ha  fet amb els tres punts en joc al haver-se avançat amb dos gols del seu davanter Ighalo, i ha acabat derrotant a un Espanyol que segueix de vacances i molt ens temem, que ja ha posat d’una manera més que indecent, punt i final a la temporada.  Amb aquest, ja son tres encontres consecutius perdent. Trist bagatge per un Espanyol que després del partit contra el Valencia CF, semblava a ulls de molta gent que tenia encara il·lusió i aspiracions per fer quelcom més que salvar la categoria i sortir d’aquesta mediocritat que tant mal a nivell social i econòmic li fa.

Un Espanyol sense gens de profunditat, que ha tocat i tocat en zona defensiva i més amunt quan no s’ha vist pressionat; per què quan s’ha sentit pressionat, o pilotes enrera o pèrdues. Quan el Granada ha pujat la intensitat en el ritme de joc, l’equip espanyolista ha sigut incapaç de donar tres passades seguides. El conjunt andalús ha sortit al terreny de joc conscient que ell si és jugaven molt. Cristian ja ha hagut d’intervenir ràpidament blocant en dos temps una rematada del davanter Ighalo en els primers minuts.  Una centrada de David Cortés des de la dreta ha estat rematada per Martins, posant a prova a Cristian Álvarez amb una volea que el meta argentí ha rebutjat en curt, allunyant posteriorment Javi López.

Mica a Mica l’Espanyol ha aturat la lògica sortida en tromba del Granada, i ha començat a controlar el joc al mig del camp. Juan Forlín (que avui tornava a l’onze titular en l’eix de la cobertura), ha rematat lliure de marca i amb força un servei de cantonada; el central no ha precisat el seu cop de cap i la pilota s’ha marxat per sobre el travesser quan ho tenia tot a favor per marcar. Tres minuts després (m.24’), l’Espanyol ha tingut la seva millor ocasió quan una potent canonada de Romaric ha obligat a Julio César amb una gran intervenció a enviar a còrner, per la seva esquerra.

Quan més s’havia tret de sobre l’Espanyol el domini inicial dels andalusos, ha arribat el primer gol del Granada: Franco Jara centra per que el nigerià  Ighalo controli d’esquenes i amb un toc d’esperó girant-se es lliuri de la marca de Forlín i Raul, i afuselli Cristian.

Tan sols sis minuts després el mateix Ighalo aconseguiria el segon quan una centrada altre cop de David Cortés des de la dreta, pentina Franco Jara i en el segon pal, Ighalo endinsa l’esfèrica en la mateixa boca de gol. Els que coneixen el transitar d’aquest equip al llarg de les darreres temporades en general, i en aquestes jornades darreres del campionat en particular, hauran pronosticat a bon segur que aquest 2-0 era ja una renda totalment insuperable per part d’un Espanyol sense ambició i totalment desganat.

I no s’hauran equivocat en absolut. Abans del descans Weiss ha vist la única cartolina del partit (1 targeta en un partit a aquestes alçades del campionat ja indica la intensitat que ha posat l’equip de Pochettino en el joc), i en l’afegit, una centrada de Franco Jara amb molt de perill ha sigut rebutjada de cap per Raul anticipant-se al remat d’Ighalo.

En el segon temps, Couthinho ha entrat per Romaric. El brasiler no ha millorat en absolut les prestacions del ivorià. No obstant, en el 53’ l’Espanyol ha obtingut premi sense pràcticament jugar. Una passada de Baena al centre per Dídac, el lateral esquerrà ha avançat uns metres i des de més de 30, ha deixat anar un tret que botant a la gespa abans d’arribar a Júlio Cesar, s’ha estavellat a la base del pal esquerre, i ha acabat entrant dins. L’equip perico reduïa diferències i semblava se’n podia aprofitar dels nervis dels locals que han vist com els hi perillava el resultat, acusant uns minuts de desconcert bastant clar. Aquests nervis s’han fet més palès quan Verdú ha ficat una gran pilota per Couthinho però aquest davant l’oposició per darrera d’un defensor no ha xutat bé, sinó molt desviat en una de les poques accions que per velocitat i qualitat ha desbordat l’equip perico al Granada.

Moviments als dos equips amb la sortida del germà de Kalu Uche per part andalusa (que tindrà una bona ocasió amb una rematada de cap que sortirà fora), i de Rui Fonte al qual Pochettino ha ressuscitat per una ocasió poc propicia. Després seria Pandiani qui sortiria com darrera bala en la recambra d’un Espanyol que no ha merescut en absolut empatar l’encontre tot i que a poc que hagués millorat i s’ha hagués cregut,  ho podia haver aconseguit ja que el Granada ha posat molta voluntat, ha lluitat a mort, però també ha donat la veritable imatge de la situació que ha travessat tot l’any, es a dir, lluitar per evitar el descens. Amb tot, l’Espanyol ha sigut incapaç d’aprofitar-se de la pressió dels locals i ha tornat de buit a Barcelona.          

En el darrer tram de partit, una centrada de Weiss rebutjada per un defensor anticipant-se a Verdú,  i un remat de cap de Rui Fonte en un servei de cantonada executat per Dídac, (80’) que ha aturat Julio César. Els locals han tingut el 3-1 en una gran ocasió de Iñígo López, que amb reflexes ha evitat Cristian.   Al final, alegria de la parròquia granadina, i altre cop l’Espanyol al rescat en ajut dels necessitats.

Mentre, l’equip continua caient en la classificació a falta de dues jornades pel final del campionat, el seu tècnic Pochettino traient ferro a la cosa, posant draps calents a les ferides i desviant la responsabilitat als demés sectors de l’espanyolisme sense explicitar-ne quins.  Senzillament patètica i poc elegant l’actitud davant els mitjans del tècnic hispano-argentí al que l’autocrítica per ell no existeix. Ni el respecte a una  afició que pateix i se sent estafada per part d’uns professionals ben pagats en una societat catalana, espanyola i europea en crisi, tampoc.  Aquest final de lliga se’ns farà lamentablement, massa llarg per tots els espanyolistes que esperem i creiem en quelcom més que la permanència. Que s’acabi això ja, d’una vegada!.    
  


Fitxa tècnica:
Granada CF: Julio César, David Cortés, Siqueira, Íñigo López, Borja Gómez, Moisés, Mikel Rico, Franco Jara,  Dani Benítez, Martins, i Ighalo.
Substitucions: Uche per Ighalo, m. 64; Abel per C. Martins, m. 83; Jaime per Franco Jara, m. 87.

RCD Espanyol: Cristian Álvarez (5); Javi López (5), Raúl Rodriguez (2), Forlín (4), Dídac Vilà (6); Baena (5),  Víctor Sánchez (4); Romaric (3), Verdú (4), Weiss (2) i Álvaro (3).
Substitucions: Coutinho (1) per Romaric, m. 53; Rui Fonte (5) per Álvaro, m. 65; Walter Pandiani (s.q) per Raul Baena, m. 79.  

Àrbitre: Antonio Miguel Mateu Lahoz, de la territorial valenciana, assistit en bandes Pau Cebrián Devis, i Jon Núñez Fernández.  Ha mostrat cartolina groga a Weiss, m. 41.

Gols: 1-0: Ighalo, m. 28; 2-0: Ighalo, m.34; 2-1: Dídac Vilà,m. 53.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 20ena de la 1a. Divisió, disputat en el Nuevo Los Cármenes.     



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pochettino vete ya! Eres lo peor, que malo eres como entrenador, que mala persona eres con todo lo que has hecho con jugadores emblematicos como coro, tamudo, david garcia, kameni etc etc, tambien echastes a posse porque veias que era competencia, eres prepotente, orgulloso, nunca reconoces errores, siempre excusas, vete ya, eres basura!!

Anònim ha dit...

Simplemente, Pochetino haznos el favor y dimite... No es de ser un entrenador valiente esconderte cuando metio el segundo gol el Granada...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M